Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 254
  • 940
  •   1
Отговори
# 450
  • София
А защо като избера да цитирам един пост не ме прехвърля към пълнофункционалния редактор, а ме праща към бърз отговор.

Настройки Изглед и Подредба -> Използвай бърз отговор в темите (и тук вече избираш опцията, която ти харесва най-много)

Мерсиииии ... оправих го.

# 451
Aoi, не съм сигурна, че разбрах, извинявам се.
Може ли да обясните по-подробно проблема.
За Бърз отговор ли става въпрос или за страницата за отговор? Върху кой линк като кликнете с десен бутон на мишката и дадете да се отвори в нов прозорец това не се случва, а се презарежда страницата?

Извинявам се Embarassed
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона. Но вместо да го отвори на нов прозорец, започва да зарежда същия. Щом се опитам да дам назад не ме връща в полето за отговори, а в темата.

alina_si, знам, но пусти му навици Simple Smile

# 452
Със старата версия съм, но чак сега осъзнах, че линийките на всички потребители липсват. Като им вляза в профила, се виждат, но не и в самите теми. Има ли начин да ги активирам?

# 453
Със старата версия съм, но чак сега осъзнах, че линийките на всички потребители липсват. Като им вляза в профила, се виждат, но не и в самите теми. Има ли начин да ги активирам?
Имате предвид подписите ли?
Влизате във вашия профил. След това: Настойки изглед и подредба, махате тикчето на "Не показвай подписите на другите потребители"

# 454
Бутона за връщане назад, работи само за някой теми, за някой ме връща само в отговори.

# 455
Влизате във вашия профил. След това: Настойки изглед и подредба, махате тикчето на "Не показвай подписите на другите потребители"

Благодаря.
Бек-бутонът не действа и при мен.

# 456
  • Galaxy 13197853088
Може ли да се сложи опция и в подфорумите за скриване на дясната лента?

# 457
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона. Но вместо да го отвори на нов прозорец, започва да зарежда същия.

Моля, опитайте сега.

# 458
Какви настройки да направя,за да не ми е все още всичко в ляво. ПОказах на два пъти как няма никакво празно пространство от ляво,а дясното ми е бяло(с адболк съм),и всичко е едно върху друго.

# 459
Какви настройки да направя,за да не ми е все още всичко в ляво. ПОказах на два пъти как няма никакво празно пространство от ляво,а дясното ми е бяло(с адболк съм),и всичко е едно върху друго.
Не е нужно да правиш абсолютно никакви настройки.
Използвай старата визия на форума - там всичко си е центрирано  Simple Smile

# 460
Не е нужно да правиш абсолютно никакви настройки.
Използвай старата визия на форума - там всичко си е центрирано  Simple Smile

Ползвам я,но нали е временна,искам да знам все пак после така ли ще ми стои Tired

# 461
Ползвам я,но нали е временна,искам да знам все пак после така ли ще ми стои Tired
После ще му мислиш! Сега се радвай и наслаждавай на старата визия!  Simple Smile
Аз се надявам, че ще се намери някакво решение на проблема.

# 462
Харесвам новата визия, удобна ми е Simple Smile
Но пак да питам. Не мога да намеря подфорума за гледане на деца и помощ в домакинството. Има ли някъде връзка към него?  

# 463
  • Sf
Харесвам новата визия, удобна ми е Simple Smile
Но пак да питам. Не мога да намеря подфорума за гледане на деца и помощ в домакинството. Има ли някъде връзка към него? 

За бебето и детето - Обяви за детегледачки. http://www.bg-mamma.com/?board=7.0

# 464
  • Варна
Когато съм в стандартния прозорец 'Публикувай отговор' пишейки нещо, ако реша паралелно да отворя прозореца с нови отговори по навик го правя със скрол бутона.
Как точно го правиш, за първи път чувам, че такова нещо е възможно. Какво правиш със скрол бутона?

Общи условия

Активация на акаунт