Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 196
  • 940
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да кажа, какво забелязах - големия Х в дясно, който трябва да ни връща на мястото, от което сме отишли в темата не работи, когато сме чели повече от една страница в темата - например влезнал си от Всички на стр. 20 в тема например в Клюкарник, но си чел и 21-ва страница, тогава Х-сът те праща в Клюкарник, а не във Всички.

И другото - някои от заключените в миналото теми са отключени, например тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455394.msg17120628#new съм сигурна, че беше заключена.

ПП За протокола - аз свикнах с новата визия на темите, дразни ме обаче визията на подфорумите - всичко е толкова нагъчкано в ляво, че едва се оправям там. Бих помолила ако може да се помисли и за тях след като се направят промените в темите  Peace

# 691
До вчера дадох шанс 1 седмица на новата версия, но... нц, не вАжи на този етап за мен и натиснах спасителния бутон за връщане към старата версия  Blush
Темите по един начин, вътрешното съдържание на подфорумите - по друг, изгледа на профил на потребител - по трети (стария изглед), при писането на нов отговор - също старата визия, изобщо работа на парче до немай къде....

# 692
Аз не мога да разбера какъв е проблема, в новата версия да се направи когато се влиза в тема изледа да е на цялата страница както при старата версия. Изключително е дразнещо при наличието на голям монитор да се взираш в едно малко прозорче и отстрани да изпъкват какви ли не глупости. Основното приложение на форума четенето и писането в теми.

# 693
Благодарение на сигнала на любезна съфорумка разбрах, че алтернативните не копират само теми и подфоруми оттук, но и никове.
Вярно е, че не мога да претендирам за авторски права над ника си, но държа да отбележа, че това животно не съм аз   Sick

Овча му работа...  Rolling Eyes

# 694
# 695
  • Ямбол
Благодарение на сигнала на любезна съфорумка разбрах, че алтернативните не копират само теми и подфоруми оттук, но и никове.
Вярно е, че не мога да претендирам за авторски права над ника си, но държа да отбележа, че това животно не съм аз   Sick

Овча му работа...  Rolling Eyes
Как', позволи ми да те цитирам оттатък.

# 696
Доста тъпо. Но то друго не се и очаква.

# 697
Как', позволи ми да те цитирам оттатък.

Остави.
Явно толкова могат...

# 698
  • Букурещ
Поздравления за новата визия на форума! Не съм влизала от месеци наред, и останах приятно изненадана! Simple Smile Много свежо е всичко! Крайно време беше да се освежи това място! Прекрасна идея е това! Успех!

# 699
  • Букурещ
Само ми е мъчно за аватарчето, което ми е изчезнало, а ми беше от Реза и го няма вече .... Sad

# 700
  • София
Охх, много неприятно това с копирания ник  Confused
Каква е целта? Майтап, случайност или някой нарочно се опитва да създаде впечатление, че най-активните и интересни съфорумци са се регистрирали там?  Tired

# 701
  • Ямбол
Явна провокация.

# 702
Аз вече казах, че нямам авторски права над ника - такива имат, може би, наследниците на Чудомир.
Но все си мисля, че би било по-коректно когато някой ползва чужд ник, да се представи и да уточни, че не е този, за когото си мислят, а някой друг.
А не да оставя умишлено впечатление, че е друга личност. Също като телефонните терористи, нали се сещате:
"Ало, бабо, катастрофирах!"
"Ти ли си, бе Кирчо?"
"Аз съм, бабо!"
 Sick Sick Sick

# 703
Тъпо е, защото се проведе кампания и хората от тук се регистрираха със съшите никове и там. И то съвсем целенасочено. Затова е редно там да се реагира, а не да се отмине това с лека ръка.
Но Сийка ще го преживее. Нали Сийке нема да си направиш сепуко!

Да пишем по същество - забелязвам, че цветът на шрифта вътре в темите е променен и се отличава, не е този светло синият, което е чудесно!  Grinning

# 704
Няма нужда да психясвате...
Когато исках да си направя първата регистрация тук, не беше приета, защото исках да използвам същия ник.
Вярвам знаете, че не го е измислила Сийка, нито пък, че се е родила с него, нали? Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт