Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 194
  • 940
  •   1
Отговори
# 705
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз вече казах, че нямам авторски права над ника - такива имат, може би, наследниците на Чудомир.
Но все си мисля, че би било по-коректно когато някой ползва чужд ник, да се представи и да уточни, че не е този, за когото си мислят, а някой друг.
А не да оставя умишлено впечатление, че е друга личност. Също като телефонните терористи, нали се сещате:
"Ало, бабо, катастрофирах!"
"Ти ли си, бе Кирчо?"
"Аз съм, бабо!"
 Sick Sick Sick
Напълно съм съгласна. Неприятно беше, че въпросната персона приемаше възгласите "Добре дошла!" без да си направи труда да разсее заблудата.

# 706
Но Сийка ще го преживее. Нали Сийке нема да си направиш сепуко!

Няма, естествено, колкото и разочаровани да останат някои.  Laughing

Между другото, ето още една Как` Сийка. Но нито той се е представял за мен, нито аз - за него.
Плюс това е (или беше?) съфорумец.  Heart Eyes

# 707
Всеки новорегистрирал се в другия форум се посреща персонално от модераторите с поздрав.
Въпросната Каk`a Сийка също. Тя обаче не отвърна на поздрава и до сега не е участвала в нито една от  темите.
Как решихте, че се представя за тукашната Сийка, не мога да сетя? ooooh!

# 708
  • у дома
Новата визия е един качамак - всичко е объркано и нашляпано в общи линии. Чудесно е, че някой е положил труд, но явно не е от хората, ползващи активно форума.
Както и да е. Най-дразнещо за мен е:
1 - понякога губя ориентация къде точно се намирам, името на подфорума (когато четеш различните мнения) е толкова безцветно (в едно сиво записано), че го забелязах чак сега като отворих тази тема.
2 - когато отговаряш, отдолу виждаш мненията на потребителите писали преди теб с изглед от стария форум. Абсолютно нелогично, защо?
3 - защо трябва да си щракам до името, та да видя откъде съм, колко мнения имам, и прочие?!?!?
4 - цветовата гама е просто убийствена - от мнение до мнение едно преливане, едно чудо. Ми дайте малко контраст де. Или пък вкарайте в настройки и други цветови гами, та поне да имаме някакъв избор!
5 - това стана вече рекламен афиш, а не форум.

# 709
Влез погледни, пък пиши ЕлЕм, някои от нещата, за които пишеш току  що споменах, че са оправени Simple Smile

# 710
  • у дома
Влез погледни, пък пиши ЕлЕм, някои от нещата, за които пишеш току  що споменах, че са оправени Simple Smile
Например?

# 711
Например?

от мнение до мнение едно преливане, едно чудо. Ми дайте малко контраст де. Или пък вкарайте в настройки и други цветови гами, та поне да имаме някакъв избор!

# 712
Новата визия е един качамак - всичко е объркано и нашляпано в общи линии. Чудесно е, че някой е положил труд, но явно не е от хората, ползващи активно форума.
1 - понякога губя ориентация къде точно се намирам, името на подфорума (когато четеш различните мнения) е толкова безцветно (в едно сиво записано), че го забелязах чак сега като отворих тази тема.
2 - когато отговаряш, отдолу виждаш мненията на потребителите писали преди теб с изглед от стария форум. Абсолютно нелогично, защо?
3 - защо трябва да си щракам до името, та да видя откъде съм, колко мнения имам, и прочие?!?!?
4 - цветовата гама е просто убийствена - от мнение до мнение едно преливане, едно чудо. Ми дайте малко контраст де. Или пък вкарайте в настройки и други цветови гами, та поне да имаме някакъв избор!

1-2-4 - писах вече неколкократно, че ще бъдат подобрени, а фоновете и шрифтовете на мненията са 1:1 със старите.
3 - защото е допълнителна информация
5 - пак ще се самоцитирам

Кои точно реклами визирате?
В пъти са по-малко от тези, които бяха на старата визия само до преди месец.

На заглавна страница има ЕДИН рекламен банер, вдясно.
Във форум има един рекламен банер, долу вдясно.
В тема има две карета на гугъл (едно под темата, едно малко отдясно в сайдбарай, който може и да скриете), плюс един рекламен банер вдясно.

В старата визия се случваше да има по 5-6-10 реклами на страница - отгоре, отдолу, отстрани, върху текста. Сега е видно колко са. Ясно се заяви и че няма да има вече реклами, които закриват съдържание.

# 713
  • у дома
Например?

от мнение до мнение едно преливане, едно чудо. Ми дайте малко контраст де. Или пък вкарайте в настройки и други цветови гами, та поне да имаме някакъв избор!

Ами преливащо е за мен. Цветовете са много близки, да меки са, но когато четеш е леко затормозяващо. Може би в антетката на самия потребител цветовете са твърде "слаби" и оттам идва цялата работа.
Друго не виждам оправено от нещата, които съм изброила.

# 714
  • у дома

1-2-4 - писах вече неколкократно, че ще бъдат подобрени, а фоновете и шрифтовете на мненията са 1:1 със старите. ОК, не съм чела темата в подробности, за което се извинявам. Мислех, че тук просто се споделят мнения кое според нас не е ок.
3 - защото е допълнителна информация
Ами допълнителна, обаче за да си следя скромния и без това брой на регистрираните мнения, трябва все да цъкам  Grinning И все пак, допълнителна, допълнителна, ама аз не мога да помня всички потребители, с които общувам кой откъде бил и т.н., та да не се объркам в даден момент. Не зная, този момент малко ми куца.
5 - пак ще се самоцитирам

Кои точно реклами визирате?
В пъти са по-малко от тези, които бяха на старата визия само до преди месец.

На заглавна страница има ЕДИН рекламен банер, вдясно.
Във форум има един рекламен банер, долу вдясно.
В тема има две карета на гугъл (едно под темата, едно малко отдясно в сайдбарай, който може и да скриете), плюс един рекламен банер вдясно.

В старата визия се случваше да има по 5-6-10 реклами на страница - отгоре, отдолу, отстрани, върху текста. Сега е видно колко са. Ясно се заяви и че няма да има вече реклами, които закриват съдържание.
ОК, ще видим. Според мен просто сега присъстват по-натрапчиво рекламите или просто така ми се струва. Явно е въпрос на свикване.

# 715
  • Букурещ
Бая народ гледам е тотално изтрещял за времето откакто не съм влизала. Гледам и не вярвам на ушите си! Нещата не са се променили много, ама с кофти мат'риал е така. Ако някой иска да потърси информация за нещо, кой го интересува каква е визията? Само хората, които са в час и имат бегла идея как се сменя едно такова чудо като тая платформа могат да разберат, всичко останало е чесане на езици. А се чудя и се мая на Mamma какви нерви са и останали, но явно са железни!  Tired

# 716
Толкова ли е важно колко мнения има някой? И откъде е ....  Laughing

# 717
  • у дома
Толкова ли е важно колко мнения има някой? И откъде е ....  Laughing
За мненията - говоря за собствените си мнения, че няма как да им видя броя и за мен да си цъкам на името е тъпо! За това кой откъде е, да, за мен явно е важно, особено когато спешно искам да се обърна към конкретен човек от същия град, в който съм. Други въпроси?

# 718
  • София
Хич биля не ме интиресува, кой колко мнения е написал, па дал е падуан, ориенталска пуйка или африканска бела мечка. Аз влизам тук да прочета някаква информация и толкова. Ако пък случайно ме заинтригува даден автор, пак няма да му чета подробната информация, а ще влезна в контакт с него на лични.

Как Сийкеееееееееееееее, я виш душата, язека копиран ли съм у съседното село бря.

# 719
  • Ямбол
....
Как Сийкеееееееееееееее, я виш душата, язека копиран ли съм у съседното село бря.
Joy Joy Joy
Не съм Сия, но не си, дедо.
Спи спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт