"Под прикритие" - тема 7- сезон 4

• 69 579
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Испания
Коментар по мнението по-горе:

В новия епизод Попов ще го върне на Джаро с Ния!

Нямаше цитат. Имаше изразено мнение. Затова и реагирах изумена.

Гротескно беше изпълнението на Куката в болницата, в стаята със сестрата.

# 616
  • в 1001-та нощ
Циркаджийствата на Куката и мен не ме кефят, ама той май ги има за своя запазена марка и цветност  newsm78

# 617
Сигурна бях, че ще застрелят Зори в момента, в който каза, че е кацнала.
Не ми харесва филма вече въобще. Peace

# 618
  • Варна
Записвам се "при вас" като една фенка на сериала...
Приятно съм изненадана да открия познати "никове" тук от други теми...  Wink Hug wavey

# 619
  • Испания
Записвам се "при вас" като една фенка на сериала...
Приятно съм изненадана да открия познати "никове" тук от други теми...  Wink Hug wavey

Hug Hug Hug

# 620
Това със скрупулите на Джаро пък откъде дойде? Голямо дърпане да премахне Попов (макар, че самият той почти го направи в първи сезон) и това със Зори... хайде де, от образа на Джаро досега въобще нямаше логика да му запука за нещо такова.
А Мартин накрая гледаше като теле, все едно са му откраднали закуската. Поне е последователен, за разлика от Джаро -  и при убийството на Съни гледаше така. Тия сценаристи, от опити да угаждат на феновете превърнаха Куката в карикатура, да бяха убили поне властелинът на актьорската игра Мартинчо, повече щяха да случат.

# 621
Адски нелепа ми се видя цялата финална сцена. То е ясно, че е филм, но поне да се стремят към доза достоверност. Rolling Eyes Първо Зори пристига и Попов и позволява да остане... Уреждат си срещи все едно няма опасност за живота им, тя не носи жилетка. Поне да се бяха срещнали в хотела.  Stop

# 622
  • в 1001-та нощ
То и в хотела - на тази тераса ....все очаквах, особено по време на зарята - някой снайперист да се изяви....

А ресторантът мисля беше - реклама   Confused

# 623
много силен епизод,много действие.Забавен момент беше когато Куката казва "Аз съм Мартин Христов" ,след малко влиза и  Марин Христов и той се представя   Laughing  Гледах го с интерес,хареса ми че Джаро не искаше да убива Попов ,смятам че тогава мислеше за дъщеря му-човешко си беше и затова ми е харесвал този филм защото показва хората и добри и лоши.Това с убийството на Зори накрая си беше  #Cussing out  Но и аз се надявам,че може да я спасят и да остане жива  Thinking Rolling Eyes

# 624
  • Бургас
И за мен беше голяма лигла Зори. Споделих това с мъжа ми и той само каза: "Спокойно,до края на епизода ще я убият!" Явно някой трябва да падне в жертва и това е Зори, така и Попов и Мартин ще са наказани.

# 625
Много силен епизод, браво.
Динамичен и вълнуващ, мисля, че за този сезон този епизод ме грабна най-много.

И на мен много ми хареса, че Джаро най-накрая беше показан като човек ... просто до момента нищо човешко в него не виждах, просто един селфиш злодей.
Определено ме трогна сцената с Ади и Иво, а за финалната сцена с тази музика, Джаро, който най-накрая прояви съчувствие спрямо някого, както и разстрела на Зори : ако не бях в полу-заспало състояние (  Mr. Green )  щях и да си поплача сигурно.

Сигурна бях, че ще застрелят Зори в момента, в който каза, че е кацнала.
Не ми харесва филма вече въобще. Peace

И аз като разбрах, че е в БГ реших, че ще опитат да си отмъстят чрез нея, но сякаш по-скоро очаквах да я отвлекат, за да сплашат Попов и да го принудят да се оттегли.

Не ми се вярва да е оцеляла, защото Попов нали си сложи ръката върху шията и явно за да провери дали има пулс и след това започна да плаче, ако беше жива най-вероятно нямаше да се отпусне до нея да плаче, а щеше да започне някакви отчаяни опити за спасяването и.

# 626
  • София
Адски нелепа ми се видя цялата финална сцена. То е ясно, че е филм, но поне да се стремят към доза достоверност. Rolling Eyes Първо Зори пристига и Попов и позволява да остане... Уреждат си срещи все едно няма опасност за живота им, тя не носи жилетка. Поне да се бяха срещнали в хотела.  Stop

И груба грешка на охранителите. Когато охраняваш двама човека не се действа така. Но все пак е само филм  Wink

# 627
  • Стара Загора
Не е лош сезона, но предишните сезони бяха много по-добри.!!

Трейлър на новия епизод-
https://www.facebook.com/photo.php?v=558961170877459&set=vb. … ype=2&theater

# 628
  • Варна

Това последна серия от сезона ли ще е?

# 629
Защо си мисля ,че Зори ще е жива  newsm78,много ще му стане на Марто,първо Съни ,сега и Зори  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт