Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 214
  • 940
  •   1
Отговори
# 180
Новата визия е УЖАСНА и изобщо нямам намерение да я гледам или да я тествам за бъгове и каквото и да било още. Просто докато я има старата визия, ще продължавам да влизам в нея, а като ми изчезне възможността за старата визия, ще спра да влизам във форума и това е. Толкова е просто.

# 181
  • София
Беллора - Горе - дясно, едно като редчета със стрелкичка и пише скрии - него натисни.

И все пак на старата визия пак е по-широко полето  на форума. Дори когато дясната лента е  прибрана.

# 182
  • София
Беллора, прибери онази лента отдясно и ще подобрят нещата значително.

Коя лента, че не я виждам newsm78

Виж другите снимки, включитело и тази, която аз съм пуснала - няма я колоната с глупости. Когато я махнеш полето за писане се разширява и центрира.

# 183
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
при мен се появява следния проблем: при натискане със скрол-а на "Отговори", вместо да се отвори нов прозорец, изпълнява командата в текущия. За всички останали бутони, командата се изпълява в нов прозорец.

# 184
  • София
Здравейте,
при мен се появява следния проблем: при натискане със скрол-а на "Отговори", вместо да се отвори нов прозорец, изпълнява командата в текущия. За всички останали бутони, командата се изпълява в нов прозорец.
При мен си излиза в нов таб.

# 185
  • Варненска клюкарка
Беллора - Горе - дясно, едно като редчета със стрелкичка и пише скрии - него натисни.

И все пак на старата визия пак е по-широко полето  на форума. Дори когато дясната лента е  прибрана.

Направих го, но то с първата снимка на единия компютър почти няма проблем освен, че има изместване в ляво. Натиснах скрий и пак си е в ляво, но е малко по изчистено сега....
 За лаптопа, по късно ще снимам какво се получава като кликна на скрий, че сега детето седна да си поиграе....

Но каквито и промени и облекчения и всякакви там напъни да правят, новата визия е с ужасен изглед. Дори само да я гледам ме дразни, а като променят полето за писане, не ми се мисли. Аз съм такава, че ако нещо не ми е пред очите и се налага да го търся, просто не го правя....
Харесвах този форум, защото всичко беше много прегледно и подредено и винаги съм се чудила на другите места, които посещавам в Интернет, как може да е такава неразбория...сега и Мамата е същата ooooh!

# 186

С мозила съм. Със скрита дясна лента екранът ми изглежда по този начин - полвината е празен и темата е в ляво. Моля за съвет.

# 187
Първата картинка е нормален изглед, с увеличен шрифт от Още.
Скрит текст:

Увеличаването на шрифта от Още, не променя изгледа. Правя го за мое удобство, за да виждам по-добре. Дори и без да е увеличен шрифтът, изгледът е същият.

# 188
Новата визия е УЖАСНА и изобщо нямам намерение да я гледам или да я тествам за бъгове и каквото и да било още. Просто докато я има старата визия, ще продължавам да влизам в нея, а като ми изчезне възможността за старата визия, ще спра да влизам във форума и това е. Толкова е просто.
Абсолютно, нямам нито време, да не говорим за желание да си играя половин час да си наглася изгледа на форум, за да стане четим. Все още си е ориентиран вляво на моя екран.
Хубаво е, че има опция за ползване на старата версия, докато я има, ще чета и пиша.

# 189

Абсолютно, нямам нито време, да не говорим за желание да си играя половин час да си наглася изгледа на форум, за да стане четим. Все още си е ориентиран вляво на моя екран.
Хубаво е, че има опция за ползване на старата версия, докато я има, ще чета и пиша.

Абсолютно това е и моето мнение. Тясното поле тип вестникарска колона не ми харесва.

# 190
  • В сърцето на любимия човек
Здравейте,
При мен си излиза в нов таб.
Аз съм с Хром в режим "Инкогнито". До сега не съм имала подобен проблем и както казах - случва се само с този бутон.
Преди малко забелязах, че след като ме е прехвърлило към Отговори, при натискане на "Back" не ме връща на предишната страница, която съм чела, а ми рефрешва Отговори  newsm78 Само при мен ли е така?

# 191
И аз съм така, и при мен е по такъв начин- рефрешва ми отговорите, вместо да ме върне на предната страница, на която съм била. Със старата версия съм.

# 192
  • София
и с това нямам проблем сега пробвах, но аз ползвам firefox, пробвах и с двата варианта на визията.

# 193

Firefox 26 1366x768 на цял екран и без Адблок. С Адблок нещата са същите. Пробвах с Хром и ИЕ ситуацията е същата има изместване от няколко пиксела вляво или вдясно.

Сега и аз пак минах на старата версия и е вярно, че текстът там е вдясно на екрана, но колонката с аватара и информацията дава баланс на цялостния изглед и седи без да дразни.  Докато в новата колонката придава допълнителна тежест и сбива още повече нещата вляво.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 16:35 от nymeria

# 194
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пробвах да разцъкам новата версия. Ами не, не ми харесва. Отново. По-добре е , но още е непрактична.

Общи условия

Активация на акаунт