Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 689
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мерси, Миленце! Има нужда!  Hug

Гиговче, каква е тая стойка?  Grinning

# 706
  • София
ЦелуФка  Heart Eyes Hug!

Писах на Вив. Няма да успее да дойде сладуранката, следващият път.

# 707
Да,Нези.Така беше.Разрових се из старите си публикации.
Приготвих вече. Hug
Няма проблеми  bouquet
Разбрахме се,значи!  Simple Smile

# 708
Момичета , много ме радвате с тези постоянни срещи , които си правите , еххх , ако живеех покрай вас сигурно нямаше и една среща да изтървам . Виждате се, говорите си , разменяте си книги , идилия е това за мен  Hug

# 709
  • София
Eee, Нара, нали се разбрахме - лятото местим срещите при теб на по биричка  Mr. Green

Гиговче,  spoko

Жалко, че Вив няма да успее...
Аз ще пиша на Скарамуш   за срещата Hug

Голям студ нещо навън. Излязох за малко и замръзнах  Crossing Arms
На мен ли само ми е толкова студено?  Rolling Eyes

# 710
  • София
Мне, и аз ходих да купя обяд, а сега дзинзирикам. Отвратително е времето!

Чакайте да плясна една промоция и тук, най-вече заради така коментираната "Пшеница"

# 711
  • София
Искам Пшеницата! Ама нещо не разбирам от къде се поръчва?  Rolling Eyes

/Да не кажа, че и никога не съм си купувала ел. книга и не зная как става?  Embarassed Къде ми я пращат - на мейл ли? /

# 712
  • София
Дали не съм голяма бяла птица  ooooh!! Промоцията е в Хеликон. Получих го като мейл, но в сайта им не успях да видя инфо, може би защото ще е през уикенда.

# 713
  • София
Ееее, що Вив така сега... и Милето  Sad .

Някой писа ли на ПетяБ. ?

Миле, не я бързам "Под сянката на свещеното дърво". Имам толкова много други.
Остави я за следващата среща, когато ще можеш да дойдеш.

# 714
  • на североизток от Рая

+1. и пак  Crossing Arms.

Петя със сърчицата и Вени, сигурна съм, че децата ви ще бъдат успешно реализирани. При такива майки няма друг вариант. Не се тюхкайте още, нищо не сте видели. Аз знам, че ще черпите.
 Нали знаете, че съм минала по вашия път, затова взех думата.  Grinning

Аз май ще се похваля.  Blush
Скрит текст:
Днес наградиха сина ми в литературен конкурс в у-ще. Написа едно стихотворение в час по литература, а утре имаме патронен празник и се проведе лит. конкурс в у-ще. Журито му е отсъдило поощрителна награда. А той е толкова малък/нисък/, че като си чете творбата на микрофона, стоя на пръсти през цялото време. Гласът му трепери, очите-насълзени, чувствителен мъж имам. Аз бях по-раздрусана от него.

# 715
  • София
Браво на детенце, НелиHug Hug Hug  Да го поздравиш и от нас, да му кажеш, че се гордеем с него и му желаем много бъдещи спечелени конкурси!
Скрит текст:
(А ти през какво си минала, кандидат-студент имала ли си?  newsm78 Бях останала с впечатлението, че имаш по-малки деца...)

# 716
  • София
Аз май ще се похваля.  Blush ...

Ох, миличкият той, душичка  Heart Eyes !
Да му е честита наградата и много, много да го нагушкаш от мен  Hug !

# 717
  • на североизток от Рая
 Кали, него вече го нагушках, но ако можех и вас да гушна...Много искам, много...Жалко, че това не се прави виртуално.

Петя, дъщеря ми е студентка втори курс. Ти не знаеш ли, че съм ви кака на всички тук.  Mr. Green
 Знам какво е да се кандидатства след 7-ми клас, после пък голямото чудене и колебание какво  за висше.  ooooh! И накрая се спря на английска филология и изпълни скритата ми мечта. А синът ми е в трети клас, сигурно затова мислиш че децата ми са малки. Едното е малко само. Simple Smile

# 718
  • София
Нелко, супер! Браво за английската филология.
Скрит текст:
(Не знаех, че ти е толкова голямо момичето, понеже ти си родила малка, както и аз. но ето колко хубаво, че има такива темички като тоя чат, да си разкажем такива неща).  Hug

# 719
  • Benelux / Varna
Честито на Тони! Да ви е жив и здрав и все така талантлив Simple Smile
Като се заговорихме за пщеницата, онзи ден какъв филм гледах, сега не смея храна да докосна  ooooh!, и днес определено количката ми беше пълна само с зеленчуци и риба и малко плодове, че вкъсщи все още се намират. Време е да се научим да ядем по - здравословна храна, но в забързаното ежедневие е малко трудно, днес се усетих на два пъти, че искам да си взема шоколадова напитка , после ми се прияде пица, ,,,не е за разправяне  Blush
Чакайте да видя линк да ви пратя за филмчето.
http://www.dokumentalni.com/?p=2177

Общи условия

Активация на акаунт