СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 382
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Пухче ,  можеш ли да споделиш при кой доктор ще бъдеш на ЖК в Софиямед и ако имаш някакви дрги подробности....

# 451
Момичета, днес ходих на преглед, за да ме види след кървенето миналата седмица и почти се е разсеял хематома. Док ми каза, че е нормално да ме придърпва, ама днес цял ден почти не спира да ме придърпва. Пия но-шпа и дуфастон. Някоя от боли ли я така?

Аз също кървях в началото. И на мен ми изписаха дуфастон и но-шпа, дуфастона продължавам да го пия. Болеше ме поне две седмици, от но-шпато никаква полза. И ми придърпваше, и яйчниците ме боляха, и матката получаваше спазми. Мисля, че е нормално докато се успокоят нещата. Мисли позитивно и гледай повече да лежиш.  Hug

# 452
  • София
Привет, мамчета!  Peace

Минах на преглед днес и ме регистрираха официално вече. Точка-2 е супер, 31мм., 10г.с. и 1 ден. Спеше като започна прегледа, но след няколко минути се разбуди и заподскача супер смешно.  hahaha Направи ми и гинекологичен преглед, взе секрети, пусна и другите задължителни изследвания, та в петък преди работа- право в централата на "Цибалаб"! Wink

Да се включа по някои от обсъжданите теми:

- за мазната коса- мазна е, да.  Tired Мия я през ден, това никога не е било. Нищо по- специално не мисля да правя, то си е от хормоните. Е, може би на следващото ми ходене на фризьор, ще помоля да ми сложат от някоя от професионалните ампулки. Просто ей така

за боядисването- вече не се боядисвам, но предишната бременност всеки месец го правех. Ползвах натуралната боя на "3 shenes"- Color &soin, продава се в големите и добре заредени аптеки. Не е евтина, 22лв., но е наистина хубава, безвредна, мирише на билки...  Mr. Green-->
Скрит текст:

Също така си правех през цялото време маникюр с гел-лак, кола маска.... Еми, не пуша, не пия /даже и кафе, просто не обичам/- сега остава и неподдържана да ходя, тц.  Mr. Green Laughing

пресии, в предишната тема бях споделила недоброто си впечатление от доц.Димитрова във "Фемина"- аз лично, никога не бих отишла повече при нея. Но, не искам да те настройвам негативно- има си пациенти, явно са доволни.

Лека вечер, девойки!   bouquet

# 453
Привет, мамчета!  Peace

Минах на преглед днес и ме регистрираха официално вече. Точка-2 е супер, 31мм., 10г.с. и 1 ден. Спеше като започна прегледа, но след няколко минути се разбуди и заподскача супер смешно.  hahaha Направи ми и гинекологичен преглед, взе секрети, пусна и другите задължителни изследвания, та в петък преди работа- право в централата на "Цибалаб"! Wink

Да се включа по някои от обсъжданите теми:

- за мазната коса- мазна е, да.  Tired Мия я през ден, това никога не е било. Нищо по- специално не мисля да правя, то си е от хормоните. Е, може би на следващото ми ходене на фризьор, ще помоля да ми сложат от някоя от професионалните ампулки. Просто ей така

за боядисването- вече не се боядисвам, но предишната бременност всеки месец го правех. Ползвах натуралната боя на "3 shenes"- Color &soin, продава се в големите и добре заредени аптеки. Не е евтина, 22лв., но е наистина хубава, безвредна, мирише на билки...  Mr. Green-->
Скрит текст:

Също така си правех през цялото време маникюр с гел-лак, кола маска.... Еми, не пуша, не пия /даже и кафе, просто не обичам/- сега остава и неподдържана да ходя, тц.  Mr. Green Laughing

пресии, в предишната тема бях споделила недоброто си впечатление от доц.Димитрова във "Фемина"- аз лично, никога не бих отишла повече при нея. Но, не искам да те настройвам негативно- има си пациенти, явно са доволни.

Лека вечер, девойки!   bouquet

За мазната коса няма спасение   smile3511  По принцип ми е мазна, а сега е още повече, но сега на всичко от горе е и суха в краищата и стърчи във всички посоки, ако не я изправя   Close Какво ли не съм пробвала, скъпа козметика, евтина козметика. Всичко! Само дето, с извинение, лайно не съм си слагала на главата! Само един съвет от мен, взимайте си шампоан за всекидневна употреба, а не за мазна коса. Много добър, които съм използвала и ми харесваше как седи косата ми, но не знайно и за мен го спрях е на KLORANE, Шампоан с мляко от овес - за честа употреба. Но при всеки е индивидуално. А що се отнася до това че косата е мазна, заради хормони, НЯМА НИКАКВО СПАСЕНИЕ, СЪВСЕМ! За съжаление  smile3518

# 454
Момичетата, които вече са чували пулсове на сърцето да си питам - ходих миналата седмица на гинеколог и ми каза, че има сърце и се вижда, но не ми е давала да чувам пулсове? Това кога се случва?

# 455
  • ул. "Мечтание"
Момичетата, които вече са чували пулсове на сърцето да си питам - ходих миналата седмица на гинеколог и ми каза, че има сърце и се вижда, но не ми е давала да чувам пулсове? Това кога се случва?

Помоли го следващия път, би трябвало да си се чува, но трябва да се включи "говорителчето". Peace

# 456
Благодаря Нощни очи!
Просто се зачудих, а и не ми е показвал колко са пулсовете в минута, ама другия път Simple Smile

# 457
И аз много се надявам другия път да чуя.

# 458
  • Пазарджик
benu7, тел на регистратурата в "Здраве" - 034 406 150, тел на Корсемов - 0887 943 721. \отдавна го имам, може вече да е неактуален\. Мен д-р Коруева ме праща на БХС в София.

# 459
 Hug Добро утро момичета и аз да се запиша в темичката и да ви следя   bouquet

# 460
  • ул. "Мечтание"
Hug Добро утро момичета и аз да се запиша в темичката и да ви следя   bouquet

Добре дошла!  Hug

Аз съм много хепи. Оказа се, че моя приятелка също е бременна, забременяла е около 10 дни след мен. Ще си бременеем заедно, голям кеф. newsm44 newsm68

# 461
  • гр.Варна
Нощни очи,това е чудесно:)Аз с предишната си бременност имах 2 съседки,които родиха с разлика 2 месеца.После си гледахме заедно бебетата.А друга моя приятелка,която живее по-далечко,роди в 1 ден с мен и впоследствие стана млечна майка на наш бебо;)
Сега едва ли ще имам такъв късмет.Повечето ми приятели са с по 2 деца,а тези с по 1,май не искат да чуват за второ или нещата не се получават.Много е неприятно,когато бебчо не става.Двете ми приятелки опитват от Май 2013г.,безуспешно.
Аз днес си пуснах изследвания и очаквам резултатите по-късно.Аз съм с ускорено СУЕ по принцип,а с предната бременност СУЕ беше 80,при горна граница 18.Доколкото знам това е допустимо!:)Дано другите показатели са в норма! Praynig Praynig

# 462
Как сте момичета?
Аз имам една приятелка бременна с термин началото на Август и много се радваме, че ще си бременеем заедно, макар че след няколко месеца аз ще съм Пловдив, тя в София.
Днес бях на изследвания и освен стандартните кръвна картина и урина, ми пуснаха токсиплазмоза, варицела, рубеола и цитомегаловирус. Сега се надявам всичко да е наред с резултатите и в понеделник в 17 сме на лекар за 2ри прегледи да чуем сърчице най-накрая и ние Simple Smile
На някоя от вас пускали ли са му всички тези изследвания?

# 463
  • гр.Варна
НБ , на мен токсоплазмоза не ми пуснаха.Питаха ме дали имам котка и като им казах,че нямам, решиха да не правят.И аз си очаквам резултатите с нетърпение.Пиши как са твоите:) Hug
Усмихнат ден на всички!

# 464
  • ул. "Мечтание"
alaskan summer, неприятно си е, да, когато не се получава.
Това бебе го правихме две години, да не кажа и три, понеже на практика не сме се пазили след раждането на Искрен.

Надявам се изследванията ви да са добри. На мен нищо не ми е пускано още. Днес или утре ще ходя да си плащам здравните осигуровки. Имам едни 11 месеца, през които бях безработна и не бях плащала. И след това ще ходя при ЛЛ за направление и се мятам на въртележката.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт