"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 381
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, май месец се очертават много почивни дни от 01.05 до  06.06, може и тогава  да се организираме ако искате. Чак до септември да не чакаме Mr. Green

Стига.... Crossing Arms Аз тогава съм заета..... Hug ще трябва да се лишите от моето присъствие... Peace

# 631
април е по-хубаво в сезона на лалето, май е много жега

Аз не мога април.  Peace Пък жегата хич не ме плаши. Обожавам жегата!!!  Hug Hug И мразя снега и студа!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 632
Момичета, май месец се очертават много почивни дни от 01.05 до  06.06, може и тогава  да се организираме ако искате. Чак до септември да не чакаме Mr. Green

Стига.... Crossing Arms Аз тогава съм заета..... Hug ще трябва да се лишите от моето присъствие... Peace

Бойче аз ще отида през май и ще те заместя!!!  Hug Hug Hug

# 633
Еии Ивенце,таман аватара ти сега си пасва  Mr. Green,кат го видя с 4-те девойки и захапа пръста  hahaha Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 634
Аааа то угодия за никои няма да има то е ясно  Peace

# 635
  • близо до брега на морето
и аз не мога-затова предложих есента Peace

# 636
Еии Ивенце,таман аватара ти сега си пасва  Mr. Green,кат го видя с 4-те девойки и захапа пръста  hahaha Joy

Даниии  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 637
Иве,ама и хич не е скромен,другите се снимат с по една -две,той с по 4 на куп  hahaha Joy

ДаниHug Hug Hug
Ами той не ги ще бе, мило, Stop казал само една снимка Naughty  и те като нахални - всичките в кадър.  ooooh! ooooh! #Crazy

Не ги ще?  hahaha hahaha hahaha Той дали не им плаща да се снимат с него не се знае.  hahaha hahaha hahaha

Да бе, плаща!  #Crazy #Crazy Едва се откопчва от тях  #Cussing out #Cussing out

Еии Ивенце,таман аватара ти сега си пасва  Mr. Green,кат го видя с 4-те девойки и захапа пръста  hahaha Joy

Crossing Arms Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 638
аз мога постоянно, ако се събере групичка ме викнете, а сега да ми каже някой къде се снима филма, имате ли точен адрес, понеже искам да го напиша в мапс, да видя нещо

# 639

#Crazy #Crazy newsm78 newsm78  hahaha hahaha hahaha

Наследника кара сноуборд,  Whistling Whistling нали е във ваканция  Mr. Green

Знаех си, че си информирана  hahaha hahaha Обаче не ни каза на колко години е?  newsm78
То сигурно не е за казване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щом е във ваканция  Whistling

# 640
След пицата и разходка в студеното снежно време навън е повече от суперско.
Аз пък прочетох, че точно сцената е от болницата и заради шока на Мира са там.

# 641

Даниии  hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не ми стигаха тия около Чаooooh! ooooh!  ами сега ще го хапя и заради Крачолчо  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

#Crazy #Crazy newsm78 newsm78  hahaha hahaha hahaha

Наследника кара сноуборд,  Whistling Whistling нали е във ваканция  Mr. Green

Знаех си, че си информирана  hahaha hahaha Обаче не ни каза на колко години е?  newsm78
То сигурно не е за казване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Щом е във ваканция  Whistling

Аааа, повече нищо няма да ви казвам, яяяяяяааааааа...  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали го видяхте, преценете си сами  Crossing Arms Crossing Arms
А и пак да кажа - той ще го наследява, Naughty    няма да заема мястото му  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 642
Дани за теб специално беше  Hug Hug Hug Hug

Ето ти и още едно:  Hug Двете геройства на Яманчи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хм, след първото получи "Обичам те"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, какво ли ще е след второто  newsm78
Mr. Green Mr. Green ти какво мислиш, че ще получи?  newsm78 Joy И дали ще каже пак Благодаря ти???  hahaha hahaha hahaha
Ами любезен е човекът  hahaha hahaha hahaha
Ама и той сигурно ще получи това, което си мислим, толкова, колкото и Мерт видя това, дето никога не го е виждал.  Mr. Green Whistling

# 643
Иве,не ги слушай  Naughty,много си е симпатичен младежа  Flutter

# 644
И нали съм на любовна вълна :
"Би ли потреперил,ако докосна устните ти?
Би ли се засмял?О,моля те кажи ми!
Би ли се пожертвал за единствената,която обичаш?
Задръж ме в прегръдката си тази вечер!"

Общи условия

Активация на акаунт