Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 188
  • 940
  •   1
Отговори
# 165

Първата картинка е нормален изглед, с увеличен шрифт от Още.

С ctrl и минус е така

С ctrl и плюс е така

Съвсем нормален изглед, с Win7, без адблок, никакви реклами не ми изскачат, нищо не ми закрива екрана.

# 166
  • Пловдив
Оказва се май, че Адблока "чупи" нещата и заради него се получава това избутване вляво.
В момента нямам адблок.

# 167
  • София
аз имам адблок, но не и проблем с центрирането.

Обаче тази визия не подкарва на таблета и това е, влачи, пълна мъка, припокриват се текстове, неактивни връзки, особенно ако се опитам нещо да увелича нещо.
Там само с мобилната  мога вече да отварям...

# 168
  • Пловдив
аз имам адблок, но не и проблем с центрирането.
Ха сега де newsm78

# 169
  • Варна
Оказва се май, че Адблока "чупи" нещата и заради него се получава това избутване вляво.
И аз нямам проблем, а съм с Адблок.

# 170
  • Варненска клюкарка
Извинявам се, че снимам с телефона, но не знам как се прави скрийншот. Та такова изместване имам в ляво с една 1/3 празен бял екран. Операционна система ХР Мозила резолюция 1280/1024....

От другия компютър изгледа е още по-зле ooooh!
В този случай има силно изместване в дясно на екрана, до степен че се припокрива с други неща, които прозират отдолу все едно съм сложила отгоре им полупрозрачен лист хартия, написаното се смесва Shocked Много е трудно за четене, да не кажа невъзможно Rolling Eyes Операционна система Уиндоус 7  последна версия на Мозила резолюция на екрана 1360/768

довечера бих могла да снимам и от Уиндоус 8 ама параметрите са същите и ....

Ако останат така нещата или няма опция за ползване на старата версия, май изобщо няма да мога да чета Rolling Eyes

Нямам инсталиран Ад блок.

# 171
  • София
Минах на старата версия- нито отслабване ми предлагат, нито колоните са една върху друга.

# 172
Аз също нямам адблок, поради това, че ползвам ИЕ, а той такива екстри не предлага или поне още не съм ги открила. Да не се окаже, че всъщност адблока ги оправя? Thinking

Пуснала съм си тестово новата визия, все си е вляво и това си е. И стои толкова едно такова празно и никакво, че чак ми идва да си пусна рекламите ooooh! Laughing Гледам старата, гледам новата, не мога да разбера защо се получава така - просто при новата версия има нещо, което е пльокнато на средата и острани всичко е бяло нищо. В старата версия това усещане изобщо го няма, може би защото е по-широко полето...

# 173
  • Пловдив
При мен се вижда като на първата снимка на Белора. Ползвам Мозила, резолюцията я сменях няколко пъти - все тая.

# 174
  • София
Беллора, прибери онази лента отдясно и ще подобрят нещата значително.

# 175
хром, без адблок и без никакво пипане по шрифтове, само скрито дясно поле

# 176
  • София
Беллора - ей като на втората ти снимка ми става на таблета, за това там с мобилната версия карам.(Всъщност това остава решение за всички , които не харесват новата визия, като премахнат и опцията за стария изглед)

# 177
На мен ми липсва бутонът "надолу" , който изпращаше най-долу на страницата, която четеш.  

# 178
Bubanka, чак ти завидях. Много добре изглежда.

# 179
  • Варненска клюкарка
Беллора, прибери онази лента отдясно и ще подобрят нещата значително.

Коя лента, че не я виждам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт