SportsDirect-61

• 65 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
ТНКС трия ги от кошницата. Така си и мислех  Peace

# 286
Някой може ли да помогне с номерацията на тези сандали :
http://www.sportsdirect.com/karrimor-strappy-ladies-walking-sand … ?colcode=18803424  ?
Разликата в цената между 4 и 5 номер е двойна и затова ми е важно да знам дали си отговарят .

Здравейте,
За втора поредна година си ги купувам, миналата година синички, сега от тия лилавите си взех, дебна ги от няколко години да ги намалят и съм мега доволна, че точно моя номер е толкова намален newsm18 !!!  За номерата...аз си взимам 4 отговарят плътно на 37 , по принцип нося 37-38, но предни години съм си взимала 5ца и са ми видимо големи. 4-ката ми е идеална! Wink

# 287
http://www.sportsdirect.com/golddigga-vintage-pinny-ladies-65009 … ?colcode=65009318

Някой поръчвал ли си е този дънков сукман? Дължината над коляното ли е и дали си отговаря на размерите?  newsm78

# 288
  • София
http://www.sportsdirect.com/karrimor-strappy-ladies-walking-sand … ?colcode=18803424  ?
Разликата в цената между 4 и 5 номер е двойна и затова ми е важно да знам дали си отговарят .

Здравейте,
За втора поредна година си ги купувам, миналата година синички, сега от тия лилавите си взех, дебна ги от няколко години да ги намалят и съм мега доволна, че точно моя номер е толкова намален newsm18 !!!  За номерата...аз си взимам 4 отговарят плътно на 37 , по принцип нося 37-38, но предни години съм си взимала 5ца и са ми видимо големи. 4-ката ми е идеална! Wink

Еее, BobSunK, благодаря, че се включи. Може ли да ми измериш стелката или стъпалото си  Rolling Eyes Аз нося 38 по принцип, но за едни други подобни бях чела че са с 1/2 номер уголемени и се надявах и тези да са така.

# 289
Според вас има ли шанс тази пратка да пристигне до края на седмицата  Praynig

# 290

и моята е по същото трасе по същото време, надявам се да пристигнат  Grinning

# 291

и моята  Joy Joy Joy

# 292

Здравейте,

Еее, BobSunK, благодаря, че се включи. Може ли да ми измериш стелката или стъпалото си  Rolling Eyes Аз нося 38 по принцип, но за едни други подобни бях чела че са с 1/2 номер уголемени и се надявах и тези да са така.

Значи...моето стъпало е 23см, стелката на тия лилавите е 23,5см , измерих и другият модел на Karrimor, който имам 5ца -26,5см - мисля, че това е уголеменият модел за който говориш. При него самата подметка има по около половин сантиметър "излишък" около цялото стъпало, докато този модел, за който питаш сега е доста по-прибран и седи много елегантно (като са спортен сандал) около крачето Wink Ако те интересува още нещо питай Simple Smile

# 293
  • София

и моята  Joy Joy Joy

В четвъртък ще са в София ,в петък на адрес . Peace

# 294
Благодаря за инфото, Тедичка   bouquet

# 295
# 296
Здравейте,
На статуса на поръчката ми в профила стои следния надпис: Awaiting Pre-Order и все още нямам тракинг номер. Това означава ли, че съм поръчала нещо, което е pre-order (уж ги гледах да няма такива).
Все още не съм наясно с този pre-order, знам че задържат поръчката до датата на пристигане на продукта, но все си мисля че щеше да ми даде някакво съобщение когато сложа такъв продукт в кошницата а и после като плащам може би, освен ако някой продукт в последствие не е станал такъв (ако въобще това е възможно).
Нищо по-различно не се случи в сравнение с предишните ми поръчки, четох няколко пъти първата страница, но не можах да разбера и затова питам.
Надявам се, че не досаждам с този въпрос.
Благодаря!

Аз съм отказвала само Pre-Order  артикул от поръчка . Peace
Може да откажеш САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишеш на cancel@sportsdirect.com . В писмото напиши и Product code от потв. мейл.

В потвърдителният имейл не ми е посочен продукт, който да е на pre-order. Имам 1 продукт, който е отказан, защото не е разрешен за международна доставка-гланц за устни. Как да разбера кой продукт да откажа, за да ми изпратят поръчката.

Дали пък сега не изписват в мейлите кой артикул е Pre-Order  newsm78
Погледни и в Хисторито в детайли дали няма изписано . Peace

Никъде не можах да открия кой продукт е pre-order - нито в потвърдителния имейл, нито в хисторито. В крайна сметка реших да им пиша да ми го махнат-каквото и да е то, а ако причината е друга да ми кажат каква е, за да реша какво да правя. Днес ми отговориха-оказа се, че наистина имам поръчан продукт, който е pre-order и ми го махнаха. Но сега като знам кой е продукта отново не виждам никъде да пише, че съм поръчала такъв. Както и да е, следващият път ще гледам по-внимателно, поръчката ми вече пътува. Благодаря за отговорите Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Здравейте,дами. Преди 1месец пазарувах и доставката ми излезе 13 долара и малко. А сега слагах, слагах в кошницата и доставката е 19 .98
долара. Как мислите, дали е от по-голямото тегло или цената за доставка е увеличена? Благодаря.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 22:56 от dazz

# 298
  • София
Здравейте,дами. Преди 1месец пазарувах и доставката ми излезе 13 долара и малко. А сега слагах, слагах в кошницата и доставката е 19 .98
долара. Как мислите, дали е от по-голямото тегло или цената за доставка е увеличена? Благодаря.

Било е повече от месец . Grinning

Тогава мин.доставка бе 5 паунда , а сега е  8 паунда за 7-8 артикула , после става 12 паунда . Peace

# 299
Здравейте, момичета. Харесах тези http://www.sportsdirect.com/donnay-classic-ice-infants-trainers- … ?colcode=02900832 за малката. Понеже нямам време да прочета старите теми, а и с търсачката почти нищо не ми излезе искам да ни питам някой поръчвали ли ги е, струват ли си и най-вече отговарят ли си на номера?
Предварително ви благодаря за отговорите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт