Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 300
  • 940
  •   1
Отговори
# 375
10 различни ОС * 10 различни версии браузъри * 10 различни резолюции = 1000 различни изгледа

нещо такова ни е уравнението в момента ми се струва  #Silly

# 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чудих се, чудих се и реших най-накрая да пиша и да задам всички въпроси, които ми минават през главата в последните дни. И понеже заключихте другата тема, в която беше разрешено да споменаваме "онзи" форум, ще го споменавам тук (надявам се да не последват административни санкции, защото не спамя, а и съм един от малкото активнио потребители в развлекателните ви подфоруми, които все още пишат по-активно тук, отколкото в алтернативата).

Първият ми въпрос- Мамма, щом старата версия ще остане дотогава, докато все още се използва преимуществено, то хрумва ли ви вариант, в който тя ще трябва да остане активна безкрайно дълго, защото на потребителите новата просто не им харесва? Или статистиките ще се превърнат във стъкмистики и ще ни убеждавате след месец как никой вече не използва старата версия?

Въпрос две е свързан с първия и е относно визията на препратките "Ползвай старата/новата версия". Вие сериозно ли си мислите, че не виждаме разлика между това

и това

?
Поради що "Ползвайте новата версия" е в болд и значително по-голяма от "Ползвайте старата версия"? Дали не е с цел сума потребители въобще да не разберат за съществуването на опция да си ползваме стария изглед? Аз лично няколко пъти от вчера насочвам съфорумки как да се отърват от неприятния им ляв ужас. Много евтино, господа дизайнери, много, ама и ние не пасем трева Laughing.

Въпрос три е свързан с комуиникацията с потребителите в нарочните теми, и е с два подвъпроса:
- първо, защо беше заключена съседната тема за спама, в която потребителите споделяха и други, несвързани единствено с визията свои проблеми, обиди и недоволства? Предполагам сте наясно, че причините за отлив на потребители към алтернативни платформи не са свързани само и единствено с дизайна на БГ-Мамма. За тези недоволства предвидена ли е бъдеща комуникация, или всичко беше дотук, ключ и финал?

-второ- след като е ясно, че отговорните тук лица четат и в алтернативния форум, а там основното недоволство беше насочено към другия администратор на сайта, защо досега той не се е появил да изкаже позиция? На мен би ми било интересно да чуя и Татти. Със сигурност има какво да ни каже.

Надявам се да получа отговор на зададените въпроси, и се извинявам, че не са изцяло свързани с новата визия на БГ-Мамма. Ако знаех къде да ги поставя, нямаше да прекъсвам главната дискусия тук. За мен лично отговорите, които ще получа, са важни, за да реша дали се чувствам комфортно тук или ще търся други алтернативи.

# 377
Хм, значи при някои излиза коректно, при други не. Аз не виждам и лентичките на някои потребители, ако над тях има картинка. С Опера 12.16 съм, ако има някакво значение.
И при мен се вижда отрязано.
Но не всеки би го забелязал.
Аз съм с IE

# 378
  • София
Месечинке - вижда се целият подпис:
Скрит текст:

Снимката с целия подпис е от стария форум. И аз го виждам цял. Ако си с новата визия е отрязан. 

# 379
  • Варна
Ааааа, ето къде бил ключът за палатката Joy Таня, добре, че забеляза Simple Smile

# 380
След N-тия опит успях да си "вкарам" картинката от подписа в определеното място.  ooooh! След куп преформатирания. И странно - останалите елементи не са се променили изобщо, само първата картинка беше необичайно увеличена.... Баси, не бях се занимавала с подобни гимнастики от студентските си години

# 381
Чудих се, чудих се и реших най-накрая да пиша и да задам всички въпроси, които ми минават през главата в последните дни. ....
Можеше да ги зададеш тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.0 , което отговаря и на един от въпросите ти (къде да питат и да се оплакват потребителите по въпроси всякакви), за да не спамиш и изместваш тази тема.  Peace

# 382
Месечинке - вижда се целият подпис:
Скрит текст:

Снимката с целия подпис е от стария форум. И аз го виждам цял. Ако си с новата визия е отрязан. 

Да, така е, съжалявам, не съобразих. Embarassed Аз съм със старата версия, не свикват очите ми с новата и това е. Peace

# 383
  • вятър в маслините, вятър над хребета
ОК, Ели, но имайки предвид, че всикчите ми въпроси тръгват от случващото се с новия дизайн, не мисля, че "Въпроси към модераторите" е удачното място.

# 384
  • Варна
Друго нещо, което АДСКИ ме дразни е, че когато натисна бутона Отговори ме препраща към списъка с теми с нови отговори, но се позиционира в средата на списъка! Всеки път трябва да скролвам нагоре, за да видя първите теми. Страшно неприятно е, доскоро не беше така, позиционираше се най-отгоре. Сега направо ми се отщява да гледам Отговорите, честно Tired

# 385
  • В сърцето на любимия човек
Месечинке - аз съм с новата версия и го виждам цял, акто ти показах на скрийншот-а  Peace

# 386
  • Варна
Пънче,
скрийншота ти е от старата визия, виж под и над профилната снимка има информация, която в новата визия отсъства Simple Smile Също и бутончетата под мненията. Аз първоначално не обърнах внимание, защото цветово вече са еднакви, но Таня има набито око Simple Smile

# 387
Ще има ли опция да се ъплоудва снимка от личния компютър за аватар, като автоматично се намалява от самия форум? Не знам дали обясних разбираемо... Embarassed

# 388
  • В сърцето на любимия човек
Вярно  ooooh!
Явно в някакъв момент при преминаване от едната в другата версия не съм забелязала  ooooh!

# 389
  • след Околовръстното
И в старата нова и в новата нова на първа страница виждам теми, в които съм писала преди N години.
Вече не ме интересуват.
Има ли вариант като влизам във форума първото, което виждам да бъде нещо друго?

Става въпрос за началната таблица Всичко/Активни теми/Нови отговори/Следени теми.

Общи условия

Активация на акаунт