"Песен за огън и лед" - 6

• 65 470
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • срещу двата комина :)))
ами не знам , има нещо в Спайк дето не ме кефи  Mr. Green

# 211
Сега като ми пусна мухата за Спайк съм склонна да се съглася, но както изглеждаше Джеймс като съвсем млад, още във втори сезон на Бъфи като се появи за първи път.

# 212
  • Варна
ами не знам , има нещо в Спайк дето не ме кефи  Mr. Green

Чакай да опознаем Регар. Wink

# 213
Хексе, не е ли много рус този красавец? Признавам, не съм го гледала в други филми и въображението ми явно е сковано, ама не мога да си го представя с тъмна коса. Blush

Ти си човекът с цитатите, моля те, изрови едно описание на Регар? Praynig

# 214
  • Варна
Хексе, не е ли много рус този красавец? Признавам, не съм го гледала в други филми и въображението ми явно е сковано, ама не мога да си го представя с тъмна коса. Blush

Ти си човекът с цитатите, моля те, изрови едно описание на Регар? Praynig

Сега не мога да намеря точен цитат  Laughing, от Уики:
Цитат
Prince Rhaegar was tall and handsome, having dark lilac eyes and the silver hair of the Targaryens, worn long. Many say that Rhaegar was beautiful

Rhaegar was exceedingly intelligent and excelled at anything he put his mind to. He was considered to be a talented musician and skilled knight. While well-loved by the people, Rhaegar was said to be quiet, private and bookish. He was deeply affected by "the shadow of Summerhall", because he was "born in grief" and was considered melancholic at time

Висок, красив, дълга сребриста коса и тъмнолилави очи.

# 215
Аууу, навеждам глава и отивам да се срамувам в ъгъла! Не знам защо съм останала със спомена, че има тъмна (направо абаносово черна) коса.... Blush

Сега разбирам защо момичетата ми се смяха. Laughing

Сега трябва да си търся друг Регар... Crossing Arms

# 216
Лесно могат да му сложат перука или боядисат. Аз пак забравих кой е Джаред Лето, помня в кои филми съм го виждала, но визуално няма никой. Брей, остарях!

# 217
  • Варна
Лесно могат да му сложат перука или боядисат. Аз пак забравих кой е Джаред Лето, помня в кои филми съм го виждала, но визуално няма никой. Брей, остарях!

Ето го рус:
Скрит текст:

Ето го като тирошец  Laughing

Скрит текст:

# 218
Хексе, направо те признах за кралица на цитатите, че и на снимките! Тази тирошка фотография откъде я изрови?! smile3555
На поглед го докарва отвсякъде, пък като се замисля, не е съвсем зле рус... Wink

Deziderata, не си остаряла ти, ами той! Laughing
Аз се сетих за него, защото на младини го гледах в един филм Basil и тези сини очи ми направиха страхотно впечатление. Оттогава ми е любимец, а очите са ми се запечатали в съзнанието. Тази година пък се говори доста за него, защото групата му 30 Seconds to Mars ще идва в България, а самият Джаред спечели Оскар за поддържаща роля в Dallas Bayers Club.

# 219
Съгласна съм с Хексе, почетният британец щеше да е перфектен Регар.  Peace

Но се зачудих на кой съвременен 30-ина годишен британец бих му се зарадвала като Регар и реших, че Хари Лойд може да изиграе и него, с друга перука, различен грим и костюми спокойно може да влезе в ролята, достатъчно добър актьор е.  Grinning

# 220
  • срещу двата комина :)))
Съгласна съм с Хексе, почетният британец щеше да е перфектен Регар.  Peace

Но се зачудих кой съвременен 30-ина годишен британец бих му се зарадвала като Регар и реших, че Хари Лойд може да изиграе и него, с друга перука, различен грим и костюми спокойно може да влезе в ролята, достатъчно добър актьор е.  Grinning

и аз винаги съм си мислила за него  Flutter

# 221
Тоз ли?

Скрит текст:

# 222
  • Русе
Тоз ли?

Скрит текст:

Да, същият, който изигра и Визерис. Интересна идея, но Регар си го представям с една степен по-мъжествен и едър.

# 223
Да, същият, който изигра и Визерис. Интересна идея, но Регар си го представям с една степен по-мъжествен и едър.
Именно!

Правилно съм запомнила значи, че Регар е висок, а Джеймс колкото и да го докарва на муцка си е нисичък. И за съжаление доста възрастен вече.

# 224
Ръстът може да се нагоди с ъгли на снимане, за останалото има грим и костюми... я пак вижте Игрите на глада и снимките от премиерите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт