Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 261
  • 940
  •   1
Отговори
# 675
а на Мозила и фокса има ли опция за изскачащи прозорци.
Онзи ден седнах на другия лаптоп и видях рекламата на смартфон с изскачащата елха.
Нямах време да ровя да го оправям, а и мъжът ми не ползва мамма-та така или иначе.
На този лаптоп нито една реклама не ми е подскачала. Рекламата с точилка я видах от един скриншот на съфорумка - много неприятно.

Както и по-рано в тази тема Иван Николов заяви (ще го напиша и аз) - може да има още няколко формата реклами от този тип, които са заявени и договорени през миналата година.
За в бъдеще вече няма да има реклами, закриващи съдържание.

# 676
Ще има ли бутони "надолу" и "нагоре" и на новата визия? Тези които са (на старата визия) до номерата на страниците?

# 677
  • в морето до колене
Бутон "нагоре" има и сега, макар че е в дясната колона. И когато тя е скрита, съответно и той се скрива... така че, ако искам да го ползвам, се налага да я "отварям". Малко е неудобно, но върши работа.

Но за бутон "надолу" обаче и аз питам още от първата тест-версия.

# 678
  • София/Горна Оряховица
Натискайте home/end от клавиатурата  Peace .

Аз чак сега ги видях в старата версия тия бутони, във всички страници си навигирам с тези от клавиатурата.

# 679
Boryana, кажи ми моля те, това за любовта към салатите и гримирането реклама ли е и ако да, зашо я виждам след като съм инсталирала адблок.
 Blush

# 680
  • София/Горна Оряховица
Boryana, кажи ми моля те, това за любовта към салатите и гримирането реклама ли е и ако да, зашо я виждам след като съм инсталирала адблок.
 Blush

Като отворя прословутата дясна колона и аз ги виждам, не са реклама  Laughing .

Само дето известно време се пулех къде ги виждаш тия салати, чак после зацепих, че може и да е от колоната. Ако я свиеш няма да ги виждаш.

# 681
 Blush

Защото не са реклами, а са автентични форумни потребителски теми, изведени на първа страница и в карето интересни - там са само и единствено подбрани форумни теми без реклами.

# 682
Много ви благодаря  Heart Eyes

Няма да свивам нищо и няма да питам повече, ше чакам мъжа ми.  Blush
Да не се излагам.

# 683
  • В една слънчева къща...
Искам да попитам защо в началната страница, където е поставен слайд с картинки с различни теми, след като превъртя темите и стигна отново до първата, тогава не ми позволява да се върна назад /т.е. стрелката назад не работи/ и трябва да цъкам още 10 пъти напред, за да отида на последните 4 теми? Това определено трябва да се оправи...

# 684
  • Варна
Не е сложно. Аз ползвам AdBlock, което е различно от AdBlock +, първото ми пасва идеално.
Каква е разликата? Аз съм с Опера и като търсих в Гугъл ми предложи само Адблок+ и него сложих newsm78 Не виждам никакви реклами... Има ли само Адблок за Опера и какви са му предимствата?

# 685
  • Ямбол
Не е сложно. Аз ползвам AdBlock, което е различно от AdBlock +, първото ми пасва идеално.
Каква е разликата? Аз съм с Опера и като търсих в Гугъл ми предложи само Адблок+ и него сложих newsm78 Не виждам никакви реклами... Има ли само Адблок за Опера и какви са му предимствата?
Не знам. Но съм пробвала с Адблок + да скривам реклами и не ми действа така, както чистия АдБлок, затова се върнах на АдБлок. В Гугъл първите две търсения излизат с АдБлок+ и после има и чист АдБлок.

# 686
Aз се справих май и ми е много пригледно! Скрих си и някакви неща, за което има опция.

Чудесно си ми изглежда.

Още веднъж благодаря на Лиляна, Boryama и Mamma.

# 687
За мен е достатъчно това, че в момента имам възможност да ползвам старата визия.
Да, вярно е, че няма да я има завинаги, но то има ли нещо вечно в този живота - няма!

Има - простотията е вечна. Или, както е казал Айнщайн, човешката глупост, която е безкрайна, а за вселената не бил съвсем сигурен.

# 688
Добре, че има опция за връщане на старата версия инак бях отписла форума. Не знам, изключително неприятна ми е новата визия, ако и да предлага повече възможности.

# 689
  • София
Една малка молба - възможно ли е броят мнения на потребителя да се изведат примерно до титлата му (Регистриран, Новак, Ентусиаст и пр.)?

Общи условия

Активация на акаунт