"Песен за огън и лед" - 6

• 62 907
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Пренасям този пост от другата тема.

син на Ашара и Джон Конингтън може да е Егон.
Ашара е имала таргариенска външност. :think:
А Вила да е родила мъртво момиче, представено за дъщеря на Ашара.
Джон може да е оставил на отглеждане синът им при Илирио, докато поотрасне (оттам и детските дрехи в дома на Илирио, които носеше Тирион) и после да са съставили план.

Какво ще кажете за тази теория? Макар да  ми е трудно да обясня заинтерсуваността на Илирио от това развитие на нещата.

# 61
Пренасям този пост от другата тема.

син на Ашара и Джон Конингтън може да е Егон.
Ашара е имала таргариенска външност. :think:
А Вила да е родила мъртво момиче, представено за дъщеря на Ашара.
Джон може да е оставил на отглеждане синът им при Илирио, докато поотрасне (оттам и детските дрехи в дома на Илирио, които носеше Тирион) и после да са съставили план.

Какво ще кажете за тази теория? Макар да  ми е трудно да обясня заинтерсуваността на Илирио от това развитие на нещата.
Ако Егон все пак стане драконов ездач (предполагам на Регал), теорията ще излезе съшита с бели кОнци. Ако не стане, евентуален съюз с Денерис би му осигурил Железния трон, а Илирио ще има двама "подопечни", които ще управляват Вестерос.

# 62
  • Варна
Драконов ездач теоретично може да бъде всеки. Peace Трябва само да знае магията.

# 63
аз последните дни се бях втренчила в историята на онзи Дейн, който посече Мирцела - загубих си хартиената книга и съм с дълбок траур, съответно не мога да се сетя за името му /не ми се рови в читанката/ - имаше подходящ като за Таргариен външен вид

иначе горната теория за Егон някак не мога да я вместя в цялата история, но може Мартин да успее Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 13:21 от bubanka

# 64
  • Варна

аз последните дни се бях втренчила в историята на онзи Дейн, който посече Мирцела - загубих си хартиената книга и съм с дълбок траур, съответно не мога да се сетя за името му /не ми се рови в читанката/ - имаше подходящ като за Таргариен външен вид

Тъмна звезда - Джеролд Дейн.

# 65
Джон не мислеше ли за Егон като за истинския Егон? Смисъл, че ако е негов син и той го знае, то тогава в неговите глави той нямаше да мисли за него по този начин.

# 66
  • Варна
Джон не мислеше ли за Егон като за истинския Егон? Смисъл, че ако е негов син и той го знае, то тогава в неговите глави той нямаше да мисли за него по този начин.

Сега ще ме караш да препрочитам главите. Laughing

# 67

Тъмна звезда - Джеролд Дейн.

да, и Ашара е Дейн, ако тати е Нед и Джони му е син - още един съвсем потенциален ездач без да е син на Регар  Joy

Цитат
Ариaн го зaгледa нaпрегнaто. "Достaтъчно знaтен е, зa дa стaне от него достоен консорт. Тaтко може дa оспори блaгорaзумието ми, но децaтa ни ще сa крaсиви кaто господaри нa дрaкони". Не познaвaше по-крaсив мъж от него в цял Дорн. Сир Джеролд Дейн имaше орлов нос, високи скули и волевa брaдичкa. Поддържaше лицето си глaдко обръснaто, но косaтa му пaдaше до якaтa кaто сребрист ледник, рaздвоенa от кичур тъмночернa косa. "Имa жестокa устa обaче, и още по-жесток език". Очите му изглеждaхa черни, докaто седеше тaкa нa фонa нa гaснещото слънце, но тя ги беше поглеждaлa от по-близко и знaеше, че сa виолетови. "Тъмновиолетови. Тъмно и гневно".

# 68
bubanka благодаря за любопитния цитат. След прочита на "Рицаря" това описание на Тъмната звезда провокира в мен много въпроси. Не знам защо като го прочетох сега цитата и се сетих първо за Bloodraven. Има ли описание в Рицаря? Ще потърся.

# 69
  • Варна
bubanka благодаря за любопитния цитат. След прочита на "Рицаря" това описание на Тъмната звезда провокира в мен много въпроси. Не знам защо като го прочетох сега цитата и се сетих първо за Bloodraven. Има ли описание в Рицаря? Ще потърся.

Блъдрейвън е албинос. Освен това вече знаем къде е в "Песента."

Тъмна звезда мисля, че е твърде възрастен за да е син на Ашара.

# 70

какво значи това? не се сещам, напомни ми, моля  Blush

# 71
  • Варна

какво значи това? не се сещам, напомни ми, моля  Blush

Блъдрейвън е триоката врана (човекът - дърво)

# 72
 Joy Joy Joy
пак ще препрочитам  Blush

благодаря!   bouquet

# 73
  • Варна
Заподозрени за баща на детето на Ашара ( според мен Laughing) са всички, които са танцували с нея на турнира в Харънхъл. Това са Баристан (той отпада, знаем, че е нямал връзка с нея), Оберин, Дж Конингтън и Нед (който танцува с нея по молба на брат си, тъй че и брата Брандън е много заподозрян)

# 74
по-скоро заради /благодарение на/ молбата на брат си, защото Нед иска, но не смее да си поиска

Общи условия

Активация на акаунт