SportsDirect-61

• 65 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand= … mp;AWB=4825217946

На някой случвало ли му се е това? На два пъти departed/arrived на едно и също място newsm78 А си е one piece.

Да, на мен само веднъж ми се случи това и се оказа, че всъщност пратката е в София, така, че подозирам, че и твоята е вече в София.  Peace

# 76
TopKids, благодаря!

# 77
Благодаря за темата!

Моля да ми препоръчате спортен сутиен за... чашка Д-Е  Embarassed
Не вярвам да намеря нещо, което да ми стои добре и да ме прибира достатъчно, затова се надявам някой с моя проблем да сподели ако си е открил нещо подходящо.  Hug

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-sport-bra-ladies-423013
Имах такъв 36ДД,много ми беше удобен в началото,но много бързо се отпусна от тежестта на бюста,и самите чашки,и презрамките и го хвърлих.Не съм доволна аз особено,не е за голям бюст явно просто.

И аз го имам, но с чашка В и ми е супер удобен Peace Явно проблема идва с уголемяването на чашката Confused

Имам и от тези http://www.sportsdirect.com/usa-pro-medium-bra-top-ladies-341015?colcode=34101506, но не е особено стягащ, а и е леко уголемен
И аз съм с голям размер, отказах се вече да пробвам различни модели и марки. Не става просто, след няколко часа носене, ме заболяват и рамене и врата от презрамките...

# 78
Сега ми пристигна пратката, но са ми объркали една тениска и по цвят и по размер. Ако им я върна пощенските за чия сметка са? Защото от това, което пише на сайта останах с впечатлението, че те поемат разходите само, ако върнеш цялата поръчка.

За тяхна сметка ще е.
Просто снимай касовата бележка и им я прати в имейл.
Само дето ще има да чакаш най-малко 2 седмици за парите...

Благодаря!

# 79
Момичета,
във вторник им писах, че съм им изпратила сгрешен артикул по тяхна вина, снимах им бележката за пощенските и днес са ми върнали парите за пощенските разходи. След колко време да очаквам да ми върнат и парите за самия артикул? Сега трябва ли да правя още нещо или да чакам само. Сумата е доста голяма   bouquet

# 80
Вчера им писах за сгрешения артикул. Искаха да го върна за моя сметка и да чакам някога да ми върнат парите. Казах им, че това няма как да стане и в крайна сметка ми предложиха да ми върнат 50% от стойността на артикула и той да остане за мен. Вече ми върнаха парите. Така, че ако някой иска да се възползва и от този вариант да знае, че може.

# 81
Имам поръчка до англ.адрес, разделена на 2 части. Пристигнала ми е само втората част. Изчаках и втория курс на превозвача, но пратката не е там. Странното е също, че предни и последващи поръчки са със статус completed и тракингът си им отговаря ( пише, кога е доставена, адрес, час и т.н), но тази е със статус With Courier и няма тракинг информация. Писах им току що на Спортса и те ми изпратиха стандартен мейл
Скрит текст:
Dear Sir/Madam.

Thank you for your query.

Your order SD40000004618417 has been collected by our courier. Your unique tracking reference number is JJD0002215613014772

To track your order. Click Here

Kind Regards,

Customer Services.

Сега пак им писах с описание на ситуацията. Нямам Пре-ордер артикул, нямам мейл, че е задържана пратката. Пише си, че всичко е изпратено. Категорично вярвам на превозвача.
Пиша, за да видя дали на някой друг не му се е случвало и как се е развила ситуацията!

# 82
Вчера им писах за сгрешения артикул. Искаха да го върна за моя сметка и да чакам някога да ми върнат парите. Казах им, че това няма как да стане и в крайна сметка ми предложиха да ми върнат 50% от стойността на артикула и той да остане за мен. Вече ми върнаха парите. Така, че ако някой иска да се възползва и от този вариант да знае, че може.

Много са нагли! На мен ми предложиха 20% и да остане артикула за мен. Да, ама при мен са маратонки, а те са ми изпратили грешен номер. Не ми трябват тези маратонки, освен това бяха за подарък и то не само от мен  Crossing Arms Не стига, че са сбъркали, ами и се пазарят. Категорично им отказах всички пазарлъци и чакам да ми върнат парите за артикула, както ми върнаха тези за пощенските разходи  Crossing Arms

# 83
Здравейте момичета,изчетох всичко на 1 страница,но две неща не ми станаха много ясни...В коя валута е по на сметка да пуснем поръчката, също така аз имам карта Visa мога ли да поръчам с нея или трябва да направя регистрация в ПейПал?Ако мога по двата начина, кой е по-препоръчителен?

# 84
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-lux-three-quarter-sleeved … ?colcode=66001226

Тази блузка няма нищо общо с това, което получих. Разочарована...иначе номера си е същия, това, което съм поръчала са ми пратили, но картинката не отговаря на реалността.
Изобщо не е така интересна, отпред къса, отзад по-дълга. А на мен точно това ми харесваше.
Много по-тъмен е и цвета, а колко е тънка материята..да де то за толкова пари не мога да очаквам кой знае какво, ама поне модела да беше същия. Wink
На мъжа ми поръчах пък едни евтини тениски Slazenger и от тях съм приятно изненадана.

# 85
  • София
 Моля, ако някой може да ме ориентира, в размерите на детските ръкавици? Искам да купя за момчетата ми /4-5 и 5-6 години/, но не намерих подобни размери. Тези, които гледах, са ХСВ и т.н номерация, която нищо не ми говори.

# 86
Здравейте, сигурно ви се е случвало след направена поръчка от СД да има някоя дреха, на която не сте оцелили размера. Какво правите в такива случай (и ако няма на кого да подарите дрехите) ?

# 87
  • Пловдив
Здравейте, сигурно ви се е случвало след направена поръчка от СД да има някоя дреха, на която не сте оцелили размера. Какво правите в такива случай (и ако няма на кого да подарите дрехите) ?

Продавалника или в краен случай - връщане до Англия - ако е скъп артикула - иначе се обезмисля...

# 88
Здравейте, в сайта на СД на първата страница излиза международна доставка от 5,99 лири, а иначе като правя поръчката ми начислява такса за доставката 14 лири. Не виждам код, който да въведа. Някой правил ли е скоро поръчка и каква такса за доставката е платил?

# 89
Някой поръчвал ли е от тези рокли?
Как са като качество и отговарят ли си?
http://www.sportsdirect.com/pages/avbranded?src=sd-main-r3-offers-140201

Общи условия

Активация на акаунт