Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 287
  • 940
  •   1
Отговори
# 645
За мен е достатъчно това, че в момента имам възможност да ползвам старата визия.
Да, вярно е, че няма да я има завинаги, но то има ли нещо вечно в този живота - няма!
Многократно ни беше обещано, че новата визия ще бъде преработена и ще се съобразят с нашите изисквания и аз вярвам, че това ще се случи!
Нека видим новата визия вече преработена и тогава да решаваме дали ни харесва или не и дали все още си искаме старата.  Simple Smile
Визии много и лесно могат да се сменят, но лошите думи си остават и не се забравят лесно!

# 646
Бубанка, благодаря за качената снимка!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 20:22 от Естел Бързоход

# 647
На мен пък взе, че ми хареса новата визия на форума, сайта, платформата.
Е, не ми е удобен като стария, дразнят ме много неща, но не е драма, та да се стига до фръцкания и драми. ИзрасТнах ги тези стремежи.

Всичко тече, всичко се променя.

# 648
И на мен ми харесва.

# 649
 ....да се стига до фръцкания и драми.

Това пък от къде ти дойде? Фръцкания няма. Има ясна позиция. Няма да променят ширината за писане/четене. Ок. Аз пък няма да ползвам форума, защото това ме дразни и напряга. Две ясни позиции. Нито мрънкане, нито обиждане, нито фръцкане. Не сме умрели за форума, очите не съм си ги намерила на боклука, че да се мъча и да ходя бушонирана заради бг-мама.

# 650
Недей, рожбе. Пази си здравето от този лош, лош форум!  Cry  action032  55

То бива, бива преиграване и пресилени драми, ама това вашето вече премина всякакви граници.
Чалгата и турските сериали наистина не прощават...  Confused

# 651
На мен пък взе, че ми хареса новата визия на форума, сайта, платформата.
Е, не ми е удобен като стария, дразнят ме много неща, но не е драма, та да се стига до фръцкания и драми. ИзрасТнах ги тези стремежи.

Всичко тече, всичко се променя.

Ще те цитирам, защото точно това влязох да напиша.
Свикнах си аз с новата визия, всичко си намирам без проблем.

# 652
Такива неща като чета
Цитат
очите не съм си ги намерила на боклука, че да се мъча и да ходя бушонирана заради бг-мама

ми се иска най-добронамерено да Ви препоръчам да посетите очен лекар, защото може да не е във форума проблемът...

# 653
Всъщност цветовете на новата версия са много по-"меки" а контрастите - по-плавни и ненатрапчиви. Това се усеща много ясно, когато от четене на новата версия се влезе да се пише отговор (който си е в стария формат) - разликата не е в полза на старите цветови комбинации  Naughty

По мое мнение, "старото" поле за отговор и двете ленти най-горе стоят като лепнати и се "бият" с новата концепция; бих се радвала, ако се намери начин и се даде възможност на потребителите по желание да тестват (или ползват) новата форма за отговор (каквато предполагам ще има), защото тези преходи старо-ново, не са никак приятни.

Като ще е, да е.

# 654
О, я стига, Bliss! У оня форум всеки може да /ви/ чете.

# 655
Всъщност цветовете на новата версия са много по-"меки" а контрастите - по-плавни и ненатрапчиви. Това се усеща много ясно, когато от четене на новата версия се влезе да се пише отговор (който си е в стария формат) - разликата не е в полза на старите цветови комбинации  Naughty

Какви контрасти? Цветовете са си същите, само фонът е леко променен  Simple Smile
Аз лично не бих избрала този фон. Може и той да дразни очите.

# 656
Щом аз свиквам значи не е болка за умиране.  Grinning

Идеален си е форума, особено напоследък!  Flutter

# 657
Хубаво, харесва ви новата версия, радваме се всички за вас, честито на печелившите. А дали е възможно да ви мине през ума, че "драмата" реално съществува за голяма част от ежедневно пишещите/четящите ? Едната пресилила, друга преигравала, третата се правела на интересна, за да я забележат, четвърта драматизирала излишно, пета гледала много турски сериали, шеста се фръцкала, седма............и така до 1537. Дали не станаха прекалено много? Намирате ли си отговор за всички? Или сме овце и точка.
Трябва да се внимава с катеренето, горе може да се замъгли погледа, от недостиг на кислород.

# 658
Казаха ви, че се работи по въпроса. Не става с магическа пръчка и не може да се отговаря на всички 1537 поотделно. Ами малко сме си капризни, да ти кажа.
Да не говорим, че за едно и също нещо се пише/пита по 300 пъти.

И все няма да хареса на всички.

# 659
  • Ямбол
Аз си поизчистих някои неща, които не са реклами, не ги искам да ми пречат и пълнят прозореца, излишни са и сега е малко по-приемливо.
Например сега бързия ми отговор е непосредствено под последното мнение след странирането.
Така ми е по-удобно.
Това обяснение за бързия отговор за какво е,  може и да е под него. А отдолу, махнах предложението още от съответния раздел и имам директна връзка с раздела. Сега ще си махна и широките заглавия. Изобщо смятам да изчистя всичко излишно, което не е по темата. Дразни ме тази претрупаност. Не ми е функционално. Искам да чета, не да има сто възможности да отида някъде си или да да ми обясняват кое как е.
И това колко и кои разглеждат темата също вече е излишно при положение, че вече 90% от потребителите са скрити.
От кого се крият?

Общи условия

Активация на акаунт