Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 30 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И моята "Зимна приказка в Ню Йорк" пристигна , ама тя е огромна  Shocked  Определено няма да я чета скоро , плашеща ми е с този обем , иначе е страхотна корицата , много ми харесва  bowuu

На мен такива тухлички ме привличат като магнит. Много обичам дебели книги  Sunglasses .
Корицата е чудна, наистина, но най-много ми харесва надписа под заглавието: "Това не е искански случай. Това е истинска любов"  Heart Eyes .

# 391
  • София
А аз не зная какво да очаквам от тази книга  Blush
Любовна, с елементи на фентъзи.... Просто не зная  Rolling Eyes
Но са големи очакванията ми, де  Mr. Green

# 392
Къде сте момичета, четете ли, нещо чата хич го няма..

Да споделя, както бях обещала за фирма "Яна"- поръчах и ми изпратиха страхотен халат, гигантски размер. Моят татко ще е доволен, надявам се де  Simple Smile

Вчера си поръчах няколко книжки от "Колибри", но днес не дойдоха, а така ми се искаше Confused Не, че ще ми стане нещо да почакам още някой ден, ама..
И ми направи впечатление, че съм се абонирала при някоя от предишните поръчки за техния бюлетин, но карта за намаление нямам. Сега пак сложих тикче - дано този път се сетят да ми я сложат. Не, че съм за 5-те % , ама защо пък да нямам и аз?!  Ако ме забравят отново - много ще им се разсърдя  Crossing Arms

# 393
  • на североизток от Рая
КифHug! И на мен чатът ми липсва, че и другата тема е  пуста днес.
 Аз чета "Живот назаем", но станах за малко.
 Аз също имам нужда от нов халат. Трябва да си харесам някакъв.
 А ти какви книжки си поръча? И защо не ми писа да ти пратя на ЛС моя код за отстъпка от Колибри?! Crossing Arms

# 394
Поръчах си "Пазителката на тайните" и няколко от промоционалните, като дойдат ще ги покажа в другата тема, че сега даже и не ги помня кои са точно  Blush

И защо не ми писа да ти пратя на ЛС моя код за отстъпка от Колибри?! Crossing Arms
 Hug
Ами защо?! А де..Не искам да притеснявам никой, а и е време да ме уважат с една карта, то ако на клиентка като мен не дадат ... Whistling

# 395
  • на североизток от Рая
Поръчах си "Пазителката на тайните" и няколко от промоционалните, като дойдат ще ги покажа в другата тема, че сега даже и не ги помня кои са точно  Blush

Аз също днес гледах "Пазителката..", поогледах и другите заглавия. Сякаш сме се наговорили. Но нищо не поръчах, де.

А ти си клиент-мечта. А пък без ВИП карта. Хм.  Crossing Arms

# 396
  • София
И аз съм тук  newsm53
Нещо пусто днес ... И в другата тема почти никой не пише, и тук  Rolling Eyes
Нелчо, ще пускаш ли ориентировъчните дати?  Hug
Киф, ще чакаме да покажеш новите си книги  Simple Smile Аз от сайта на Колибри до сега не съм поръчвала сякаш... или поне не си спомням ...  Laughing
Киф, обади им се и ги попитай за карта / ако не ти изпратят сега/

Иначе си продължавам с "Пощальонът" - харесва ми, но съм чела и по-добри антиутопии  Simple Smile

# 397
А ти си клиент-мечта.
Heart Eyes Утре ще преброя колко точно книги на "Колибри" имам.

Киф, обади им се и ги попитай за карта / ако не ти изпратят сега/

Ако не изпратят отново, тръгвам с рогата напред  Twisted Evil

# 398
  • На планетата Земя
Няма никой, щот много работим, та пушек се вдига. Ще ме извините тези дни, липсвате ми. И пропускам ценен материал за душата. Ей сега съм седнала да наваксвам.  Hug Heart Eyes

# 399
  • София
И аз имах повече задачки тия дни. Сега съм се опнала на дивана и съм потънала в политическите интриги на Рим.

# 400
  • Benelux / Varna
Малее, сега сядам и аз. А уж се канех да си почивам днес с книжка в ръка, ми не би.
Една приятелка ме покани на гости утре, пък то цяло чудо, за пръв път ме канят на гости в белгийски дом, много затворени хора са, не допускат лесно хора до себе си и личния си живот. Та като се зарадвах, викам ще спретна една тортичка няма как. Ама нещо не ме слуша главата  и викам  няма да се преуморявам, че пак ще стане зле работата, та реших да направя по-скоро тарта с плодове. Направих една и докато я вадих от формата взех че я изтървах на пода. Леле,  smile3511. айде нова, направих я, декорирах я, снимах я даже и накрая прибирайки я в хладилника и счупих на две, направо подивях ви викам  smile3514, идваше ми да си ускубя косите направо!
Викам си, днеска не ми е ден в кухнята, обаче упорито животно, реших да направя пандишпанено руло с шоколадов крем и ягоди, че нещо с тартите не ми вървеше и нямах вече мерак да ги правя, не че няма да си я изядем счупената, ама за гости беше все пак. И така чак сега сядам , капнала и свят ми се вие, буквално ! Надявам се да ми оценят поне труда подобаващо Simple Smile
Кой ме знае и мартеници щах да правя днеска, е нямам сили вече, ще вържа утре по един бял и червен конец, пък кога ми остане време тогава.

# 401
  • На планетата Земя
Ужас, Зори! Такива инциденти не стават и по най-добрите романи.  Mr. Green Hug

Ще ти оценят десерта, не се съмнявам. Сега наистина е време да си почиваш, а не да връткаш мартеници, че утре ни румени, ни засмени.

# 402
  • Пловдив
 Joy hahaha Зори, много се смях на поста ти, знам, че на теб не ти е изобщо до смях, но мен ме развесели. Има и такива дни, по закона на Мърфи, ако може нещо да се обърка -със сигурност се обърква.

# 403
  • Пловдив

Честита Баба Марта, един многовековен български празник - ден в който си пожелаваме много здраве, щастие, любов, късмет…
И аз ви пожелавам всичко това и нека 1 март ви донесе още сили и надежди за една по-добра година!
 Hug

# 404
  • Ямбол
На мен ми се отвори време за четене. Тук съм и аз. Хваля ви се с бан. Някои знаят защо Wink

Тази Кейт Мортън ми е откритието тази година. Точно по мой вкус - нито много сладникаво, нито прекалено мистично, напротив напълно реалистично, има напрежение и няколко линии.

А, честита ви Баба Марта и от мен. Аз само поздравявам, без да нося мартеници.

Общи условия

Активация на акаунт