Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме! - №41

• 47 579
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Видяхме резултатите на децата на ПИ БЕЛ в СМГ, може ли някой да качи и теста в пощата.  bouquet

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 21:28 от BOSS SAMORAI

# 121
  • София
Ън, разбира се, че теб имах предвид. Simple Smile
Дидева, лоша работа, но ще се справите всички.

И в СМГ резултатите  по БЕЛ не са много високи като цяло. Thinking Съжалявам, че не ги пуснах моите да видя къде ще са сред тези близо 300 деца.

# 122
  • София
Гордея се с моя племенник. На ПИ по БЕЛ в СМГ (който му е първи пробен) има 54т/29т=83т=5.393 Simple Smile

# 123
Първи пробен по БЕЛ - 5,321. Много съм доволна.
Дидева, бързо възстановяване на баща ти! А за детето - в такива ситуации малчуганите обикновено ни изненадват с отговорно отношение и организираност (като че ли да ни покажат, че са пораснали и можем да разчитаме на тях). Пък твоето е отговорно и без това, вярвай му.

# 124
  • Русе
Добро утро, да пием по кафе?   food010 и да си пожелаем лек и приятен петък. Детето вчера направи сладкиш - малко трудно се преглъща, но важен е ентусиазма.  Laughing

# 125
  • Варна
Добро утро!
Браво на децата справили се така добре на пробните изпити. Нашият първи пробен по БЕЛ е на 08.02.
Дидева, успешно възстановяване на баща ти.

# 126
  • Варна
Добро утро! Спокоен и успешен ден! На всички разтревожени желая оптимизъм, важно е да правим каквото е необходимо. Често това се оказва достатъчно.

# 127
  • Дива Индия
Добро утро.
Синът ми се класирал за следващия кръг на олимпиадата по физика. Днес учителката вика него и още две деца за да се подготвят.

# 128
  • дядовата ръкавичка
Ох. Влизам да се оплача. При нас нещата тотално се объркаха. Баща ми счупи тазобедрена става и вече втора седмица е в болница, а аз постоянно снова по маршрута вкъщи-болницата-вкъщи-болницата. След изписването ще го вземем у дома, та сега преустройваме детската стая на болнична, тъй като нямаме много място. Ваканцията така и няма да я усетим.  Sad
С детето се виждаме основно на вечеря. Идея си нямам какво и колко учи. Гледам да му вярвам, като каже, че всичко е наред.  Simple Smile

Дидева, съчуствам ти и те разбирам . Миналата година преди Коледа майка ми претърпя подобен инцидент. Всички празнични дни тогава прекарах при родителите си, тъй като баща ми не е добре здравословно и бяха напълно неспособни да се грижат за себе си. За жалост, тя така и не се възстанови напълно, още повече, че има и съпътстващи проблеми. Хубавото при теб е, че поне сте в един град. Моите родители са на 200 км, много ги мисля...
Бързо възстановяване пожелавам на баща ти, а на теб сили!  Hug

На моя вече не му вярвам като каже, че всичко е наред  Crossing Arms. Излъга ме, как е решил домашното по математика. Питам: Има ли проблеми? Нямало. Е, как ще има, като според мен съвсем произволно е оградил някакви отговори, без изобщо да пипне задачите. Задачите са тестови, не беше написал нито ред. Много, много съм разочарована...

Браво на отлично представилите се деца в СМГ! На мен ми се сториха доста добри средните резултати.

# 129
Благодаря ви за подкрепата.   bouquet
Дано всичко се нареди възможно най-бързо и по-най добрия за всички ни начин.

# 130
Дидева дълбоко ти съчувствам и ти пожелавам много сили, за да се справиш със създалата се ситуация.
Сърдечни поздрави от мен.

# 131
Добро утро!
Браво на децата справили се така добре на пробните изпити. Нашият първи пробен по БЕЛ е на 08.02.
Дидева, успешно възстановяване на баща ти.
Къде ще се провежда пробния по БЕЛ?

# 132
  • Дива Индия
Дидева, много съжалявам за неприятностите ви. Стискам палци за безпрепятствено възстановяване!

# 133
  • София
Момичета, покрай усложненията от грипа, съм ви изпуснала. Баткото не се оправя, а и средното се разболя.

Много съм разочарована от изпита в СМГ. Моето е с 4.07. Аз си знам, че не учи и отива като на гости на изпитите, но да има 23 от 65 точки на първия модул, това говори, че трябва и аз да седна да уча.

Дидева, не го мисли твоето. Сега не учат много, само ги изпитват за оформяне. Скоро ще наваксате.

# 134
Дидева - търпение  ти пожелавам. Гледала съм баба на легло с години... никак не е леко, но знаеш ли - това беше важен житейски урок който научи децата ми на състрадание и търпение. На това как да реагират когато живота им поднесе подобна изненада. Надявам се един ден  ако им се наложи да проявят тези качества там където е нужно. Това са важни уроци които не се учат в училище. Само живота може да ти ги даде.
Русалке, благодаря ти за разясненията по темата Пиза. Имаме 4 сборника, и отделно тези които съм свалила от пощата, но за жалост цитирания от теб не е сред тях. Както и да е, няма да трупам нови, просто ще започна да подавам по задачка-две на ден за да  се научи да мисли с логиката на този тип задачи. Номерът е веднъж да ги усети. Спомням си веднъж как му обяснявах условието на задачата за плановете на мобилния оператор. След като схвана условието, решението не беше проблем. Но тълкуването на условието му се опира. Явно към редовната доза вечерни задачи ще прибавим и Пиза.
Ние вече сме на симетрала. Определено ще си има работа през тези 4 " почивни" дни. Толкова нов материал му се струпа - и всичко чака затвърждаване.
Срокът при нас приключи леко и безболезнено, 5 по български, 6 по математика. Останалото не е приоритет за момента, не го и питам. Виждам, че госпожите по останалите предмети се държат преднамерено зле, но ги разбирам... и те са своеобразна жертва на  общото недомислие.

Общи условия

Активация на акаунт