"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-219.35

• 20 412
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Хубав следобед момичета,до после,дано се раздвижите  Hug

# 586
  • близо до брега на морето
Хубав следобед момичета,до после,дано се раздвижите  Hug
Hug Hug Hugголяма тишина,губят се днес девойките-Анииииии,Ивееееее,Венииииии,Бойчееееее и всички други-губите се Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 587
  • хасково
Здравейте от мен в този ужасно студен снежен ден  Hug Hug

Чудех се, абе защо и ние не идем на сета на ПО да се снимаме с Чаатай и другите, едва ли е чак мисия невъзможна  newsm78 newsm78

Момичета и аз съм навита съвсем сериозно, отдавна искам да отида в Истанбул, мъжа ми все  си намира оправдание, а вие сте страхотна компания, нищо че не се познаваме лично! Hug Hug Hug

# 588
  • Стара Загора
Здравейте от мен в този ужасно студен снежен ден  Hug Hug

Чудех се, абе защо и ние не идем на сета на ПО да се снимаме с Чаатай и другите, едва ли е чак мисия невъзможна  newsm78 newsm78

Момичета и аз съм навита съвсем сериозно, отдавна искам да отида в Истанбул, мъжа ми все  си намира оправдание, а вие сте страхотна компания, нищо че не се познаваме лично! Hug Hug Hug

Какво като не се познаваме, добър повод да се запознаем  Hug па и да се разходим  Mr. Green

# 589
Здравейте от мен в този ужасно студен снежен ден  Hug Hug

Чудех се, абе защо и ние не идем на сета на ПО да се снимаме с Чаатай и другите, едва ли е чак мисия невъзможна  newsm78 newsm78

Какво като не се познаваме, добър повод да се запознаем  Hug па и да се разходим  Mr. Green
аз съм за-ще ми е драго Hug Hug Hug

# 590
  • Стара Загора
Супер, почвам да действам значи  Peace

# 591
Гледам тъпчете се с пици, планирате екскурзии на сета ... hahaha hahaha

Продължават да ровят за това дали Ча е болен и едва ли не как ще снимат нова серия. И втори човек от екипа казва: "Не знам кой Ви е източника, но е не е вярно. На сета сме и работим."

Понеже предния път за наследника не писах тук, пък той се оказа прав.  Joy Joy Снощи четох в друг профил, че са в болница и на МИра и вливат серум. А Яман има подутина на лицето.  #Crazy та момичето от профила смяташе, че не е сцена от сериала, но според мен нормално е след това препускане с бясна скорост и предвид състоянието на Мира да са в болница.  Peace

# 592
Следобеден поздрав  Party Party Party

http://youtu.be/FQfqRRsHbjY

Ча е добър повод за запознанство  newsm10  Hug Hug

# 593
момичета,веднага ли newsm78-да оставим за есента,яяяя-сега е студено и не може да обикаляме на спокойствие,после аз съм много заета-но на есен е прекрасно-и времето е добро newsm78 Hug Hug Hug

# 594
Следобеден поздрав  Party Party Party

Ча е добър повод за запознанство  newsm10  Hug Hug
newsm68 newsm68 newsm51 newsm51  love001

# 595
Следобеден поздрав  Party Party Party

Ча е добър повод за запознанство  newsm10  Hug Hug
И аз мисля,че за Ча има реален шанс... Hug да се запознае с нас..... Peace   Започвам.... knit....,че съм до кривата крушя... Joy Joy Joy все още..... HugБройте и мен.... Peace

# 596

Продължават да ровят за това дали Ча е болен и едва ли не как ще снимат нова серия. И втори човек от екипа казва: "Не знам кой Ви е източника, но е не е вярно. На сета сме и работим."

Понеже предния път за наследника не писах тук, пък той се оказа прав.  Joy Joy Снощи четох в друг профил, че са в болница и на МИра и вливат серум. А Яман има подутина на лицето.  #Crazy та момичето от профила смяташе, че не е сцена от сериала, но според мен нормално е след това препускане с бясна скорост и предвид състоянието на Мира да са в болница.  Peace

Я, как си научи урока след като ти отмъкнаха наследника под носа  hahaha hahaha hahaha Hug Hug
Ча да вземе да се покаже по националната телевизия, с днешен вестник в ръка, да го видят всички, че е жив и здрав.  Laughing Laughing Laughing

# 597
Аи бе,вие сериозно ли го мислите  Crazy,Бойче впрегни се да не се  изложим,на тебе разчитаме  Mr. Green,аз може някаква играчка да му спретна  Mr. Green и ако немога да дойда,щя е прата по вас  Heart Eyes

# 598
момичета,веднага ли newsm78-да оставим за есента,яяяя-сега е студено и не може да обикаляме на спокойствие,после аз съм много заета-но на есен е прекрасно-и времето е добро newsm78 Hug Hug Hug

Тъкмо за рождения му ден. Може и с торта да почерпи.  Party

# 599
Аи бе,вие сериозно ли го мислите  Crazy,Бойче впрегни се да не се  изложим,на тебе разчитаме  Mr. Green,аз може някаква играчка да му спретна  Mr. Green и ако немога да дойда,щя е прата по вас  Heart Eyes
Че що да не сериозно..... newsm78Ейго де е Стамбула.... Joy Joy Joy Да няма да ходим на луната  яяяяя... Hug

Общи условия

Активация на акаунт