"Песен за огън и лед" - 6

• 62 664
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Блъдрейвън е албинос. Освен това вече знаем къде е в "Песента."

какво значи това? не се сещам, напомни ми, моля  Blush

Блъдрейвън е триоката врана (човекът - дърво)
Това как го разбра? Моля те, обясни!  Praynig
Добре, че влизам в темата та да ми обясните това-онова. Имам чувството, че съм пропуснала едва ли не половината от нещата, които теоретизирате.  ooooh!

# 76
  • Варна
Блъдрейвън е албинос. Освен това вече знаем къде е в "Песента."

какво значи това? не се сещам, напомни ми, моля  Blush

Блъдрейвън е триоката врана (човекът - дърво)
Това как го разбра? Моля те, обясни!  Praynig
Добре, че влизам в темата та да ми обясните това-онова. Имам чувството, че съм пропуснала едва ли не половината от нещата, които теоретизирате.  ooooh!

Чела ли си Рицаря? Там го има описанието на Блъдрейвън, което съвпада с това на триоката врана - много бяла кожа, червени очи, бяла коса (албинос) червен белег на бузата,освен това името съвпада - Бриндън.
Кървавия дракон последно е бил на Вала, явно е решил да се прехвърли отвъд. Занимавал се е с магии, бил е варг. Няма съмнение, че е той.

# 77
Хексе, теб съм те признала!  omm

# 78
  • Варна
по-скоро заради /благодарение на/ молбата на брат си, защото Нед иска, но не смее да си поиска

Да, да.
Ашара е забременяла в Харънхъл , на турнира.
 Не ми се вярва Нед, който го е било срам да я покани, да е таткото. Някой по-дързък ще да е.
Оберин? Брандън Старк или Джон Конингтън.

# 79
Благодаря ти, Хексе! Hug
Рицаря само го купих и още не мога да намеря време за него. Поуспокоих се, че не съм чак толкова загубена, че да пропусна толкова важно нещо. Grinning

# 80
  • Варна
Тъй съм се увъртяла в конспирации, че сама се обърквам. Joy

Почвай, "Рицаря", започнеш ли веднъж, ще ти е трудно да го оставиш. Mr. Green

# 81
Да, намерих описанието на Блъдрейвън и си е абсолютен албинос. Но пък не ми беше хрумнало да го свържа с триоката врана. И хронологически малко ми бягат нещата. Може ми в следващата история за Дънк ще се поразнищят нещата.
Доколкото си спомням и представата, която съм си изградила за Джон Конингтън е на много премерен човек. Имаше някакви влечения към Ашара на турнира, но в крайна сметка не беше ли Брандън Старк този, който я спечели? Или цитатът  завършваше двусмислено- (цитирам по памет) - "но този който тя избра беше Старк" и така свърши главата.

# 82
аз сам Денерис : Embarassed

# 83
убиха ми любимеца макар че има някакъв шанс и да е жив

# 84
jictac, използвай бутона за редакция и не пускай последователни постове  Wink

пп май само аз не съм проверила кой/я съм  Joy

# 85
Ето това намерих, спомените на Баристън.

Скрит текст:
Дори след всичките тези години сир Бaристaн все още можеше дa си спомни усмивкaтa нa Ашaрa и звучния ѝ смях. Трябвaше сaмо дa зaтвори очи, зa дa я види, дa види дългaтa ѝ тъмнa косa, къдрещa се около рaменете, и виолетовите ѝ очи… "Денерис имa същите очи." Понякогa, когaто крaлицaтa го погледнеше, имaше чувството, че гледa дъщерятa нa Ашaрa…

Но дъщерятa нa Ашaрa бе мъртвороденa, a хубaвaтa му дaмa скоро след товa се хвърли от еднa кулa, полудялa от скръб по детето, което бе изгубилa. А може би и по мъжa, който я беше обезчестил в Хaрънхъл. Умря, без изобщо дa рaзбере, че сир Бaристaн я обичa. Но кaк дa рaзбере? Той беше рицaр от Крaлскaтa гвaрдия, зaклел се в целомъдрие. Нищо добро нямaше дa произтече, aко ѝ беше кaзaл зa чувствaтa си. "Нищо добро не произтичa и от мълчaнието. Ако бях свaлил Регaр и бях короновaл Ашaрa зa крaлицa нa любовтa и крaсотaтa, щеше ли дa погледне към мен вместо към Стaрк?"

# 86
  • Варна
Ахааа, значи Оберин и Джон вероятно са невинни. Laughing
Ами... Брандън трябва да е човека..Или някой от другите двама братя.

Но като си припомня лейди Дъстин, Брандън е бил донжуана в семейството.

# 87
Тъй съм се увъртяла в конспирации, че сама се обърквам. Joy

Почвай, "Рицаря", започнеш ли веднъж, ще ти е трудно да го оставиш. Mr. Green
Как се води точното заглавие на "Рицаря" и къде я има в електронен вариант?

# 88
  • София
Как се води точното заглавие на "Рицаря" и къде я има в електронен вариант?

"Рицарят на седемте кралства"
Няма я в ел. вариант, прекалено нова е все още.

# 89
  • Русе
Ахааа, значи Оберин и Джон вероятно са невинни. Laughing
Ами... Брандън трябва да е човека..Или някой от другите двама братя.
Но като си припомня лейди Дъстин, Брандън е бил донжуана в семейството.

Еди си е мълчалив и срамежлив, но нали знаеш какво казват за дълбоките води. Може след танца да се е поотпуснал. Бенджен пък по него време е бил прекалено малък.

Общи условия

Активация на акаунт