Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 722
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • Benelux / Varna
Оуу Нелче, изтървах ви, сега зърнах че сте болни! Да се оправяте бързо!  Hug Гуш от мен!

А при нас тия дни беше аномалия, 24 градуса беше в неделя, и познайте кой си топи дупето в морето,,,,  grinning039, мммм азз, е не посмях дупето, ама нагазих смело в морето Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 23:03 от zornitsa

# 571

Честит рожден ден и от мен (почти накрая), мила Киф! Да си много, ама много щастлива! Simple Smile

Колко е хубаво при теб, Зори! Така да го обичам това Северно море.  Heart Eyes И ти също си много хубава! Wink

# 572
Киф, честит празник и от мен!
Желая ти здраве, късмет, много успехи, безкрайно много щастие и търпение, за да превърнеш всичките си мечти в реалност!

# 573
Възмутена съм , как може да има толкова несериозни хора с такова отношение , бях писала на една жена в продавалник за две книги , които продава , цял ден не ми отговори и сега гледам , че е махнала обявите ,, ами поне да напише или е неграмотна , тцтцтц, отвръщават ме такива плиоткоумни невежливи хора  Twisted Evil  Така или иначе , ще си ги купя книгите от издателството , ама ме е яд на тази кифла  Twisted Evil

# 574
  • София
Момичета, имам нужда от помощ относно конвертирането на един ПДФ файл в Doc.
Не мога да разбера защо онлайн конвертора не ми го конвертира, започва, но се прехвъря към някакви си измислени страници, които явно антивирусната не ми блокира и конвертирането спира ... а калибрето не поддържа ДОк.
Моля, ако някой може да ми го извърши това прекорвертиране, да ми помогне, че вече направо не знам къде да търся онлайн конвертори.
Ако имате някой такъв - пратете ми линк да опитам  Praynig

Досега пробвах с този, и не става:
http://ebook.online-convert.com/

# 575
  • София
Вив, я ми го прати този файл на мейла, да го преслушам аз що така се опъва  newsm66 !

# 576
  • София
И аз си предлагам услугите, ако е необходимо - имам ПДФ профешънъл и Абби-то.

# 577
  • София
Кали ето го: http://dox.bg/files/dw?a=c2c4a866d0
Не мога по мейла да ти го пусна, че много голям се пръкна.

Ох дано успееш  Praynig
Благодаря ти мнооооого!

# 578
  • София
И аз си предлагам услугите, ако е необходимо - имам ПДФ профешънъл и Абби-то.

Ейй, златни сте ми бе  Hug
Знам аз къде да приплача  Hug Hug Hug

# 579
  • София
Въх, Кали, това е от онези сканове, които са от типа две страници в една. Не зная колко добре ще стане... За Киндъл ли ти трябва?

# 580
  • София
Доколкото помня Вив имаше Киндъл. С тези две страници в една, нищо чудно, че конверторите се шашкат. Като се прибере ММ, (той нали ми е компютърният гений в семейството  Heart Eyes), ще го питам какво може да се направи.

# 581
  • София
Аз успях да го докарам от ПДФ до Уърд, обаче текста в него пак е като снимка, просто форматът е друг.
Имам още една програма, обаче с нея разпознавам ПДФ, които са на български, а този файл е на английски и не мога да намеря настройките  ooooh!.
Ето линк към уърд файл  http://dox.bg/files/dw?a=448ffd1047, ще помъча малко да видя дали не мога по-добре, но не зная дали ще се справя.
Кали, като нищо ще опрем до твоя мъж  Embarassed!

# 582
  • София
Не, не ми трябва за киндъла, искам да го разпечатам във вид на учебник ...
Не знам какъв формат ми трябва, за да го разпечатам като уърдовски файл, не съм особено компетентна, но мислех, че док ще ми свърши работа.
То явно било по-сложно отколкото мислех, извинете че ви занимавам  Hug

# 583
  • София
Вив, спокойно бе, мила!
Ще го направим  Wink .

# 584
  • София
Ти и от ПДФ можеш спокойно да го отпечаташ  Hug. Няма за какво да се извиняваш  Peace.
Значи изтегли файлчето от горния линк или направо действай с това, което имаш. Стига да не те побърква факта, че две страници са сканирани в една. Аз реших, че го искаш за Киндъла и тръгнах да го обработвам по-сериозно, но не се получи хич. Затова реших да питам с каква цел ти е необходим  Peace.
Доста странички са, ако нямаш къде да разпечатваш, поинтересувай се от центровете Мания. Цените им са разумни, а документа можеш да им изпратиш онлайн и да ти го върнат отпечатан, подвързан и с куриер.

Общи условия

Активация на акаунт