"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 426
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Този наследник  newsm78 на кое по точно му е наследник  Mr. Green иначе не е лошо детето, само не разбрах на колко е години  newsm78
Всъщност ако Ани е права и той казва истини за сета на ПО няма лошо да му хвърляме по едно око  Flutter Mr. Green

# 526
  • между морето и небето

Сега и на кулинария  chef  ли го ударихте?

Малко съм разочарована от наследника  Rolling Eyes, ама ... може и той да си намери фенки.

# 527
Защо като тръгнах да гледам 18-та серия в вики на английски език до 5 мин има субтитри а после няма а пише че е преведено до 97%

# 528
Ех бе момичета, вие очаквахте нещо подобно на това  Mr. Green  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

# 529

Бойче то наследника освен Ивето никой не го иска  hahaha hahaha hahaha Но той и Крачола беше само неин преди, а виж какво стана.  Joy Joy Joy Joy

Щото виждам и улавям неща, невидими за вас   Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy

smile3521
Това обаче всички го виждаме колко е хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Party

# 530
# 531
  • близо до брега на морето
Вени, да идва петък - този път ще са заедно отново ще са усмихнати! Липсва ми усмихнат ашкъмчо - чок романтик и татлъ Simple Smile

# 532
# 533
Зори, това е за теб мила !  Hug Hug Hug

# 534

Бойче то наследника освен Ивето никой не го иска  hahaha hahaha hahaha Но той и Крачола беше само неин преди, а виж какво стана.  Joy Joy Joy Joy

Щото виждам и улавям неща, невидими за вас   Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy

smile3521
Това обаче всички го виждаме колко е хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Party

Peace Peace Peace  Тук две мнения няма  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 535
Вени, да идва петък - този път ще са заедно отново ще са усмихнати! Липсва ми усмихнат ашкъмчо - чок романтик и татлъ Simple Smile
Да, да , да и на мен ми липсва. Той така както я притисна, няма сигурно да я пусне скоро. И аз се надявам на другата серия. А и нали Мерт и Ейлюл ги убеждаваха да отиват на някаква почивка в планината. Така че сигурно другата серия ще е любов и романтика и за двете двойки.  Praynig Peace

# 536
# 537
Зори, това е за теб мила !  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Направо си го взимам тогава. Heart Eyes

# 538

Зори Grinning и този момък на пейката е за теб, седи и те чака.

# 539

Общи условия

Активация на акаунт