Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 722
  • 757
  •   1
Отговори
# 165

Tuba's co-star in "Kara Para Aşk", Tuvana Türkay, posted on Twitter her admiration for Tuba: "Today I met the most beautiful woman in the world, certainly not just external beauty. One's adoration of her is not in vain"

Тувана е изказала възхищението си от Туба. Това разбрах от гугъл

Скрит текст:
Tuba е съ-звезда в "Kara Para ASK", Tuvana Türkay, публикувани в Twitter възхищението си от Tuba: "Днес се срещнах с най-красивата жена в света, със сигурност не само външна красота обожание Единият е за нея не е напразно."

# 166
# 167
Елираво на Тувана.Една много красива жена да признае пред всички колко е впечатлена от друга външно и вътрешно красива жена,каквато е Туба.Радвам се,че ще можем да гледаме толкова инетелигентни актьори и актриси в един проект.

Не само мацките са с изплезен език пред списанието: Joy Joy

# 168
 newsm51 newsm51 newsm51
Мариянче, кога успя , джанъм?! Браво!!!

Момичета вижте 1-ва стр. на темата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762659.0

# 169
Елираво на Тувана.Една много красива жена да признае пред всички колко е впечатлена от друга външно и вътрешно красива жена,каквато е Туба.Радвам се,че ще можем да гледаме толкова инетелигентни актьори и актриси в един проект.

Не само мацките са с изплезен език пред списанието: Joy Joy

Велиянка Hug  права си, и на мен ми направиха впечатление думите на Тувана за Туба.

bouquet  за спойлера. Grinning Grinning

# 170

Скрит текст:

# 171
  • Пловдив

Tuba's co-star in "Kara Para Aşk", Tuvana Türkay, posted on Twitter her admiration for Tuba: "Today I met the most beautiful woman in the world, certainly not just external beauty. One's adoration of her is not in vain"

Тувана е изказала възхищението си от Туба. Това разбрах от гугъл

Скрит текст:
Tuba е съ-звезда в "Kara Para ASK", Tuvana Türkay, публикувани в Twitter възхищението си от Tuba: "Днес се срещнах с най-красивата жена в света, със сигурност не само външна красота обожание Единият е за нея не е напразно."

"Партньорката на Туба в "Мръсни пари и любов" Тувана Тюркай изрази в Туитър възхищението си от Туба: "Днес се запознах с най-красивата жена на света и нейната красота със сигурност не е само външна. Не напразно я боготворим.""

# 172

Разбира се, аз също се включвам в правенето на колажи. Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:47 от marytza

# 173

Марианка  bouquet  мерси за превода!

# 174
  • Пловдив

Прекрасно....

# 175

Впечатляващо е изказването на Тувана - една красива жена да оцени по достойнство

друга красива жена. Браво !  Това го може само добре възпитан и интелигентен човек.

Да се надяваме, че екипа от актьори ще бъде на ниво.

# 176

newsm51
Много ми хареса и го пуснах в туитър.  yes

# 177
Втория вариант аз харесвам повече, Аурелия. Simple Smile

# 178
newsm51
Ааа... вярно! Супер!
Заминава в мрежата, мерси, джанъм!

# 179

Лека нощ,дами!