Преминаване към новата визия на тема - понеделник, 27 януари

• 40 130
  • 940
  •   1
Отговори
# 750
  • В една слънчева къща...
Ами да - в цветовата гама на новата и старата няма разлика - никаква, току що проверих, но графичното оформление не е само съчетание от два цвята. Все едно, дядо, да ти кажа, че съм направила два хляба с едно и също брашно, ама в единия има и яйца, мляко, и подправки, и после да кажа, че вкуса е същия. Ами не е. Нещата са комплексни. Има елементи, които са с първостепенна важност, и други по-маловажни, но в новата версия всичко е размито, нищо не изпъква, човек се обърква и напряга да търси това, което му е необходимо. Дори не е нужно да си дизайнер, за да усетиш, че нещо не е наред...

# 751
Добре де ...
Преди време толкова се мрънкаше за ограничението от 50 мнения за писане в СО. Сега е махнато, нови теми почти няма.

Очевидно са се отсеяли лигльовците.

Със задоволство искам да отбележа, че предимствата на новата визия са, че има цедка за спам и той не може да се публикува.  Flutter  Направо ми е перфектно.

# 752
.......Как пък не спряхте да мрънкате и не се опитахте да свикнете, ми все мрънкате.
Няма да се извинявам за поста си, защото на мен пък ми писна да чета постоянно какво не било наред.

Съжалявам, но не мрънкам, а изказвам мнението си, всеки път досега - аргументирано, смятам! Naughty
Освен това - целта на темата е точно такава - да се каже какво не е наред в новата визия и защо над 90% от активно пишещите във форума скочиха срещу нея. Това не е първата промяна на визия на форума и винаги досега е имало хора, на които не им харесват промените, но никога не е било толкова масово. Което значи само едно - недоволството не е срещу самата промяна (което е нормална човешка реакция), а срещу нещо значително по-дразнещо. Rolling Eyes
може би защото никога не е имало толкова масова и целенасочена рекламна кампания за друг форум  Laughing

# 753
  • София
Ами да - в цветовата гама на новата и старата няма разлика - никаква, току що проверих, но графичното оформление не е само съчетание от два цвята. Все едно, дядо, да ти кажа, че съм направила два хляба с едно и също брашно, ама в единия има и яйца, мляко, и подправки, и после да кажа, че вкуса е същия. Ами не е. Нещата са комплексни. Има елементи, които са с първостепенна важност, и други по-маловажни, но в новата версия всичко е размито, нищо не изпъква, човек се обърква и напряга да търси това, което му е необходимо. Дори не е нужно да си дизайнер, за да усетиш, че нещо не е наред...

Напълно съм съгласен с теб. Аз затова писах, че коментирам само цветовата гама. От тук нататък трябва като потребители да кажем какво бихме искали в графичния дизайн, който да ни улесни, а де ни натоварва при четене.

# 754
.......Как пък не спряхте да мрънкате и не се опитахте да свикнете, ми все мрънкате.
Няма да се извинявам за поста си, защото на мен пък ми писна да чета постоянно какво не било наред.

Съжалявам, но не мрънкам, а изказвам мнението си, всеки път досега - аргументирано, смятам! Naughty
Освен това - целта на темата е точно такава - да се каже какво не е наред в новата визия и защо над 90% от активно пишещите във форума скочиха срещу нея. Това не е първата промяна на визия на форума и винаги досега е имало хора, на които не им харесват промените, но никога не е било толкова масово. Което значи само едно - недоволството не е срещу самата промяна (което е нормална човешка реакция), а срещу нещо значително по-дразнещо. Rolling Eyes
може би защото никога не е имало толкова масова и целенасочена рекламна кампания за друг форум  Laughing

Масовото недоволство срещу новата визия започна декември месец, при първата й демонстрация. "Другият" форум е създаден мисля след 20 януари. По принцип следствието върви след причината, а не обратно.

# 755

Ми той форума възникна заради промените и неодобрението им, а не обратното.

# 756
  • София
чак пък да е такава тази рекламна кампания, аз още не го знам кой е този друг форум...

# 757
  • Варна
чак пък да е такава тази рекламна кампания, аз още не го знам кой е този друг форум...

Е, това е дълбока тайна. Всички връзки към него са филтрирани тук.

# 758
...
"Другият" форум е създаден мисля след 20 януари. ......

Всъщност домейнът е регистриран на 19.-ти декември -  "***** has been registered on 12/19/2013."

# 759
  • Galaxy 13197853088
Истерията беше малко преекспонирана , но разбираема.
Все пак некомпетентността на мениджмънта е уникална.

# 760
  • София
След като агитационните призиви се бяха разпрострели във всички теми (като се почне от кърмене и проблемна бременност, та се стигне до клюки, плетки и хемороиди), просто не знам как може да има някой, който да е пропуснал кой е форумът  Laughing

# 761
Aз мисля, че всичко е за добро. Доста пригледно и хигиенично стана.

Нека не спамим тук.

Искам да питам, може би е имало такъв въпрос, но може ли тези неща , които са като линкове - Нумерология, Прогноза, АЙ КЮ тест, да се изместят след "Отговор" ?

# 762

hahaha Кое определи като "вече" хигиенично и по-важното, кое преди е било "мърляво" спрямо твоите представи?

# 763

Нека не спамим тук.

spam2 newsm28

Ей тази необяснима надменност предизвика толкова много хора.

Адри́  явно има и не разбрали за другия форум, та може и приказките ви за масова реклама, спамене, досаждане и т.н. да са доста преувеличени. Но това ние обикновените няма как да установим.

# 764
В новата визия в самите мнения има на две места "цитирай", защо?

Общи условия

Активация на акаунт