Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 718
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Любов, Мариана,

# 541
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Днес си чакаме поредните обещани ни изненади. Ето нещо от мен - три в едно:

Това е турският певец Mustafa Ceceli /дамата до него не я разпознавам/. Явно ще пеят двамата - саунтракта към филма "Малък септемврийски проблем" - клипчето което ни обеща Керем Дерен. Справка: http://tr.wikipedia.org/wiki/Mustafa_Ceceli
.............................
Ето и подсказката: http://instagram.com/p/jzOq0qO7n9/

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 08:35 от mariana51

# 542

Добро утро щастливки! wavey

Лек и успешен ден,  изпълнен отново с очакване.

Скрит текст:

# 543
  • Бургас
Добро утро и успешен ден  Hug
Днес отново е ред да ни зарадват с нещо .Готови сме  newsm03

Нов клип на Джейн Еър Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 09:15 от haqsko

# 544
Добър ден на всички!Искам да благодаря на всички,които ни поднасят прекрасните новини за невероятния Енгин!Обичам ви и се прекланям пред вас за труда и любовта към човека,който ни събра на това прекрасно,топло и уютно място!

# 545
Здравейте  Hug

Момичета, искрено и голямо
БЛАГОДАРЯ за всичко, което правите за темата  smile3501

Снимките са очарователни, а интервюто разчупено  newsm81

но тази Озлем май си е заплюла Енгин  Embarassed Как само го е хванала на снимката  Heart Eyes

също като арабката Лиляна (така ли се казваше  Confused: )  Heart Eyes която за сега май си остава с чакането  1dating

Хубав ден   Nature Partly Sunny

# 546
  • Пловдив

Ами прекрасен е...

# 547

newsm51
Момичета, ето че надникнахме в „Светая светих” на Енгин Акюрек… Сигурно има и разочаровани – тези, които са очаквали да отвори гардероба и оттам да се изсипят скелетите, са се излъгали. Е, няма мръсни тайни  и пикантерии около този човек и това е… Невероятно, нали?
През тази година и половина много се страхувах какво става с него. Но интервюто потвърди предположенията ми: момчето си живее своя живот и е доволен от него. Нима може човек да го кори, че спазва хигиена в отношенията си с хората и медиите? И че е железен в своите принципи?   Че при него няма случайни неща, а всичко е плод на обща стратегия с Дурак?
Но пък какво удоволствие е да общуваме сега с него, макар и виртуално. Как да не му се възхитиш, че подготвяйки се за ролята на Тек е отишъл в Бозджаада да поживее като островитянин! По същото време излезе едно клипче, където той на въпроса „Е, каква е вината  на Фатмагюл?” отговаря с досада: „Я ми се разкарай от главата!” Тогава още разбрах, че е полагал усилия да се отърве от Керим, да заживее своя живот и да се подготви за новия образ. Така прави всеки творец, който държи на себе си. Хем се съхранява, хем отваря място в душата и физиката си за новото. Иначе къде ще се настани то? Ако няма свободно място, трябва да се насложи върху другите вехтории и във всяко следващо превъплъщение да откриваме познатите вече Кадир, Булут и Керим. Тоест, да тъпче на едно място.
Не очаквах изповед за любовния му живот. Но ето че и тук хвърли светлина. Разбрахме какво не обича: не обича фалша, лицемерието, притворството у една жена. Все неща, които отсъстват и при него. Как го разбрах ли? Ами по ролите му. Ако бяхме усетили дори наченки на фалш, на игра, граничеща с фарс, едва ли щяхме да си спомняме името му – просто щеше да е един от многото равни, скучни набедени актьори, с еднообразни мимики във всеки филм, неспособни да изиграят коренно различни типажи, които се пънат да бъдат това и онова, но си остават…такива, каквито са самите те – лифтирани до безобразие и соанирани по последен вик на модата.
Да, при Енгин Акюрек няма мода. Млад, жизнен, преминава през света на собствен ход, късметлия, че е работил с талантливи и добри професионалисти, получил толкова много, когато Бог е раздавал, но и изстрадал толкова болка заедно с героите си…
Ааааа, да не забравяме и сексапила. С дрехи, без дрехи – сърцеразбивач до прималяване… А с времето ще става още по опустошителен…
Убедена съм, а вие?

# 548
  • Пловдив

С много любов от мен....
..............
Любов, обичам да те чета - просълзяваш....
newsm51 txtloves

# 549
Здравейте!

Първо да благодаря на всички, които допринесоха това дълго чакано интервю да дойде до нас толкова бързо и във подходящ вид. Благодаря Ви момичета! newsm51 newsm51 newsm51

След вчерашната еуфория, сега се чувствам щастлива и удовлетворена от възможността, макар и малка да науча нещо повече за Енгин.

Чудесно интервю и прекрасен Енгин!

# 550
  • Пловдив

"Бозджаада. Това съм аз, скритата, съхранена истина и защо не?"

# 551

Здравейте,момичета.Дано денят ни отново е прекрасен,като вчерашния.Искам да благодаря на момичетата,които така бързо ни доставиха насладата да се докоснем до света на Енгин.Хареса ми интервюто.Много точно бяха казали-открехване на вратата.Аз допълвам към света на нашия любим актьор,без да нахлуват брутално в него.Радвам се,че с отговорите си Енгин още веднъж ми доказа,че е точно този,за който винаги съм го мислила-един интелигентен мъж, изключителен талант и скромен,добронамерен и лъчезарен човек.Искам винаги да бъде осветен от прожекторите, без да е заслепен от светлината им.

# 552
www.videoclip.bg/watch/282226
http://www.videoclip.bg/watch/282226

Hug Добър ден, МОМИЧЕТА! Hug
Навън, "Сняг се сипе на парцали; вее буря, веят хали", както казва Чичо СТОЯН,
 Grinning а в нашата къщичка е уютно, топло и приятно.  Grinning
Всички чакаме с нетърпение 14 фавруари, когато надявам се, да гледаме:
 Heart Eyes "Един топъл филм в мразовит ден", както казва ЕНГИН. Heart Eyes

Скрит текст:

РЕЦЕПТА ЗА ЕДИН ВЕСЕЛ ДЕН

Съставки:
1 чаша приятелски думи
2 малки чашки разбирателство
4 чаени лъжички спокойствие и търпение
1 щипка топла индивидуалност
1 купичка чувство за хумор
Премерете думите внимателно: добавяйте съставките в реда,
 в който са записани в рецептата.
Печете на бавен слаб огън и внимавайте да не прегори.
Оставете да се охлади и е готово за консумация.
Сервирайте с индивидуални добавки и подправки!

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 13:07 от Tanusha_

# 553

Engin Akyurek Universal Fans Club
Comment of the Day - Maria Engin
"Чудно ми е не си ли дава сметка, че хората го гледат не само заради героите, които играе, а и заради него като личност. Или е прекалено скромен, за да го признае?

Скрит текст:
I am surprised he hasn't realized that people care not only for the characters he plays in his series but for him as a personality. Or is he too humble to admit it?!!

# 554

ЛЮБОВHug  и newsm51!

Общи условия

Активация на акаунт