Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 319
  • 940
  •   1
Отговори
# 660
И аз трябва да се поинтересувам за някои неща. Например за тези адблокери и прочие.

# 661
  • Ямбол
И аз трябва да се поинтересувам за някои неща. Например за тези адблокери и прочие.
Слагай си. Ще видиш колко е удобно.
Не е сложно. Аз ползвам AdBlock, което е различно от AdBlock +, първото ми пасва идеално.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 22:33 от Лилянa

# 662
Трябва да се внимава с катеренето, горе може да се замъгли погледа, от недостиг на кислород.

С отровните плюнки също трябва да се внимава - понякога се случва да задавят смъртоносно първоизточника си.
Има огромна разлика между критика и забележки по същество, с нормално изразени предложения и искания, и истеричното плюене по принцип.
Особено когато последното налива вода в мелницата на черния ПР, служещ на чужди финансови интереси.
Не съм забелязала досега някой да е вързан насила тук - нетът е голям и има място за всеки. Пък който не си го намери - си го прави сам и си се шири на воля на свой терен.
Не виждам къде е драмата. Вариантите с новата визия са няколко:
1. Харесва ти и нямаш проблеми.
2. Харесва ти с някои забележки, които излагаш където и пред когото трябва (т.е. в тази тема или на мейл).
3. Не ти харесва и правиш забележки, които ясно и конкретно излагат проблема(в тази тема или на мейл).
4. Не ти харесва, но си траеш и си търсиш по-комфортно място.
5. Не ти харесва и опищяваш орталъка до степен така да омръзнеш на околните, че да почнат да харесват визията, въпреки волята си, само защото им е писнало от теб.
6. Все ти е тая как ще изглежда форумът, защото имаш други приоритети.
 Laughing

# 663
  • Варна
Добре де, всички сме с адблок, кой ще гледа рекламите!  Grinning

# 664
  • Ямбол
Махнато ли е бързото редактиране или аз нещо съм затрила от много блокиране?

Добре де, всички сме с адблок, кой ще гледа рекламите!  Grinning

Изобщо не ме интересува.

# 665
Слагай си. Ще видиш колко е удобно.
Не е сложно. Аз ползвам AdBlock, което е различно от AdBlock +, първото ми пасва идеално.

Я ми кажи какво е това животно и от къде мога да го взема, за да го сложа?  Blush
Аз съм много зле с тези неща.

# 666

моливчето над "информирай модератор"

# 667
  • Ямбол
Нино, това е за Хром: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock/gighmmpiobklfe … gkkbiglidom?hl=bg

моливчето над "информирай модератор"
Ако си е там, значи аз съм го затрила. Сега ще търся кое от всичките ще го върне. Ах, навлякох си работа.

# 668
Лиляна, аз влизам през мозила. Ако има значение, а трябва ли да тегля някакви неща. Мъж ми го няма и ме е страх да не оплескам нещо.

# 669
  • София/Горна Оряховица
Нино, ето го тук за мозила:
https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/adblock-plus/

Не съм ползвала мозила в близките години, но ако нещо те смущава - ще ударим едно рамо  Wink .
Няма какво да оплескаш, не се притеснявай.

# 670
  • Ямбол
Лиляна, аз влизам през мозила. Ако има значение, а трябва ли да тегля някакви неща. Мъж ми го няма и ме е страх да не оплескам нещо.
Нищо не се тегли. Това е добавка към браузъра. Не знам как е при мозила, но мисля, че го има и за там и не трябва да е по-различно. Потърси го при add-ons: https://addons.mozilla.org/bg/firefox/

П.П. Върнах си бързото редактиране, но и пояснителния текст към бързия отговор се върна. Ъх...

# 671
За да илюстрирам колко съм зле като възприемчивост, искам да ви кажа, че когато мъж ми смени експлорър с мозила, щях да го убия, но свикнах, защото ме убеди тогава, че за нешо си било по-добре. И сега като цъкна на експлоръра случайно и се чувствам като в НАСА  Blush

Много ви благодаря и на двете.

Инсталирах го, но забравих кои реклами виждам и сега не знам дали съм блокирала нещо или не  Joy Ох, смея се с глас!

Седи ми горе иконката, трябва ли да правя нещо след инсталацията, защото виждам нещо "за моите салати" и "гримиране" Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 22:51 от NinoTino

# 672
 ....да се стига до фръцкания и драми.

Това пък от къде ти дойде? Фръцкания няма. Има ясна позиция. Няма да променят ширината за писане/четене.

А това откъде дойде и къде съм казвала подобно нещо?
Казах, че ще бъде преработено и новата ширина ще е колкото сегашния разширен вариант (без сайдбар) или по-широка в зависимост от резолюцията. Единствено на резолюции на и под 1024 ширина ще е толкова, колкото сега е в широкия вариант.
На останалите ще бъде разширена, но не до степен като старата, а ще е горе-долу по средата ширината на полето за текст между новата широка (т.е. при скрит сайдбар) и старата.
Разлика между 700 и 800 пиксела ширина не са особено голяма разлика при екрани с ширина над 1280 пиксела.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 23:01 от Mamma

# 673
NinoTino , изчакай мъжът ти да се прибере и му кажи за AdBlock  Simple Smile

Аз имах Adblock, но за кратко. Принудих се да се възползвам от него заради точилката  Rolling Eyes

# 674
  • София
а на Мозила и фокса има ли опция за изскачащи прозорци.
Онзи ден седнах на другия лаптоп и видях рекламата на смартфон с изскачащата елха.
Нямах време да ровя да го оправям, а и мъжът ми не ползва мамма-та така или иначе.
На този лаптоп нито една реклама не ми е подскачала. Рекламата с точилка я видах от един скриншот на съфорумка - много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт