Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 270
  • 940
  •   1
Отговори
# 420
  • Galaxy 13197853088
О, случая тук, ще се разказва още много време.
Ще се дава за пример, как шеф преебава бизнес.

# 421
(изтривам линка, който иска да си го намери в гугуъл)

Мамма благодаря за търпението и отзивчивостта.
Аз все повече започвам да свиквам с визията и ми харесва.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 10:58 от alina_si

# 422
http://m.novini.bg/news.php?id=176593

Благодаря за линка и аз се отлюспвам. Тази тясна зона за четене дето ми абяснявате, че била като на книгите не мога да я преживея!

# 423
  • София
http://m.novini.bg/news.php?id=176593

Благодаря за линка и аз се отлюспвам. Тази тясна зона за четене дето ми абяснявате, че била като на книгите не мога да я преживея!

Тясната зона засега може да се махне и да се използва старата визия вътре в темите.

# 424
Дядо Хаджия, благодаря  bouquet

# 425
  • София
Аз вече свикнах с новата визия. Изчистил съм всички подписи, аватари, мигащи лапнички, инфантилни принцеси, зъбещи се злодеи и т.н. Махнал съм дясната лента (нямам и намерение да я ползвам) и съм си увеличил с [ctrl + скрол] екрана така както ми е удобно на мен. И хем ми е в центъра, хем ми е читаем.

Така, че не мога да разбера защо вместо да си оправяме нещата сами сме се научили само да ридаем и да се оплакваме.

А да и като се изнесете в другия форум, така какво ? На вашето място ще дойдат други.

И за да не кажете, че съм голословен, отново ви показвам какъв е изгледа при мен.

Скрит текст:

# 426
Аз карам със старата визия и чакам нещата да се оправят.
Но и в другия форум си пиша. Не виждам какъв е проблемът.

# 427
Така, че не мога да разбера защо вместо да си оправяме нещата сами сме се научили само да ридаем и да се оплакваме.
Ти си успял, но не всеки би се справил без чужда помощ!
Не може да се очаква от потребителите да си центрират сами форума  Crazy

# 428
  • Galaxy 13197853088
Защо ли не направят всеки в настройките да си ръчка цветове, размери и пропорции?

# 429
Ти си успял, но не всеки би се справил без чужда помощ!
Не може да се очаква от потребителите да си центрират сами форума  Crazy

Точно така, B & C! Откъде накъде потребителите ще си играят да оправят разни неща. Това е работа на програмистите. Все едно да отида на зъболекар, той да ми направи зъбите криво-ляво както може, а после аз да си дооправям нещата сама  ooooh!

# 430
  • Русе/София
Аз вече свикнах с новата визия. Изчистил съм всички подписи, аватари, мигащи лапнички, инфантилни принцеси, зъбещи се злодеи и т.н. Махнал съм дясната лента (нямам и намерение да я ползвам) и съм си увеличил с [ctrl + скрол] екрана така както ми е удобно на мен. И хем ми е в центъра, хем ми е читаем.

При така описаното,Хаджи,ти си изчистил всичко ново,което някой велик ум е решил да направи.И какъв е смисъла тогава?Защо се прави и добавят неща,които ние после трябва да премахваме,да си слагаме допълнителни програми,за да чистим неща от новите екстри?

# 431
  • София
В този форум пишат хиляди и не може да се нагоди на всеки според желанията му. Затова всеки трябва да си оправи сам визията според неговите претенции. Не случайно предложих още в първия си пост тук, че очаквам да ни предложат така наречените скинове или пък опции за настройване на потребителските желания за визия. Това което аз съм направил са елементарни неща от общата компютърна култура.

Ами изчистил съм само дясното поле. Дал ми е програмиста опция да избирам и аз избирам да не я виждам. И не мога да разбира какво пречи и на другите да го направят. Да вярно при различните монитори, браузери, операционни системи и т.н. нещата са различни. Ама пък съгласете се и вие, че mamma няколко пъти моли да и се пишат тези подробности за могат да се отстранят недостатъците и какво ... някои само реват и се вайкат и тропат с крачета като мънички деца.

По принцип доколкото разбирам се сменя и платформата, на която работи форума и вероятно тя пък изисква някои неща, които трябва да се спазят. Да не забравяме, че все още се работи върху тази платформа и затова има и бъгове и недостатъци, които лека полека ще се изчистят.

В края на краищата толкова много ни даде БГ МАМА (естествено и ние на нея), че мисля че си заслужава да бъдем малко по търпеливи и добронамерени. Хем искаме да е безплатно, хем да се играе по свирката на хиляди потребителя, хем пък сме нетърпеливи да стане с едно щракване на пръстите. Като искаме безплатно, до някъде ще се съобразяваме пък с тези, които плащат. Ще кажете ама досега що не беше така. Ами щото се разраства форума и изисква повече ресурси, персонал за обслужване и т.н. и всичко това иска пари. А те или трябва да дойдат от реклама или от „членски внос“.

# 432
Да ви кажа сега като се скрива дясната колонка горе долу се центрира полето за четене и става добре... реших да пробвам така, но не мога да си обясня едно - защо така ме заболяха очите за 5 минути ползване на новата визия?! Цветовете на полетата ли са гадни не знам...  Thinking

# 433
дядо хаджия, aз съм търпелива и разбирам, че е необходимо време за да се оправят всички бъгове, но като не ми харесва нещо, не мога да кажа - страхотно е, аз свикнах и да си инсталирам Adblock и да пипам по настройките на моя компютър и на IE  Naughty

Ето и аз мога да си центрирам форума

Но това не може да бъде решение на проблема!
Ако аз бях сътворила подобно нещо, като новата визия на форума, тогава можех да кажа: aз не съм програмист, толкова мога, не знам как да центрирам форума и който иска да си го центрира, ще се наложи да ръчка по настройките на браузъра. При мен си е перфектно!  Laughing
Това е разликата между самоуките ентусиасти и истинските програмисти, които знаят какво правят!

Purple Peanut един от цветовете е променен - този на фона. Редуването на светло синьо и по-тъмно  синьо не е пипано. Поне това видях аз.

# 434
Mamma, темата "Нашите находки втора употреба" вече има заглавна снимка   bouquet  Само да попитам, ти ли я сложи или аз съм успяла от първия път  Mr. Green  и ако не съм успяла, какво грешно съм направила, да знам за по-нататък.

Иначе новото оформление на форума, където са темите и коментарите, не е чак толкова зле, когато скрия страничната лента с допълнителни неща, си става ОК, само гледам, че подписите ги няма, но това май вече е коментирано (на мен лично даже не ми и липсват) ...

Аз предлагам следните мънички промени в прозореца с коментарите, когато се отвори дадена тема - посочената реклама да се свали до другата и да се махнат нещата, които съм зачеркнала, намирам ги за излишни:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт