Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 44 185
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Ние си чакаме и днес - клип, новини, снимки и още и още.

# 661
За настроение, новото видео от Rena Rethymno
Engin Akyurek -- Άχ βρε καρδιά τρελή (Ah my crazy heart)

# 662
  • Пловдив

Аурелия, както винаги прекрасен клип на Рена. Наистина прекрасен. Ето това е Енгин - вдъхновява....

# 663
  • Бургас
Добро утро ,снежно и студено. Hug
Ето и февруари дойде ,а ни се струваше  толкова далечен.  ,Да  гледат феновете в Турция и да споделят и за нас какъв му е проблема на Текин Confused

# 664

Привет щастливи Енгинки! newsm51

Нима има нещо последните дни, което може да ви развали настроението ?

Не вярвам!  Затова смело напред към следващите новини или към първия трейлър!

Скрит текст:
Едно цвете, като не се полива  -  изсъхва. Така трябва да  е и с хейтърите.
 Кой, както иска, така да ме разбира.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 10:34 от komet

# 665

Добро утро Енгинки !

След толкова много информация, най-различни снимки, колажи и видеа темата ни отново  е притегателното  място за много хора.

Толкова много, че чак имам усещането, че пишат по двама от един ник - защото два поста / единият безупречен като стил и граматика; другия - да се чудиш кой е писал първия /
А, може и аз така да усещам нещата

Радвам се, че вече има и ориентировъчна дата  за пилотния епизод на   „Kara Para Aşk” - началото на м. март.
Ако е така, лично за мен старта на дизито и дългочаканата среща с любимия ми актьор ще се яви като истински подарък. Имам си лична причина за празник точно по това време.

Време е за  в приятна компания и преглед на "печата"

Хаяско много хубав колаж !
Знаеш ли какво си мисля. Ще ти кажа и запомни тези думи за да се сетиш за тях ... после, когато вече ще е минал първи сезон и ще чакаме втори.
Времето върви бързо - когато човек го прекарва с приятни и позитивно настроени хора, когато всяка една минута има какво да им каже и има какво да чуе от тях.
Виж колко бърза минаха 1 година и 7 месеца в "очакване" Енгин да застане пред камера и ние да го видим в ново дизи.
Лично аз не съм скучала и минутка в тази, дори бих я нарекла "нашата си" тема, защото я чувствам точно такава.

Аурелия Мариянка Творят феновете, творят !

Нека да започне сериала - пък може и "нашата" муза да дойде !

Комет много точно определение "Щастливи" ! Такива сме !!!

# 666
Хубав ден за всички  newsm10

Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Я,  колко било хубаво Енгин да "виси от кориците на списанията" и да прави фотосесии .  Thinking Всички са в еуфория.  newsm10

Любов, това, което пишеш за Енгин е хубаво и е истина, която ние сме предполагали отдавна, още по време на онлайн гледането.

Това, кото става ясно от последните новини и коментари в темата е това, което аз съм казвала и преди , но тогава мнението ми беше прието на "нож"  ooooh!

Енгин Акюрек е невероятно интелигентен, талантлив и харизматичен актьор, който има свои разбирания, може би различни от повечето в негова гилдия. С това той се отличава, различава, разграничава.

Но той не може изцяло да се пребори със системата, защото не системата се съобразява с него, а той се съобразява със системата. Неизбежно е, ако иска да бъде актьор, а всички сме съгласни, че това му е призванието и се справя невероятно добре.

И преди да бъда нападната за моето абсолютно положително мнение искам да ви кажа, че аз много уважавам тази различност у Енгин и точно това ми харесва в него. Но той няма свободата да бъде изцяло различен , да не се съобразява.

Ето например, фотосесията за Космополитън. Имаше много изненадани, че той ще прави фотосесия за това списание. Прочетох много такива мнения и в английският форум, дори съмнения, че това не е присъщо за Енгин, че списанието е с клюкарски елементи, търски се скандалното, пикантното и тн. И феновете са абсолютно прави. Ако Енгин би избирал, малко вероятно е да избере точно това списание. Честно да ви кажа дори Elle се смята за по-престижно.

Но това е решение на Ай Япъм със сигурност- и пак идваме до това, че Енгин не може да се бори със системата, защото той е вътре в нея. Продуцентите си решават как да си рекламират сериала и актьорите просто трябва да се съобразят и да го промотират. Фотосесията ми хареса, Енгин е с различна визия и много ми допада. Но подобни фотосеии за списания са правили и други актьори, които са недолюбвани в тази тема- като например Къванч. И Къванч, и Енгин и много други са в системата наречена шоубизнес.

сега пък висял по кориците на списанията  Rolling Eyes
допреди няколко години се набляга на това, че ЕА няма визия за да успее  newsm78
сега че използвал визията си newsm78 Чудна работа

че човека не може ли да промотира чрез фотосесия новото си дизи и да каже някоя дума за филма си  Thinking
и тук бил като другите.....
че те не слизат от тези корици, постоянно са там - с всякакви подробности от живота им - къщи, коли, любовници и каквото имат за показване  Laughing
за да не ги забравят, постоянно докато не снимат, пращат бол прессъобщения до медиите, на всяко парти са на първа линия за снимка   55

а за списанията всички са в един кюп  Wink
това било по-престижно  newsm24 smile3517
за кого  newsm78  
за "светските личности" да се видят в него  Money
ами да си ги подбират.....

все едно и също пишат  Laughing
или Берен преди два-три месеца не разказваше, колко е щастлива със севгилито в едно друго издание хахаха, ако това не е пикантерия здраве му кажи  Blush

И прословутият Къванч пак в тази тема  Rolling Eyes
Тук е спам  newsm75
Има предостатъчно теми за него  ignore2

# 667
Момичета, използвам поста на Аурелия - за да споделя отново нещо, което написах вчера, по повод пускането на един и същи клип два пъти.

Това става защото от известно време не се вижда мини изображението на самия клип. Картинката, която го представя и се явява като  негова "визитна картичка" сега е тъмен екран / което е много неприятно /.

Затова имам предложение - да качваме всички нови клипчета по този начин. Лично аз когато имам възможност ще ги "преправям" - за да се види наистина точно тази "визитка".

Мисля си, че няма да имате нещо против. Всъщност дайте си мнението.

Малко по-бавно ще  става, защото ще ми трябва технологично време за да го направя.

Аурелия -

# 668

newsm51
Добро утро! Браво на ранобудните момичета  Аурелия,  Марияна, Хаяско, Комет, Мартичка, АлбаМар… Отново заедно в нашето топло кътче в компанията на нашето топло момче – темата ни грее! Толкова хубави думи от него и за него…Толкова любов! Енгин ни връща вярата в живота, в красотата, която е около нас, в чувствата, които побеждават хладния разум… В това, че има на този свят хора, които са подарък за човечеството и Енгин е от тях…Щастливци са тези, които го познават лично. Кой знае, може пък един ден и ние да го видим отблизо. А дотогава няма да скучаем – вие творите толкова много неща и създавате прекрасно настроение…Ще си говорим, ще си мечтаем, ще ни бъде пълно на душите и сърцата…и, разбира се, ще си чакаме… Тежко и горко на тези, които нямат такава радост…

# 669
От мен пък - добър ден! Simple Smile

Като гледам, ретроспекцията на видяното и прочетеното до днес продължава. Simple Smile Ще взема да се изкажа и аз по това, което съм разбрала до тук като един виден идеалист. Wink)) (намигванка - пиша, ако не се вижда добре емотикона, да се прочете поне) Simple Smile))
Не съм била по време на онлайна в темата, включих се, когато и последният епизод беше вече гледан, че и преведен. Но, четейки ден след ден, аз си съставях мнение за човека и актьора Енгин по всичко, подадено като материал за него - папарашки репортажи, видео интервюта, интервюта във вестници и списания още от времето на първата му тв роля.
За себе си разбрах, че Енгин е един изключитилен талант, че е перфекционист в работата си, че не се захваща с всяка предложена му роля, че държи на хигиената в отношенията си с медиите, че не обича да се самоизтъква и да шества по "модните" подиуми/ места/ позиции - според мейнстрийма. Simple Smile)) Та, като идеалист, аз това разбрах от видяното на екрана и споделеното от него и за него. С всяко от интервютата, с които се запознах благодарение на усилията на момичетата, списващи тук, мнението ми се затвърждаваше.
Енгин последователно и твърдо от години продължава напред все по същия начин - с мисъл в главата, следвайки сърцето си. Simple Smile))
Мнозина в темата споделят моите впечатления и моето мнение за Енгин Акюрек, също правейки изводите си за него по видяно и прочетено. Получава се така, че ние малко или много сме го опознали като човек (с интервюто в Космополитан той само затвърди нашите изводи за него и неговия характер). И така, познавайки, (макар и слабо) човека Енгин, ние си позволяваме да правим изводи за поведението му на основата на познанията си за него - естествен процес, когато някой е почитател и се интересува от постиженията на своя фаворит. До тук не сме се разминали и на йота в представите си за Енгин с реалността, която самият Енгин ни поднася. Той си остава перфекционистът, дарен с извънреден и извънмерен талант, който държи на хигиената в отношенията си (не само с медиите, оказва се), смята себе си за обикновен човек, но знае силните и слабите си страни и не страда от излишно самомнение. Енгин в нашите представи Е и си остава доказано прекрасен актьор и човек. Наистина - най-прекрасният актьор и, учудващо - стабилен, честен към себе си и другите и прекрасен човек. Simple Smile От това по-реалистично - здраве му кажи.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 11:33 от marytza

# 670

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug

Честит празник!
Скрит текст:

Трифон Зарезан

Вдигни над лозе бъклицата тежка,
да бликне веселба човешка,
да има грозде, Трифон Зарезане,
на вино дяволско да стане...

Благослови го да е медовито
и като билка лековито, -
горчива рана някой да лекува,
а друг момите да целува.

Трифоне, Трифон Зарезан,
Сякаш си от господа призван.
Ако го няма твойто вино лудо,
живота няма да е чудо!

При който няма празници небесни,
да влезат твойте руйни песни.
А който знае за какво го пие,
той раят земен ще открие!

автор Евтим Евтимов

Трифон Зарезан е древен български народен празник .
Чества се от лозарите, соколарите, градинарите, кръчмарите.
В много селища се избира Цар на виното.

Честито и Наздраве!

cheers

# 671
В РФ  са поставили коментари в стихове... Simple Smile

"Ти - мой кумир,
ослепителен, галантен, страстен кавалер.
Учтив
и толкова стремителен,
мъж с царствен маниер."
- Е. Казакова

Другият го поствам в спойлер без превод, защото ще ми е доста трудно да го преведа като хората...
Тануша,
Скрит текст:

струва ми се, че този коментар е много на място по повод Трифонден. Simple Smile)) Wink

# 672
От мен пък - добър ден! Simple Smile

Като гледам, ретроспекцията на видяното и прочетеното до днес продължава. Simple Smile Ще взема да се изкажа и аз по това, което съм разбрала до тук като един виден идеалист. Wink)) (намигванка - пиша, ако не се вижда добре емотикона, да се прочете поне) Simple Smile))
Не съм била по време на онлайна в темата, включих се, когато и последният епизод беше вече гледан, че и преведен. Но, четейки ден след ден, аз си съставях мнение за човека и актьора Енгин по всичко, подадено като материал за него - папарашки репортажи, видео интервюта, интервюта във вестници и списания още от времето на първата му тв роля.
За себе си разбрах, че Енгин е един изключитилен талант, че е перфекционист в работата си, че не се захваща с всяка предложена му роля, че държи на хигиената в отношенията си с медиите, че не обича да се самоизтъква и да шества по "модните" подиуми/ места/ позиции - според мейнстрийма. Simple Smile)) Та, като идеалист, аз това разбрах от видяното на екрана и споделеното от него и за него. С всяко от интервютата, с които се запознах благодарение на усилията на момичетата, списващи тук, мнението ми се затвърждаваше.
Енгин последователно и твърдо от години продължава напред все по същия начин - с мисъл в главата, следвайки сърцето си. Simple Smile))
Мнозина в темата споделят моите впечатления и моето мнение за Енгин Акюрек, също правейки изводите си за него по видяно и прочетено. Получава се така, че ние малко или много сме го опознали като човек (с интервюто в Космополитан той само затвърди нашите изводи за него и неговия характер). И така, познавайки, (макар и слабо) човека Енгин, ние си позволяваме да правим изводи за поведението му на основата на познанията си за него - естествен процес, когато някой е почитател и се интересува от постиженията на своя фаворит. До тук не сме се разминали и на йота в представите си за Енгин с реалността, която самият Енгин ни поднася. Той си остава перфекционистът, дарен с извънреден и извънмерен талант, който държи на хигиената в отношенията си (не само с медиите, оказва се), смята себе си за обикновен човек, но знае силните и слабите си страни и не страда от излишно самомнение. Енгин в нашите представи Е и си остава доказано прекрасен актьор и човек. Наистина - най-прекрасният актьор и, учудващо - стабилен, честен към себе си и другите и прекрасен човек. Simple Smile От това по-реалистично - здраве му кажи.
newsm51
Да, Маричке, съгласна съм с всяка една дума. И аз като теб се включих по-късно и слава Богу не съм чела предишни теми, иначе като нищо щях да бъда обвинена в плагиатство. Изпитах удоволствието от „откривателството” и трескавото търсене на други филми, в които е играл Енгин... абсолютно сама. И продължавам да им се наслаждавам – уж всичко е казано за Енгин, а току прочета нещичко, което допълва и потвърждава цялостния образ. Затова ми е хубаво, когато вляза в темата.
Разнобоят според мен идва от отговора на въпроса, който всеки си задава: Възможно ли е да съществува такъв човек? А, не, не е възможно е единият отговор. Я да го омаскарим. Там, там в мейнстрийма му е мястото – при останалите. Къде е тръгнал?!!
За мен обаче отговорът е да. Имам щастието да познавам такива хора. Те със самото си съществуване потвърждават, че в своята обикновеност човек може да се извиси над останалите. Че може да се реализира, воден от чувството на благодарност, че бог го е създал такъв, какъвто е. Че няма преграда между собственото му „Аз” него самия. Все неща, които виждам у Енгин Акюрек…

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 12:12 от loveofmine

# 673
Любов,   newsm51
благодарност за това, че говорим на един и същи език:

"Да бъдеш мъж задача е нелека.
Да си поставиш цел в живота
и пренебрегвайки страха,
да крачиш, под магарешки рев,
напук на критикарите,
все така съзирайки небето в облаците."

# 674

Уау! Поканите за премиерата...  Heart Eyes Ех...

Скрит текст:
*** The President Arzu'@arzu_us akradasimzin "bi kucuk eylul meselesi " filminin Galasi davetiyesi gelmis....

Общи условия

Активация на акаунт