Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 328
  • 940
  •   1
Отговори
# 390
Имате "маркирай прочетено" и "спри следенето" - използвайте ги, за да разчистите това, което не желаете да виждате

# 391
  • след Околовръстното
Като вляза в следени теми ми излиза - Няма нови отговори в темите/форумите, за които сте пожелали известяване или нямате включено известие за тема/форум.
Маркирам спри следенето и нищо не става.
Явно не мога да се оправя.

# 392
Като вляза в следени теми ми излиза - Няма нови отговори в темите/форумите, за които сте пожелали известяване или нямате включено известие за тема/форум.
Маркирам спри следенето и нищо не става.
Явно не мога да се оправя.

Щом няма теми какво маркирате, какво искате да махнете от там като няма нищо за махане? Иначе през профила си също можете да промените темите, които следите.

# 393
  • след Околовръстното
Не следя никакви теми и съответно няма как да ги премахна през профила си.
Искам като вляза в сайта да не виждам в таблицата теми, в които съм публикувала отговор преди сто години /и това да е първото нещо, което виждам/, а тези, в които съм писала преди дни примерно.
Този "архив", който ми се отваря е адски неприятен.
Да не говорим, че част от темите са болезнен спомен, който благодарение на новата визия няма как да избледнее.

# 394
Не следя никакви теми и съответно няма как да ги премахна през профила си.
Искам като вляза в сайта да не виждам в таблицата теми, в които съм публикувала отговор преди сто години /и това да е първото нещо, което виждам/, а тези, в които съм писала преди дни примерно.
Този "архив", който ми се отваря е адски неприятен.
Да не говорим, че част от темите са болезнен спомен, който благодарение на новата визия няма как да избледнее.
Предполагам имате предвид темите, които виждате в "Нови отговори", нали?

Влизате в "нови отговори", маркирате (с чекбокса) темите, които не искате да виждате и после натискате ->спри следенето. Те спират да ви се появяват, докато не напишете нещо в тях отново (все едно не сте писали до сега).

# 395
Защо шрифта стана толкова ситен?

# 396
На мен продължава да не ми е ясно защо разръчкахте нещо много добре работещо да го замените с недодялано.

Писала съм и се повтарям.

Когато уголемя текста на Мак (с мишката), за да си чета удобно става един пласт върху друг и няма как да се чете. От екрана ми вашият сайт заема една трета като полето в ляво е напълно празно, в дясно някакви ненужни неща и за това, което ме интересува мястото е нищожно.

Ясно е, че или нямате техническите познания да направите нещо кадърно, или ви липсва добрата воля, но най-вероятно и двете. Пазарът сам ще ви даде урок. Нещо, което не се харесва не се ползва. Това е.

# 397
  • London
1) Проблема от снощи още стои. Пак с новата версия всичко е в дясно, букви едни връз други и изобщо невъзможно за ползване.

2) Подписите вече няма ли да ги има, защото аз поне не ги виждам? Не може ли поне лентичките да се запазят?

3) Форума зарежда като охлюв, някой път ми забива на половин заредена страница. Проблема не е от мен, защото навсякъде другаде нямам подобен проблем като се опитвам да вляза.

# 398
Здравейте, къде се намира подфорумът за помощ в домакинството и гледане на деца? Няма никаква връзка към него на началната страница.

# 399
  • София/Горна Оряховица
La catrala, подписите са скрити по подразбиране. Отиди в профила си, настройки изглед и подредба, махни чек-а пред "Не показвай подписите на другите потребители".
За третата точка - Мамма днес каза, че има проблем със зареждането, който НЕ е от тях. И при мен така си зарежда цял ден, бавно и мудно.

# 400
  • София
В старата версия виждате ли подписи, лентички, снимки.. - че при мен нищо няма? Слагах/махах отметки все така си седи.

# 401
  • София
Всичко си виждам

# 402
  • у нас
аз не виждам нищо, седи празно поле

# 403
Моля да се наблегне на това коя страница от темата четем. Примерно да се подчертае.

# 404
  • Варна
И при мен днес подписите изчезнаха по едно време, може би е било бъг, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт