Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 223
  • 940
  •   1
Отговори
# 435
  • София
А, не не! "Бърз отговор" не е излишно нещо. В никакъв случай.
Като гледам при теб е затворен, но доста хора използват тази функция, за да не презареждат страници.

Иначе съм съгласна, че 50000 лева бърз кредит може да мине под полето "бърз отговор"

# 436
То пък и тия скучни текстове, страшна реклама.  ooooh! Трик за бели зъби - бял фон, син текст, отначало се чудиш част от темата ли са или що ли? Кой плаща за такава тъпа реклама? Сещам се - този, който няма пари за по-свястна реклама.

# 437
А, не не! "Бърз отговор" не е излишно нещо. В никакъв случай.
Като гледам при теб е затворен, но доста хора използват тази функция, за да не презареждат страници.

Добре, аз явно не съм му намерила приложение и по навик натискам директно синият бутон "Отговор" - щом се изполва, супер, да остава, но рекламата едва ли се харесва на някого.

А страничната колонка с икони за Фейсбук и пак известия, отговор, изпрати - някой използва ли ги тях?

# 438
  • София

А страничната колонка с икони за Фейсбук и пак известия, отговор, изпрати - някой използва ли ги тях?

да, за рекламата си редактирах поста по-горе.

Супер смешно е това с фейсбук, обаче си давам сметка, че вече във всички сайтове го има.
На мен ми е суууууууупер дразнещо, но тук пак е дребничко някак и прибрано. Има сайтове с цели панели "сподели в..." и почват да се редят едни иконки, едни чудеса... Даже новата ми операционна система на компютъра има бутон, с който мога да шервам каквото ми дойде на акъла в интернет.

Така беличка реклама на мен лично ми е по-добре от шаренията преди. С цветни ленти за хороскопи, гадателки, памперси и пр.

# 439
При мен са тук- там по 6 такива рекламни редове- от бели зъби, през че съм имала три прераждания и ако искам да ги видя, да пратя SMS,  последните актуални книги и още някакви, не ги запомних...Не ме дразни, че ги има, а това, че на пръв поглед са като част от темата, защото са след последния пост, преди номерацията на страниците. Rolling Eyes

# 440
Аз също нямам против да има опция за Фейсбук и другите социални мрежи, но не да се движи нагоре надолу нон стоп, а да са си изнесени най-отдолу или най-отгоре, както си бяха преди.

Иначе понякога ми се иска да има Like бутон към коментарите, който обаче да НЕ е свързан с профилите ни в социалните мрежи, а обикновен към страницата (виждала съм подобни бутони в други страници), защото много често виждаме нечий коментар, едно към едно, който съвпада с нашето мнение и е някак излишно да пишем същото (поне за мен  Rolling Eyes )

# 441
  • София
Да, хубаво е да има бутон "харесвам". Така би се махнало досадното + 1 примерно и цитат на мнение с букетче отдолу.

Би била прекрасна и опцията за скриване на потребител.

# 442
Да, хубаво е да има бутон "харесвам". Така би се махнало досадното + 1 примерно и цитат на мнение с букетче отдолу.

Peace

(Ето, тук можех да се размина само с едно "харесване", ако имаше такъв бутон  Joy )

# 443
Искам и да кажа колко много ми харесва заглавната страница -
- менюто отляво, позволява супер по-бързо намиране на темите   bouquet ;
- снимките в средата са много добре замислени - все едно сме автори на статии  Mr. Green ;
- "ново от всички форуми" ми показва понякога теми, които са ми интересни и на случаен принцип ми позволява да се включа в тях, иначе как да ги намеря, като дори не знам за съществуването им ....
- и лентата най-отдолу - някакси много свикнах с нея ... харесва ми  Peace

Скрит текст:

# 444

+1 Laughing
Но на моменти би се губила смисловата връзка в темата.

Понеже видях, че се е обърнато внимание на въпроса ми относно подчертаното искам да попитам има ли възможност да се оправи бъга с това, че когато съм в полето за отговор и искам да отворя новите отговори в нов прозорец чрез скрола на мишката, вместо да се отвори в нов прозорец ми зарежда на същата страница и затрива всички написано.

# 445
Aoi, не съм сигурна, че разбрах, извинявам се.
Може ли да обясните по-подробно проблема.
За Бърз отговор ли става въпрос или за страницата за отговор? Върху кой линк като кликнете с десен бутон на мишката и дадете да се отвори в нов прозорец това не се случва, а се презарежда страницата?

# 446
Aoi при мен също не работи със скрола, но работи с десен бутон, отвори в нов подпрозорец.

# 447
  • София
А защо като избера да цитирам един пост не ме прехвърля към пълнофункционалния редактор, а ме праща към бърз отговор.

# 448
  • София
А защо като избера да цитирам един пост не ме прехвърля към пълнофункционалния редактор, а ме праща към бърз отговор.

Настройки Изглед и Подредба -> Използвай бърз отговор в темите (и тук вече избираш опцията, която ти харесва най-много)

# 449
Mamma, темата "Нашите находки втора употреба" вече има заглавна снимка   bouquet  Само да попитам, ти ли я сложи или аз съм успяла от първия път  Mr. Green  и ако не съм успяла, какво грешно съм направила, да знам за по-нататък.

Аз я добавих, за да тествам със същата картинка, но преди това и намалих размера, защото беше огромна. Не знам защо не се е закачила. Ще обърна внимание и ще направим тестове с редови потребителски акаунт, за да видим дали дава някаква грешка и дали има конкретен проблем.

В профила - настройки изглед и подредба, има три опции за показване на Бърз отговор
1. да не се показва (въобще не се визуализира в страницата)
2. да се показва, изключен по подразбиране (т.е. полето за бърз отговор не е отворено)
3. да се показва, включен по подразбиране (т.е. полето за бърз отговор е отворено)

При вариант 2, при натискане на Цитат се отваря нов прозорец.
При вариант 3 се приема, че потребителят предпочита да ползва Бърз отговор (щом иска да е отворено винаги полето) и затова цитатите директно се зареждат там.

Общи условия

Активация на акаунт