Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 719
  • 757
  •   1
Отговори
# 555

Всичко прави така,че да му повярваме.

# 556
Привет.

С усмивка и доброта в очите...

# 557
# 558
Любов,наистина правиш уникални анализи!Аз не мога да се изразя толкова хубаво,но винаги си мисля това,което ти пишеш.Благодаря ти!

# 559

Харесвам го тук.

# 560
 Hug Привет!

# 561

Привет момичета! Hug

Голямо затишие след вчерашната еуфория. Вероятно е нормално. Аз съм много
удовлетворена от казаното от Енгин. Без високопарни думи ни открехна за себе си.
          Изводите, които си правя, просто съвпадат, препокриват се с образа, който съм
изградила в съзнанието си,  за един земен, обикновен, откровен, неподправен, истински
човек.  Тези изводи ме карат да се радвам, че този прекрасен актьор от  когото се възхищавам
е не по малко прекрасен и в живота.
          Знам, че на моменти/ според някои/  сме идеализирали образа на Енгин Акюрек, но от
интервюто става ясно, че сме мислили в правилната посока.
          За вас не знам, но за мен това  е много приятно усещане, да се впечатлявам не само от актьора, заради прекрасната му игра, но на човека, заради неговата същност.
          И за да бъдем реалисти, трябва да кажа, че Енгин вероятно не е единствен. Има и други
турски актьори, добри, както на екрана, така и на сцената на живота, но аз съм щастлива,
че моя любимец е един от тях.   Прекрасно  е, че се докоснах до филмите му.[i

# 562
  • Пловдив

Днес като разлиствах списанието, забелязах, че има един непреведен пасаж - точно изказването на Йозлем Дурак за Енгин. Ето го и него:
Вижте как Йозлем Дурак, мениджърката, с която Енгин Акюрек работи от 10 години, описва успелия актьор:
"Преди 10 години го видях на снимките на "Брак с чужденец". Тогава си казах: "Кой е той". Мониторът се завъртя и не можах да откъсна очи! Веднага забелязах неговите възможности и колко е специален. След известно време ние започнахме да работим заедно. Имам невероятния шанс да работя с такъв човек като Енгин. Дисциплиниран, трудолюбив и много талантлив, като човек е невероятно забавен и е дошъл на този свят за да бъде актьор!"

......................
Прекрасни думи, нали момичета. Всички докоснали се до него казват нещо общо: Дисциплиниран, трудолюбив и много талантлив.
......................
Ето отново линка с интервюто, вече пълен:
https://docs.google.com/document/d/1OR1IUJsq7PGDxjFEvG8uD5N6OTg- … bvE_ep6hPdw/edit#

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 14:46 от mariana51

# 563

Привет, КОМЕТ!  Hug
..................................................
ЛЮБОВ,
Скрит текст:

вчера МАРИЯНКА те нарече - нашето диамантче  в темата,
а аз днес добавям - перличка !

# 564

Днес като разлиствах списанието, забелязах, че има един непреведен пасаж - точно изказването на Йозлем Дурак за Енгин. Ето го и него:
Вижте как Йозлем Дурак, мениджърката, с която Енгин Акюрек работи от 10 години, описва успелия актьор:
"Преди 10 години го видях на снимките на "Брак с чужденец". Тогава си казах: "Кой е той". Мониторът се завъртя и не можах да откъсна очи! Веднага забелязах неговите възможности и колко е специален. След известно време ние започнахме да работим заедно. Имам невероятния шанс да работя с такъв човек като Енгин. Дисциплиниран, трудолюбив и много талантлив, като човек е невероятно забавен и е дошъл на този свят за да бъде актьор!"

......................
Прекрасни думи, нали момичета. Всички докоснали се до него казват нещо общо: Дисциплиниран, трудолюбив и много талантлив.

Е, браво, че си си направила труда, Мариянче! Универсалките нещо са се разсеяли, но затова пък ние си имаме теб!
Колко е приятно да прочетеш такива топли думи за един толкова топъл човек. И за пореден път да се убедим, че похвалите към Енгин са заслужени...

# 565
# 566

Това не е ли пуловера на Йомер

# 567

Привет момичета! Hug

Голямо затишие след вчерашната еуфория. Вероятно е нормално. Аз съм много
удовлетворена от казаното от Енгин. Без високопарни думи ни открехна за себе си.
          Изводите, които си правя, просто съвпадат, препокриват се с образа, който съм
изградила в съзнанието си,  за един земен, обикновен, откровен, неподправен, истински
човек.  Тези изводи ме карат да се радвам, че този прекрасен актьор от  когото се възхищавам
е не по малко прекрасен и в живота.
          Знам, че на моменти/ според някои/  сме идеализирали образа на Енгин Акюрек, но от
интервюто става ясно, че сме мислили в правилната посока.
          За вас не знам, но за мен това  е много приятно усещане, да се впечатлявам не само от актьора, заради прекрасната му игра, но на човека, заради неговата същност.
          И за да бъдем реалисти, трябва да кажа, че Енгин вероятно не е единствен. Има и други
турски актьори, добри, както на екрана, така и на сцената на живота, но аз съм щастлива,
че моя любимец е един от тях.   Прекрасно  е, че се докоснах до филмите му.[i

Здравей Комет!

Не те познавам, но сега се опитвах да напиша нещо, относно интервюто и след като прочетох теб е абсолютно излишно, защото ти си казала точно това, което и аз исках да напиша.
Удивително, но аз усетих точно това! Много е хубаво да разбереш, че има хора, които възприемат нещата  като мен по отношение на Енгин.

Благодаря ти и се радвам, че може да си контактуваме, макар и виртуално! txtloves smile3525

# 568
  • Пловдив

Еххх....
...........
Е: Трите жени, на които най-много държа са: мама, мениджерката ми Йозлем Дурак, а третата е все още под въпрос /всъщност това съм аз, но не казвайте на никого/.

# 569
Не очаквах изповед за любовния му живот. Но ето че и тук хвърли светлина. Разбрахме какво не обича: не обича фалша, лицемерието, притворството у една жена.
Ами, то няма мъж, който да си признае, че харесва жени, които го водят за носа.. Нищо особено не казва. По-скоро, сякаш споделя натрупан горчив опит с  жените. Ако  е срещал такива жени, нараняван е от тях и е слаб мъж, естествено е да стане предпазлив в отношението си . Дори може да започне да се страхува. Думите му  звучат  като хленч, има такива жени, вярно,   но причината може да е в самия него. Вместо да се оплакваш, ако си мъжкар, не  позволяваш на жените да се държат така с тебе.  Какво си се разприказвал на тая тема., какво ги нападаш. Сещам се за подобно интервю с КТ. На същия въпрос отговаря,  че предпочита естествената хубост на жените, без грим, без високи токове, такива, каквито са. Типично мъжко мнение, жената  си е жена, не вижда в жените врагове, защото властва над тях и контролира положението.

Общи условия

Активация на акаунт