Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • София
"Ужас" трябваше да дадеш на Миж, обаче тя каза, че има много книги за четене и аз пожелах да се предредя. С две думи - носи я, а ние ще направим разбор кой колко има за четене  hahaha Hug.

# 691
  • София
Мдаа...усещам, че пак ще ни гледат странно хората от другите маси   Mr. Green    Hug

# 692
  • София
Мдаа...усещам, че пак ще ни гледат странно хората от другите маси   Mr. Green    Hug
hahaha
Ама все в един момент ще ни свикнат  Joy.

# 693
Мдаа...усещам, че пак ще ни гледат странно хората от другите маси   Mr. Green    Hug
hahaha
Ама все в един момент ще ни свикнат  Joy.
  Laughing
Сливчето ще дойде ли,че и на нея съм и обещала книга,а и тя на мен.
Пак казвам-ако някой търси нещо,да казва,за да го взема ,ако го имам.  Peace
Мижжж,може би ще имам изненада за теб!  Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 08:15 от nezito

# 694
  • София
Така.Добро утро на всички  bouquet
Много съм изпуснала.Три страници уговорки за събота,а аз чак сега научавам.
Смятам да дойда.
Скрит текст:
Ако мъжът ми е зает,ще взема детето с мен.Просто няма на кой да го оставя.Надявам се,че нямате нищо против Hug
Значи имам да връщам.Какво да нося?
На Кали Мей -Танграта
Нези,забравих на теб какво бях обещала.Моля те припомни ми Heart Eyes Embarassed

# 695
  • София
Мижжж,може би ще имам изненада за теб!  Wink

О, страхотно, Нези  Heart Eyes Какво ли е?  Thinking

Слив, радвам се, че и ти ще успееш да дойдеш  Hug

Вивиан, Петя, Милето, дали разбраха за срещата?  Rolling Eyes

# 696
  • София
Пропуснах да добавя,че всичко прочетох.
Имам нужда от нещо раздрусващо.Идеи?

# 697
  • София
Момичета, много хубаво да си изкарате на срещата!  Hug  Аз ще се присъединя, живот и здраве, на следващата, тъй като този уикенд ми е ангажиран.  Hug

Венка, как върви подготовката на седмокланика? Hug

И при нас има подобни емоции, но с кандидат-студент. Стискам палци и на вас, и на нас!  Peace

# 698
  • На планетата Земя

Два пъти ви каня на среща, вие нъц и сега аз няма да мога да дойда. Няма да ме има, ама хич няма да ме има.  Cry
Ще се радвам на следваща.

nezito, можеш ли да дадеш на Сливка "Родена на умре". Пък с нея ще се разберем кога да се видим, за да си я взема. Разбира се, ако и Сливка няма нищо против. Друг вариант е да я вземе Кали, с нея можем да направим някаква среща на Плиска и аз да й дам "Под сянката на свещеното дърво"  newsm78

# 699
  • София
Венка, как върви подготовката на седмокланика? Hug

И при нас има подобни емоции, но с кандидат-студент. Стискам палци и на вас, и на нас!  Peace
Ох, не ме питай, че ми се реве  ooooh!. Опитвам да преглътна мисълта, че няма да влезе в някое от така наречените хубави гимназии  Crazy.
А при вас как е? Надявам се по-добре  Grinning Hug.

# 700
  • София
При нас - още от самото начало на кандидат-студенската кампания си казах следното - дано детето (голям е, но за мен си е дете  Wink ) има късмет и да бъде прието в университета, който е най-подходящ за него. Спокойствие гледам да пазя, въпреки че всяко кандидатсване си е стресов период, каквото и да си говорим... Дори понякога стреса е неосъзнат, но пак го има. А ти хич не бързай да правиш заключения къде ще влезе. За момчетата е по-нисък бала. В тази възраст те са си такива. Да си имат късмет децата и ще се подредят нещата!  Hug

# 701
  • На планетата Земя
Вени, ти пък как го отряза детето!  Mr. Green Виждам още отсега как лятото ще ни сервираш виртуално кутия бонбони.  Peace

Пете, продължавам да стискам палците.  Hug

# 702
Така.Добро утро на всички  bouquet
Много съм изпуснала.Три страници уговорки за събота,а аз чак сега научавам.
Смятам да дойда.
Скрит текст:
Ако мъжът ми е зает,ще взема детето с мен.Просто няма на кой да го оставя.Надявам се,че нямате нищо против Hug
Значи имам да връщам.Какво да нося?
На Кали Мей -Танграта
Нези,забравих на теб какво бях обещала.Моля те припомни ми Heart Eyes Embarassed
Слив,аз щях да ти давам "Светлина между два океана" ,а ти на мен "Пазителйата на гълъбиците". Или бъркам нещо? Embarassed
Миле,жалко,че няма да дойдеш! Ще дам книжката на Сливка.  Peace
Мижжж,няма да е изненада,ако ти кажа. Но дано да стане,де!  Wink

# 703
  • София
Да,Нези.Така беше.Разрових се из старите си публикации.
Приготвих вече. Hug
Няма проблеми  bouquet

# 704

Общи условия

Активация на акаунт