Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 208
  • 940
  •   1
Отговори
# 465
Новата визия е доста претрупана и неразбираема...сякаш не е форум, а рекламна страница...дразнещо е!

# 466
Новата визия е отвратителна! Чудя се това форум ли е или платформа за реклами?

PS. Сега видях опцията за използване на старата визия....е, това вече е нещо, което ми допада Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 16:21 от Caipirinha

# 467
Благодаря, Mamma, сигурно точно затова не съм успяла да я кача, защото е много голяма  Peace

# 468
Новата визия е отвратителна! Чудя се това форум ли е или платформа за реклами?

Засега клони към второто.
Въпросът е дали ще се коригира или инатът ще надделее.

# 469
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона. Но вместо да го отвори на нов прозорец, започва да зарежда същия.

Моля, опитайте сега.

Аз не успявам със скрол бутона да отворя нов подпрозорец, успявам само с десен бутон.
С Хром съм.

Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона.
Как точно го правиш, за първи път чувам, че такова нещо е възможно. Какво правиш със скрол бутона?

Когато натиснеш върху  линк със скрол бутона, то трябва този линк да ти се отвори в нов подпрозорец.

# 470
При мен (ИЕ) се получава със скрол бутона - отваря полето за отговор в нов подпрозорец.

# 471
Чудя се това форум ли е или платформа за реклами?

Кои точно реклами визирате?
В пъти са по-малко от тези, които бяха на старата визия само до преди месец.

На заглавна страница има ЕДИН рекламен банер, вдясно.
Във форум има един рекламен банер, долу вдясно.
В тема има две карета на гугъл (едно под темата, едно малко отдясно в сайдбарай, който може и да скриете), плюс един рекламен банер вдясно.

# 472
Морна, благодаря!

Може ли едно предложение?
На заглавната страница, там в средата, където излизат интересни теми от форума (с картинките), може ли да се направи така, че като кликна на малката картинка, да мога да си отворя темата, а не да се отваря по-голяма картинка над нея и чак тогава да мога да я отворя. Не знам дали го написах разбираемо. Имам предвид заглавията на четирите теми, които се виждат, да са директно линкове към темите, защото сега отваря празен прозорец.

# 473
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона. Но вместо да го отвори на нов прозорец, започва да зарежда същия.

Моля, опитайте сега.

Аз не успявам със скрол бутона да отворя нов подпрозорец, успявам само с десен бутон.
С Хром съм.

Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона.
Как точно го правиш, за първи път чувам, че такова нещо е възможно. Какво правиш със скрол бутона?

Когато натиснеш върху  линк със скрол бутона, то трябва този линк да ти се отвори в нов подпрозорец.
И при мен не се получава. С Хром весия 32.0.1700.76m и Windows 7 Ultimate.

# 474
  • Варна
Божееее, а аз се чудех хлапето как успява да отвори N на брой еднакви страници, а то цъкало на скрола ooooh! Joy Благодаря, научих нещо полезно.

# 475
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мамма, аз съм от тези с Адблок+. Не от сега. Не съм имала никакви реклами и в старата визия.

Тук става въпрос за нещо друго. Целият нов вид е като рекламен сайт. Това поне на мен ми е чисто визуално грозно и отблъскващо. 
Няма финес в графичните елементи. Не става въпрос дали в него има реклами или не, след като всеки елемент прилича на реклама - едро, нахално, разхвърляно.
Едри и груби бутони; едри и груби заглавия, подзаглавия; ненужно големи боксове за текст, който би се събрал и в по-тясна кутийка; това води до безумно скролване нагоре-надолу, което изнервя, и създава "празни" полета, които още повече подсилват усещането за разхвърляност.
Лично аз не се чувствам комфортно в тази визия. Просто не издържам повече от минута две на този хаос. И сега, ако ми се налага да мина през началната ви страница гледам да не е за повече от секунда-две, защото грозотата и претрупаността й ме влудяват. Хем Адблока е разчистил всички шарении!
Безумното залепване докрай вляво, с което все още не можете да се справите, съвсем влошава нещата. Да не говорим, че при него даже липсват част от левите елементи на съдържанието ви. Shocked Как се ползва такова ... нещо?!
Новият вид на темите няма да ме спечели никога, ако запази сегашната си концепция. Единствено се надявам да уважите нас, потребителите желаещи да ползват старата визия, и да ни я оставите за постоянно. Peace

# 476
Въпросът е дали ще се коригира или инатът ще надделее.

Смятам, разбира се, да се коригира, както писах нееднократно - ще се отстранят проблемите, да се подравни, уеднакви, подреди и т.н..

като кликна на малката картинка, да мога да си отворя темата

Пробвайте сега. Малката картинка отваря голямата картинка. Линкът - темата.

# 477
Защо не виждам броя публикации на потребителите?  newsm78

# 478
  • София

Аз съм с Хром версия 32.0.1700.102 и нямам проблеми да отварям със скрола в нов таб. С Уиндус 7 съм, ако има значение.

# 479

Аз съм с Хром версия 32.0.1700.102 и нямам проблеми да отварям със скрола в нов таб. С Уиндус 7 съм, ако има значение.

При мен всичко се отваря в нов подпрозорец със скрола, освен Отговори и Известия.

Общи условия

Активация на акаунт