Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 254
  • 940
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
- лентата, в която са данните на потребителя + аватар, прави мнението по-дълго и съответно трябва да се превърта повече за да се чете следващото мнение. От ляво на мнението под аватара си е бяло поле, там можеха да си останат тези данни. Не виждам местожителство или то не е важно вече?
И на мен това ми направи впечатление. Аз си държа на личната титла и местожителството, къде са?

# 196
По принцип под аватарите има достатъчно свободно място, така и така стои празно, не виждам какъв е проблемът там да си стои информацията, както преди. В момента, освен че липсва такава, оскъдната информация горе след никнейма, е много дразнеща.

# 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Струва ми се, че в новата версия подписите са огромни. Т.е. едни и същи картинки в старата версия са много по-малко, отколкото в новата.
Това не е вярно. Аз намалях снимките в подписа си, за да се съберат на един ред в новата версия. Това значи, че мястото за подпис в всъщност по-малко.

# 198
  • София
Въобще не са по-големи подписите, даже моята картинка е наполовина смалена автоматично в новата версия.

Местожителството не е готино да липсва, затруднение е и  затормозяване да се влиза по профили да се търси. И това щракване върху аватара, за да се покаже оскъдно малко допълнителна информация и да се прати лично съобщение също е ненужно отежняване и цъкане за потребителите.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 16:35 от Angel_Dust

# 199
По принцип под аватарите има достатъчно свободно място, така и така стои празно, не виждам какъв е проблемът там да си стои информацията, както преди. В момента, освен че липсва такава, оскъдната информация горе след никнейма, е много дразнеща.
И мен ме дразни никнейма на новото място, но на старото няма достатъчно място.
Мястото при аватара е стеснено за да се разшири полето за писане.
А всички тези екстри имам чувството, че са направени заради мигащата реклама, която ми е в дясно и ще ме ослепи  Tired

# 200
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дадох 3 реални скрийншота
Адблокер имате ли?
Естествено. Не влизам в интернет за да гледам реклами.
Показала съм и двата варианта, в които съм премахнала блокиращите филтри. Няма разлика в позиционирането. Добре, че мониторът ми има все пак ляв край, иначе "платформата" в новия си вид направо ще се изсипе на бюрото.

С блокиращи филтри
Скрит текст:

Без блокиращи филтри
Скрит текст:

Не виждам да има разлика в залепянето за левия край на монитора.
И подобряването със скриване от бутона на дясната колона не е съществено.
Скрит текст:

До тук ми направи впечатление, че проблеми имаме тези, които сме с монитори 16/9 и резолюция 1360/768. Peace

# 201
Благодаря за възможността да избираме визията.   bouquet
Оставам засега със старата.

# 202
А, между другото, тези иконки вляво, фейсбука, отговора и т.н., дето са сиви - това специално, че можеш да цъкнеш върху иконката и да дадеш отговор, е идейно, но нали знаете, че сивите цветове по-скоро създават усещането на потребителя, че са неактивни, а не че могат да цъкат върху тях. По този начин представени, ще са по-скоро неизползваеми, струва ми се.

# 203
Замислих се, но може да не съм разбрала...
За да изглежда четимо новата версия, трябва да нямаме адблокер, така ли? Интересно замислено Simple Smile

Иначе за посписите, ако има по-малко място, нормално е  едни и същи картинки да изглеждат по-големи.

# 204
  • София
Не, Ули, оказа се, че няма връзка Адблокъра.

# 205
Опс, аз пак за страничните икони Laughing Сега цъкнах върху Известия и се оказа, че тия Известия не са като ония Известия горе - тоест, с иконата отстрани включваш известие за конкретната тема. Помислете да му смените името, примерно "Включи известия", че да не бъркаме много Simple Smile

# 206
  • София
искам да покажа в една и съща тема, как ми излизат две различни страници - стр. 54

и стр. 55

тъкмо се зарадвах, че нещо е оправено, но защо така се получава, не може ли всичко да ми излиза по първия начин?

# 207
  • Варненска клюкарка

До сега май не съм видяла на някого да му се центрира текста в дясно....Изнесено съвсем в дясно, до степен, че с мишката трябва да го издърпам, защото част от него даже не се вижда на екрана. Огромно бяло поле в ляво с един аватар само и скупчен текст в дясно ooooh! Това при резолюция 1360/768 Уиндоус 7 последна версия на Мозила. Натиснах горе в ляво бутона скрий иначе пък нещата ми излизаха едно върху друго и не се четеше нищо ooooh!

На другия компютър всичко е позиционирано в ляво  с натиснат бутон "скрий"  Това при резолюция 1280/1024 ХР И двата случая много ме напрягат като ги гледам ooooh!

пп Отново се извинявам, че снимам с телефона.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 17:06 от Беллора

# 208
  • София
И аз съм с резолюция 1360/768 и мисля, че за нея нещата могат да се дооправят. Иначе виждам доста подобрения в сравнение с предишната нова версия.

# 209
В новата версия, не ми харесва, че името на темата я има само най-отгоре.
Аз понякога отварям някоя тема, после правя нещо друго и пак отварям форума и за започвам да чета, но не знам в коя тема чета. Трябва да развъртя най-отгоре, за да видя и ... съм забравила до къде съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт