Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 367
  • 940
  •   1
Отговори
# 405
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз това щях да питам. Случайно забелязах, че не виждам подписите на потребители, които точно с тях съм ги запомнила. В профила ми си ги има, за тук сега ще видя  Laughing

Тц, не ги виждам и моите лентички

# 406
Защо шрифта стана толкова ситен?

# 407
  • Ямбол
Променени са автоматично.
Влезте си в профилите и махнете отметката, която е за скриване на подписите.

# 408
а шрифта

# 409
  • Ланкър, планините Овнерог
Променени са автоматично.
Влезте си в профилите и махнете отметката, която е за скриване на подписите.

Жива да си. Не, че ми беше жизненоважно, но ми беше едно странно

# 410
  • в сърцето на един мъж...
3) Форума зарежда като охлюв, някой път ми забива на половин заредена страница. Проблема не е от мен, защото навсякъде другаде нямам подобен проблем като се опитвам да вляза.

И при мен е така. До обяд нямаше никакъв проблем, следобяд не знам, понеже не съм го ползвала. Но сега е ужасно - по около 5 до 10 мин зарежда страница Sad

# 411
Извинявам се за късното включване днес, както и за съществуващите проблеми с визията.
Ще бъдат генерално решени - подравнявания, подписи, шрифтове, цветове, функции и т.н.

По отношение на бавното зареждане.
Днес сутринта имаше срив в свързаността на високо ниво, извън нашите сървъри.
Не знам на какво се е дължало забавянето преди малко и дали не е бил същият проблем.
Ще следя в следващите часове и при нужда ще алармирам на системния администратор.

# 412
===
Та аз пак да си кажа - нямам тази опция (въобще нямам икона "скрий"):

...
Дясната колона/хороскопи и каквото там пречи, може да скриете.
Има линк скрий и съответната иконка горе вдясно.

...

бъг ли е или е в мен проблема?
И компютъра на работа не я показва и у дома съшо.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 01:14 от Бо_

# 413
  • София

Опита ли с ctrl+ 0 ?

Чета от вчера на новата версия. Определено е по- добре от предишния ѝ вариант, но за мен старото беше по- удобно. Чета на лаптоп с 10инчов монитор и скролването наистина е доста. Има и известно изместване в ляво (резолюцията е 1024/600, Уиндоус 7, Мозила 26, с Адблок, ако това има значение). Бутоните за връщане на предишната страница (хиксчето) и за скриване на дясната колона по принцип стоят статични, докато чета. Ако реша да покажа дясната колона, бутонът за скриване скача в горната част на страницата и трябва да скролна догоре, за да я скрия пак, което е малко досадно. И имам едно странно усещане, което очевидно никой друг няма, ама да си кажа- като се намирам вътре в тема, колоната с отговорите ми докарва усещане като за неподравнена картина на стената.  Embarassed Не знам дали е от неравномерно сложените статични бутони отстрани или просто аз не съм в ред.  Laughing  

# 414
===
Та аз пак да си кажа - нямам тази опция (въобще нямам икона "скрий"):

...
Дясната колона/хороскопи и каквото там пречи, може да скриете.
Има линк скрий и съответната иконка горе вдясно.

...

бъг ли е или е в мен проблема?
И компютъра на работа не я показва и у дома съшо.
Ако си Адблок е възможно той да блокира и това изображение и да не се вижда. Дай на адона -> дизейбъл, временно.

# 415
  • след Околовръстното
Не следя никакви теми и съответно няма как да ги премахна през профила си.
Искам като вляза в сайта да не виждам в таблицата теми, в които съм публикувала отговор преди сто години /и това да е първото нещо, което виждам/, а тези, в които съм писала преди дни примерно.
Този "архив", който ми се отваря е адски неприятен.
Да не говорим, че част от темите са болезнен спомен, който благодарение на новата визия няма как да избледнее.
Предполагам имате предвид темите, които виждате в "Нови отговори", нали?

Влизате в "нови отговори", маркирате (с чекбокса) темите, които не искате да виждате и после натискате ->спри следенето. Те спират да ви се появяват, докато не напишете нещо в тях отново (все едно не сте писали до сега).

Ставаше въпрос за това, което ми излиза във "Всичко", но се оправих по описания начин.
Много благодаря!

# 416
  • София
Влезнахме в новините с новата визия и последвалото „отлюспване“ на част от тукашните форумци. Ами дето се вика прав им път, крива им пътека.

# 417
  • Варна
В кои новини newsm78

# 418
  • София

Ами в един от прегледите на печата не забелязах по коя телевизия се спомена, че форума на БГ МАМА се разцепил и отлюспил заради въвеждане на новости.

# 419

Ами в един от прегледите на печата не забелязах по коя телевизия се спомена, че форума на БГ МАМА се разцепил и отлюспил заради въвеждане на новости.
Във вестник Телеграф са писали

Общи условия

Активация на акаунт