Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 127
  • 940
  •   1
Отговори
# 765
  • в морето до колене
В новата визия в самите мнения има на две места "цитирай", защо?

Както обясниха админите - за да не се налага "да се връщаш" в началото на някоя много дълга публикация, ако искаш да я цитираш.

# 766
# 767
  • София
Здравейте!

Искам да попитам следното - може ли отстрани най-интересните теми ("Интересното днес") като избера тема да не ми се отварят на първата им страница, а страницата, която за последен път съм чела (все едно натискам бутона "Ново")?

Предварително благодаря за отговора.

# 768
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Превръщането на "балкона" в прозорец за отваряне, закриващ темата и съответно с недостъпно и неизвестно съдържание, ако не е отворен, за мен е неуместна подигравка с голяма част от пишещите във форума.

Апропо, заяждането и нападките към създадения алтернативен форум с нищо няма да допринесат за оправяне кофти новата визията и кофти новите функции на настоящия. Само му правите реклама. Аз в тази тема научих за него. Peace

# 769
След като агитационните призиви се бяха разпрострели във всички теми (като се почне от кърмене и проблемна бременност, та се стигне до клюки, плетки и хемороиди), просто не знам как може да има някой, който да е пропуснал кой е форумът  Laughing
Е, хайде пък да не е във всички теми... В нито една от темите, в които аз пиша (поне 10), не е имало агитации, нито пък някой ме е агитирал в лично съобщение.

За адреса на новия форум разбрах от статиите в нета за отлюспването му от форума-майка - там поне няма как да филтрирате избирателно.

# 770
  • Варна
След като агитационните призиви се бяха разпрострели във всички теми (като се почне от кърмене и проблемна бременност, та се стигне до клюки, плетки и хемороиди), просто не знам как може да има някой, който да е пропуснал кой е форумът  Laughing
Е, хайде пък да не е във всички теми... В нито една от темите, в които аз пиша (поне 10), не е имало агитации, нито пък някой ме е агитирал в лично съобщение.
За адреса на новия форум разбрах от статиите в нета за отлюспването му от форума-майка - там поне няма как да филтрирате избирателно.
Точно! Същото мога да кажа и аз.

# 771
Да си припомним тогава

Момичета аз сега като разбрах за новия сайт питам , защо не дойдете ТАМ , по-добре е даже от старата мама.Наистина сме прост народ, те ни мачкат ама ние пак им се натискаме , че да не ни дават хляба те , да не сме им длъжни ,аз преди малко си направих рег , казвам тук там за новия сайт за чао.там ми харесва много, чисто , сивичко е не дразни очите , аватарите са с толкова чисто качесто

Имаше освен спам, също така и мили пожелания като "много ви здраве , майната ви  " Rolling Eyes

# 772
Ох,  Laughing да питам  ooooh!
Кротко си четях тема в Литературния и отдолу ми се показа реклама на секс магазин. Отворих я и директно ми показа да си избера вибратор.
Само на мен ли ми се показва?

# 773
# 774
Да си припомним тогава

Момичета аз сега като разбрах за новия сайт питам , защо не дойдете ТАМ , по-добре е даже от старата мама.Наистина сме прост народ, те ни мачкат ама ние пак им се натискаме , че да не ни дават хляба те , да не сме им длъжни ,аз преди малко си направих рег , казвам тук там за новия сайт за чао.там ми харесва много, чисто , сивичко е не дразни очите , аватарите са с толкова чисто качесто

Имаше освен спам, също така и мили пожелания като "много ви здраве , майната ви  " Rolling Eyes

Ми то явно думата "масово" има различно измерение за всеки. Но определено не беше така както го описа "леко" хапливо Адри́. Но то тази позиция за масовостта е съвсем обяснима. Добро "извинение" за филтрирането и "модерирането".

Естел Бързоход добро включване и съвсем по темата (не се подигравам). Ама то всяка реклама, носи пари. Вече да те е страх да четеш в Литературния.

# 775
  • Варна
Кротко си четях тема в Литературния и отдолу ми се показа реклама на секс магазин. Отворих я и директно ми показа да си избера вибратор.
LaughingЛошо няма! Не всички сме доклатени по всяко време. Joy

Чак се подвоумих дали да не махна за малко адблока. Laughing

# 776
Показваните реклами са от Гугъл и в повечето случаи са различни за всеки, в зависимост от доста неща.

Ето официалната информация от Гугъл.

https://support.google.com/ads/answer/1634057

Цитат
Може да виждате реклами в разнообразни формати (текстови, графични и видеореклами) на сайтове и приложения, които си партнират с Google, наричани още Дисплейна мрежа на Google. Показваните Ви реклами може да се базират върху съдържанието на сайта, който преглеждате, и скорошното Ви географско местоположение. В зависимост от избраните от Вас настройки има някои фактори, които също определят кои реклами виждате:

-    типовете посещавани от Вас уебсайтове и мобилните приложения, които имате в устройството си;
-    „бисквитката“ на DoubleClick в браузъра Ви и избраните от Вас опции в инструмента „Настройки за рекламите“;
-    посетените от Вас уебсайтове и приложения, принадлежащи на фирми, които рекламират с Google;
-    предишни взаимодействия с реклами или рекламни услуги от Google;
-    потребителският Ви профил в Google или YouTube.

Ето какво ми показва на мен например.

# 777
Ох,  Laughing да питам  ooooh!

Няколко пъти рефрешвам, ето какво виждам:
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma_zps93d0566a.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma1_zpsc5fd6255.jpg
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma2_zps30e4c647.jpg

Все тези ми излизат, в разбъркан ред. В интерес на истината, за тези неща съм ровила и влизала по техни адреси. Не знам дали имат някаква връзка с форума или по-скоро ми се предоставя връзка към нещата, които съм търсила в нета  newsm78

А, Mamma ме е изпреварила.

# 778
Все тези ми излизат, в разбъркан ред. В интерес на истината, за тези неща съм ровила и влизала по техни адреси.

Естел  Joy

Hug

# 779

Оппаааа...  Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт