Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 675
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Нели,браво на детето!  Сигурно е много горд! А и ти!  Hug
Ако искаш ,пусни го да го прочетем.  Peace
Вени,не помня вече какво ти исках,ако ти си спомняш,донеси ми го. Аз нещо обещавала ли съм ти? Embarassed Май ще трябва да си записвам...
Някой искаше ли "Калната река" ?
Мижжжка,вече знам,че ще имам изненада за теб .  Party

# 721
  • София

Вени,не помня вече какво ти исках,ако ти си спомняш,донеси ми го. Аз нещо обещавала ли съм ти? Embarassed Май ще трябва да си записвам...
Значи и ти ще си изненадана, щом не помниш  hahaha Hug! Аз пък не знам дали съм ти искала нещо, но Миж и Кали ще ме заредят, така че нека е по-нататък.

# 722
Нели, браво на Тони, душичка мамина сладка, да го напрегръщаш и нацелуваш Hug

# 723
  • на североизток от Рая
Нели, браво на Тони, душичка мамина сладка, да го напрегръщаш и нацелуваш Hug

То това е ежедневие.  Simple Smile Много е сладък, наистина сладни.  Heart Eyes

# 724
  • Пловдив
Нели, браво на твоето момче, така като си го описала и той чувствителен като майка си  Grinning  Понякога си мисля, че това пречи в живота...но пък не може да избягаме от себе си.

# 725
  • на североизток от Рая
Нели, браво на твоето момче, така като си го описала и той чувствителен като майка си  Grinning  Понякога си мисля, че това пречи в живота...но пък не може да избягаме от себе си.

Деси, много е  чувствителен, сантиментален, лесно плаче. Това не ми харесва, особено пък за мъж, но така се случи...И двамата му дядовци бяха такива, явно това го наследи от тях. За съжаление не познава нито единия и никога не е казвал `дядо`. Днес и това си мислех по едно време. Sad

# 726
  • София
Нелчо, браво на детето  Hug
Но наистина за съжаление в днешно време не е много добре да си чувствителен  Peace

Пуснах НОВА ТЕМА Заповядайте там  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт