Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 718
  • 757
  •   1
Отговори
# 585

Страхотен филм, страхотен сериал... Дето е Енгин, там все е страхотно! Simple Smile))

# 586
  • Пловдив

Ей, тоя Йомер - цялото фенско войнство твори.

# 587

Марианка,

То фенското войнство нека твори - добре.  Йомер ни е "вързан в кърпа" вече, защото сериал ще има и живот и здраве ще гледаме.

Мене вълненията са ми свързани с филма МСП. Запознати ли сте след колко време има
вероятност да го качат в Нета  и какви са изгледите да го гледаме ?  Доста момичета пишат,
че на 14.02. чакаме филма и после сериала.

По принцип е така, но как ще стане ?  Може ли малко светлина ?

# 588
komet, нищо сигурно няма относно гледането на филма. Разчитаме на "помощи". Simple Smile))

# 589
  • Пловдив

Марианка,

То фенското войнство нека твори - добре.  Йомер ни е "вързан в кърпа" вече, защото сериал ще има и живот и здраве ще гледаме.

Мене вълненията са ми свързани с филма МСП. Запознати ли сте след колко време има
вероятност да го качат в Нета  и какви са изгледите да го гледаме ?  Доста момичета пишат,
че на 14.02. чакаме филма и после сериала.

По принцип е така, но как ще стане ?  Може ли малко светлина ?

Разузнаването, дипломацията работят по въпроса, защото при филмите нещата са по - строги. Надяваме се, екипът е включен в тайната завера.

# 590

Маричке,

Аз също мисля така, но имах една скрита надежда за нещо по конкретно,  
което не знам. Heart Eyes

Марианка,

Благодаря за отговора. Дано имаме късмет. Heart Eyes

# 591
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722378241116039&set= … ype=1&theater

Ето и превода на последното липсващо пъзелче от интервюто с Енгин в сп. "Космополитан". Превод от английски Loveofmine.

Статия, написана от Йозлем Котан за Енгин Акюрек

"Никога не съм чела новини за него в таблоидите, нито съм го виждала в телевизионни програми и реклами. Не ходи по откривания, партита, коктейли и премиери. Няма интервюта с него в седмичните и месечните списания, нито пък по вестниците. А акаунти в Twitter, Instagram,  и Facebook? Няма. Попитах го: „Никога ли не си пускал нито един туит?” и той отговори: „Не. Не чувствам липсата им.” И на свой ред ме попита: „Ти активна ли си много в социалните медии?” Чувствам се малко неудобно, когато се сетя за двата телефона и iPad- а в чантата си.
Без съмнение Енгин Акюрек е невероятен актьор. Мнозина похвалиха изпълнението му най-вече в „Ако бях облак”. Никой не знае нищо друго за него, освен играта му поради посочените по-горе причини. Отидох в студиото вечерта преди една фотосесия, която продължи цял ден и като всички останали се питах какво се крие зад тази мистериозна външност. Знаете, че понякога не всичко е така, както изглежда.
Ето го резултата. Енгин Акюрек е много висок красив джентълмен с впечатляващ глас. Забавен е, приятен за общуване, спокоен и дисциплиниран. А скромността му е невероятна. Има голям брой верни и искрени фенове. Те направиха библиотеки в нуждаещи се училища и посадиха мемориална горичка, носеща неговото име. Но славата изобщо не го е покварила. Колко хубаво!
Безкомпромисното поведение на Акюрек доказва, че това, да си активен в социалните медии, да бъдеш непрекъснато на кориците на списанията, да се стремиш папараците да те видят, когато излизаш от бар и да правиш изявления по медиите не те прави най-обичаният и интригуващ мъж в Турция.
Йозлем Котан"

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 19:31 от mariana51

# 592

Ето и превода на последното липсващо пъзелче от интервюто с Енгин в сп. "Космополитан". Превод от английски Loveofmine.

.....

Благодаря, Марианка!   Kissing Heart    bouquet  Любов,   Kissing Heart    bouquet

"Енгин Акюрек е много висок красив джентълмен с впечатляващ глас. Забавен е, приятен за общуване, спокоен и дисциплиниран. А скромността му е невероятна. Има голям брой верни и искрени фенове. Те направиха библиотеки в нуждаещи се училища и посадиха мемориална горичка, носеща неговото име. Но славата изобщо не го е покварила. Колко хубаво!"

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 19:37 от marytza

# 593

Скрит текст:
"Никога не съм чела новини за него в таблоидите, нито съм го виждала в телевизионни програми и реклами. Не ходи по откривания, партита, коктейли и премиери. Няма интервюта с него в седмичните и месечните списания, нито пък по вестниците. А акаунти в Twitter, Instagram,  и Facebook? Няма. Попитах го: „Никога ли не си пускал нито един туит?” и той отговори: „Не. Не чувствам липсата им.” И на свой ред ме попита: „Ти активна ли си много в социалните медии?” Чувствам се малко неудобно, когато се сетя за двата телефона и iPad- а в чантата си.
Без съмнение Енгин Акюрек е невероятен актьор. Мнозина похвалиха изпълнението му най-вече в „Ако бях облак”. Никой не знае нищо друго за него, освен играта му поради посочените по-горе причини. Отидох в студиото вечерта преди една фотосесия, която продължи цял ден и като всички останали се питах какво се крие зад тази мистериозна външност. Знаете, че понякога не всичко е така, както изглежда.
Ето го резултата. Енгин Акюрек е много висок красив джентълмен с впечатляващ глас. Забавен е, приятен за общуване, спокоен и дисциплиниран. А скромността му е невероятна. Има голям брой верни и искрени фенове. Те направиха библиотеки в нуждаещи се училища и посадиха мемориална горичка, носеща неговото име. Но славата изобщо не го е покварила. Колко хубаво!
Безкомпромисното поведение на Акюрек доказва, че това, да си активен в социалните медии, да бъдеш непрекъснато на кориците на списанията, да се стремиш папараците да те видят, когато излизаш от бар и да правиш изявления по медиите не те прави най-обичаният и интригуващ мъж в Турция.
Йозлем Котан"

Любовче   Мариянка  

Златни сте момичета !

Това е Енгин Акюрек - нашият любим актьор !

" ... Невероятен актьор ...  Красив мъж, с  впечатляващ глас, забавен, невероятно скромен ... "

Затова и получава  цялата фенска любов и вярност...

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 19:39 от Марта_49

# 594

Е,  как да не благодари човек, момичета ?

На Маричка, че забеляза  непубликувания материал  -  newsm51

На Марианка за публикуването му  - newsm51

И на нашето диамантче Любов,  за превода - newsm51

Много ми харесва колажа на Хаяско и ви поздравявам с него.

# 595

Много точно нарисуван момент.

Затова другият ми навява тъга.

Къде е Текин ?

Защо  малкото симпатично кученце е самичко и плаче пред плашилото / което явно олицетворява стопанина му /?

# 596
  • Бургас

Благодаря ви Любов ,Мариана,Марица  bouquet

# 597
Любов ,Мариана,Марица златни сте  smile3525

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 19:48 от AlbaMar

# 598
Хаяско,направих нещо в твой стил...  Embarassed

В търсене на Йомер.Simple Smile

# 599
Здравейте момичета.И аз по тъмна доба се присъединявам към вас.Благодаря на Марианка и Любовче за преводите,които правят.Неуморни сте момичета.Една голяма прегръдка от мен.Една голяма прегръдка и за всички останали момичета в темата,които днес са споделили своите прекрасни мисли.Исках и аз да споделя своите мисли,но всичко,което аз споделям вие вече сте го написали.Затова няма и аз да се повтарям.Просто ще кажа-един страхотен човек и актьор,който открадна сърцето и душата ми и те ще му принадлежат завинаги.   Hug  

Общи условия

Активация на акаунт