Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли налични тестове от минали олимпиади по физика и химия?
Къде мога да намеря тестове от последната олимпиада по физика?
Какво мислите за теста по български език в Bultest?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли налични тестове от минали олимпиади по физика и химия?
-
Къде мога да намеря тестове от последната олимпиада по физика?
-
Какво мислите за теста по български език в Bultest?
-
Какви са резултатите от пробния изпит по БЕЛ в СМГ на 19.01?
-
Какви са резултатите от изпитите по БЕЛ и математика в Милениум?
За това няма спор! Няма как дете с пропуски от миналите две години, да се справи отлично с изпита! Нашата учителка по БЕЛ даде на учениците за лятната ваканция 3 помагала с материал от 6-ти клас. В първия момент реших, че моят ученик нещо е объркал, но след като се замислих, разбрах идеята на учителката - през лятото, те трябва да преговорят и затвърдят всичко изучено в 6 и 5 клас! Така, че е полезно при подготовката и сега да си припомнят с някой въпрос от тестовете по нещичко от миналогодишния материал!
ч(или аз не съм разбрала условието). Това е задача от пробния в "Междуасие", зад. 18
, много ви благодаря!!!
. Не съм говорила с преподавателката по темата и не мога да твърдя, но доколкото познавам сина си, който никога няма да се мине да научи нещо в повече ( същевременно е изпълнителен и стриктен относно изискванията на госпожите), нищо чудно госпожата да е казала, че го изисква без въведението.