"Песен за огън и лед" - 6

• 65 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
А каква беше историята около онзи Друг или Бродник или там какъвто беше (не ги различавам особено), който нападна Лорд-командира и Джон го уби? Предполагам, че след като той се опита да убие Мормон, а не може да премине през Вала, то тогава той вече е бил на юг от Вала, когато се е превърнал. В такъв случай Другите успяват да превръщат мъртъвци, дори когато не са близо до тях ли?

Не, намериха ги отвън пред Вала и ги внесоха.

Е, това обяснява доста. И разби каквато и теория да съм имала.

# 361
Радвам се че ви намерих темата драсвам да се запиша , за да следя чакам с нетърпение следващата книга и се радвам , че ще има с кой да я обсъдя  Hug

# 362
Значи Бродниците и Другите, за да преминат от другата страна на Вала, трябва или той да падне или някой да развали магията. Ни кой и защо би развалил магията и би ги пуснал тез, а и още не ми е ясно те какво искат и за какво се борят Simple Smile.

# 363
  • Варна
Значи Бродниците и Другите, за да преминат от другата страна на Вала, трябва или той да падне или някой да развали магията. Нo кой и защо би развалил магията и би ги пуснал тез, а и още не ми е ясно те какво искат и за какво се борят Simple Smile.

Диваците нали искаха да съборят Вала, по техни си съображения. (По-скоро под думите Вала ще падне, предполагам се има предвид свалянето на магиите, а не че реално ще се събори)
 Ако рогът на Джорамун съществува и бъде намерен, може някой и погрешка да го надуе.  Rolling Eyes

# 364
Да, ама на тоя рог му загубихме следите. А пък и те диваците бяха ли наясно какво обитава севера отвъд Вала преди да тръгнат да търсят този рог?

# 365
  • Варна
Да, ама на тоя рог му загубихме следите. А пък и те диваците бяха ли наясно какво обитава севера отвъд Вала преди да тръгнат да търсят този рог?

Много са наясно. Затова го търсят, за да могат да избягат. А на рога не сме му хващали следите, за да ги изгубим.
Вал каза, че не са го намерили. Манс каза, че са, но като че ли на него по-малко вярвам.

п.П. Упс, Игрит го каза, не Вал. ooooh!

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 09:13 от Хексе

# 366
има много рогове за "управление" на дракони, защо само един да събаря Вала?
изгориха един голям рог, дали не е бил драконов? или просто си е бил голям? Thinking

# 367
  • Варна
изгориха един голям рог, дали не е бил драконов? или просто си е бил голям? Thinking

Има много рогове, защото е имало много дракони. Валът е един.
 Този който е направил защитните заклинания, сигурно е направил и Рога на Зимата. Не е казано някъде какъв е размера на рога, може да е голям, може да е малък. Thinking

# 368

Има много рогове, защото е имало много дракони. Валът е един.
 Този който е направил защитните заклинания, сигурно е направил и Рога на Зимата. Не е казано някъде какъв е размера на рога, може да е голям, може да е малък. Thinking

И аз си мисля, че ще има уловка. Всички очакват, че като ще събаря Вала, трябва да е мощно и грамадно. Накрая - типично за Мартин, ще се окаже нещо дребно и невзрачно, но пък с вплетени заклинания и разни подобни екстри. Laughing

# 369
да, знам, че за вала по принцип пише, че е един  Peace
но за размера си права, не се бях замисляла

# 370
И аз си мисля че вала ще падне, и че това ще възстанови баланса на сезоните...интересно ми е защо не е паднал по време на отслабването на магията- тогава не е имало дракони, вълчища и свещите не са горяли и прочие, но вала си е стоял

# 371
  • Варна
И аз си мисля че вала ще падне, и че това ще възстанови баланса на сезоните...интересно ми е защо не е паднал по време на отслабването на магията- тогава не е имало дракони, вълчища и свещите не са горяли и прочие, но вала си е стоял

На Север магията не е отслабвала, затова и зад Вала има какво ли не. Ако Вала падне, може да се наложи "да закриват" Седемте кралства.

# 372
Здравейте, записвам се да следя темата с интерес , няколко дни вече чета какво сте написали докато ви открия.....супер сте! Чичо Джордж може само да почерпи вдъхновение от вас и дано се по разбърза да ги напише тия две книги,,че забравих за какво се разказваха тези които вече е написал! #Crazy

# 373
На Север магията не е отслабвала, затова и зад Вала има какво ли не. Ако Вала падне, може да се наложи "да закриват" Седемте кралства.

И аз на това се надявам  Joy

# 374
  • Варна
Добре дошли на новите попълнения.
 Подозирам обаче, че не можем да се намажем и на малкия пръст на чичо. Laughing
Макар напоследък започват да ми хрумват едни теории, че Джон Сняг и Денерис може да се окажат на двата полюса на битката.
Покрай теорията, която постна gangnam style, че името на Краля на нощта е било Джон Сняг ми хрумна, че чичо може да накара нещата да се повторят. Джон да премина на страната на Другите по подобие на съименника си, а Денерис да се изправи срещу него като Азор Ахаи.

Общи условия

Активация на акаунт