Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 210
  • 757
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте компанията!  newsm51

Днес информацията не  "тече", но продължава да "капе".  Поздравления за   неуморната ни

новинарка. newsm51 txtloves

Едно колажче от г.ъркините.

# 91

БАРИСЕА Hug, за музичката на клипа питай автора smile3525.
А за останалото - трупай в "кошничката"...  Grinning

Скрит текст:

# 92

Този е един от най-любимите ми моменти от КВФ.  Grinning Heart Eyes

Здравей  Hug, КОМЕТ! newsm51
 Евала им правя на гъркините. Браво /Μπράβο/!

# 93
  • Пловдив

https://twitter.com/ozlemkotan

Журналистката Озлем Котан, взела интервюто от Енгин за "Космополитан" е сложила този парфюм, като под него е написала:

"Пазя тази миризма..."
Мислите ли си същото като мен?????

# 94

Журналистката Озлем Котан, взела интервюто от Енгин за "Космополитан" е сложила този парфюм, като под него е написала:

"Пазя тази миризма..."

Мислим, мислим, повече отколкото трябва мислим...  Grinning Joy

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 15:30 от Tanusha_

# 95

Напред към "Kara Para Aşk” и ... умната !

Привет Енгинки !

Толкова хубава  сутрешна раздумка сте си спретнали, че досега ви четох. 

Усмихнахте ме с прекрасни новини, клипчета и  колажи !

Мариянка - страхотен клип !

Колажът на Марица с новата атрактивна двойка също много ми хареса !

А от този на Хаяско пък струи едновременно спокойствие, щастие и настроение ! 

Велияна сърчицето ти е Найс наистина !
Само не разбрах нищо за объркванията ти, както и за благодарностите отправени към някой за нещо си - тъй като не прочетох никакви обяснителни бележки
Да не сте объркали с Дейзи двата щата пардон двете теми

Хаяско сутрешното ти кафе поднесено с любов, незнайно как докато "прескочи" Балкана се е трансформирало в чаша червено вино ... мистерия някаква се е случила галиба.

Ани Марияни красавица си е Фара ! тепърва ще се говори за това момиче ! Предполагам, че с двата си филма от това лято и сега главна роля в сериал - ще стане наистина звезда ! А тези комикси ми приличат като от книжка на Текин / видях,че вече е дори потвърдено, че са негови /.

Любов много красавици около комисар Йомер ! Честно казано вече ми се иска да пуснат и трейлъра за да видим кой-кой е ! Бижута, бутикови дрехи, луксозни вили, куп красавици ...

Тануша привет и на теб !
И аз съм казвала, че дори и на всяка минутка да благодарим за визията на темата, за всички новини и направени преводи, за прекрасните колажи и клипове - все ще е малко !

Момичета / вие си се знаете  / и от мен отново 

Аурелия сутрин като прочета твоя поздрав и ми става много приятно, защото това е нужно на всеки - една добра дума !
Между другото следя  много осторожно прогнозите за времето

Комет и аз това казвам, че сякаш се надпреварват кой повече информация да поднесе - както за филма, така и за дизито ! Пък ние чакаме ... още !

Милка събирай ги всичките - и Йомер, и Текин, и Керим и Мустафа ! Забравих Низипли - и веднага се сещам за Ками !

Ками къде си ? Идвай, че става интересно ...

Барисеа както сама се убеди тук в тази тема хем има какво да се научи, хем е весело и приятно, хем ние сме готини - "3 в 1"  и много повече !

Момичета благодаря на всички, че днес сте намерили своята позитивна минутка за темата !

Отивам да се подготвя за поредната среща с "КВФ" - сладурите са в Ава. Като се сетя само какво ги чака само  след 7 месеца

# 96

"Пазя тази миризма..."

Това май е... дамски парфюм, а?  newsm78 Или има мъжка версия, която не съм виждала? Но шишенцето си е на дамския.  newsm12

# 97

Мартичка, привет!   newsm51

Така ни "разглези" да те очакваме всеки следобед, че  ако не се появиш, ще ни липсваш

осезателно. Колко малко е нужно на човек. Един мил поздрав, една добра дума и .......

Благодаря за вниманието.    Hug     Поздравления  за позитивизма с който   влизаш в темата.

newsm51 txtloves

# 98

Малко аромат ... нещо против....

Скрит текст:

Модерен и светъл и едновременно пикантен и дървесен – това е “Carbone de Balmain” най-новият дълготраен парфюм на френската модна къща “Balmain“.

# 99

Привет  HugМАРТИЧКА - ЕНГИНКА!  Two Hearts

Скрит текст:

Какво е положението със снега и студа във вашият балкански град?

# 100

Любимците ни.Хелоу,Марта,наработи ли се?

# 101
  • Бургас
Марта Hug
Аз прилежно съм се  smile3529зачела,а девойките  парфюмни  страсти вихрят.
И нещо за червено вино някой спомена  Laughingами то си идва  празник -Трифон Зарезан ,Св.Валентин кой каквото желае  да празнува.Сърчица ,цветенца и амурчета идват на дневен ред .Трябва да сме актуални Naughty
Joy Joy Joy
Момичета txtloves

# 102
Първото видио което излезе в канала на Kara Para Aşk
Büyük buluşmaya hazır mısınız?

Скрит текст:
според гугъл: "Готови ли сте за голямата среща?
Мариянче, помогни за превода.

# 103
Хаяско - аз съм по сърчицата ... ето ви доста при това...

# 104
  • Бургас
Първото видио което излезе в канала на Kara Para Aşk
Büyük buluşmaya hazır mısınız?
Скрит текст:

Скрит текст:
според гугъл: "Готови ли сте за голямата среща?
Мариянче, помогни за превода.
Тези хора подиграват ли се  LaughingГотови ли сме  hahaha hahaha hahaha hahahaВинаги готов.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт