Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 43 956
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
daizy_g, Туба имаше дългосрочен договор с марка шампоан, една от клаузите е да не променя драстично косата си. Ако договора е изтекъл и няма тази обвързаност и ако ролята изисква - можем да очакваме промяна във визията й!

# 706
Аз лично нямам нищо против мейнстрийма като определение за явление в популярната култура. Но ми омръзва да чета лекции на една и съща тема. Още повече, че с тях нищо ново не се подава, нито пък се доказва. Защото
Енгин Е и си остава извън "уличните движения" - така е избрал.
Спазва си задълженията по договор, промотира си продукта, в който участва пак по договор и не дава път нито на модата за общуване чрез социалните мрежи, нито на мераците да е в устата на хората или по страниците на модни и не толкова модни издания на всяка цена. Ако някой друг вижда в поведението му подчинение на мейнстрийм теченията, то той, според мен, или не е наясно с понятието, или вижда само това, което му се иска да види. Освен това въпросният мейнстрийм няма нищо общо с обсъждането на филмите с участие на Енгин, нито пък с ролите, които е изиграл. Аз не пиша мнението си под влияние на общоприетото, а според личните си усещания. Енгин не работи под влияние на желаното от улицата, а под ръководството на собствените си ум и сърце. Вече на няколко пъти стана ясно, че е имал предложения, които не е приел, въпреки че му е оказван натиск - в това съм сигурна... достатъчно е да си спомним обсъжданията (мейнстриймно  ooooh!) на участието му в 20 минути.  И в последното интервю споменава това - приема роли, които го привличат емоционално с провокацията към възможностите му да представи героите.
Какво общо има индивидуалното му решение с въпросния мейнстрийм тогава? Това, че дава интервю? Че той винаги е казвал:  Тук съм. С удоволствие ще отговоря на всички въпроси, които се отнасят до работата ми. Но уважавайте личното ми пространство.
А неговото лично пространство не включва лични въпроси, нито лично участие в мероприятия, странични от задълженията му на актьор - т.е. - реклами на продукти, които нямат отношение към ролите му, като и реклами на самия себе си - които за него са излишни и уморяват.

Хайде като четем поне неговите думи, да ги четем с разбиране, става ли?

Цитат
Из интервюто с Гюлфер:

Водеща: Как се запознахте?

Гюлфер: Бяхме в ресторант, аз бях с приятели, някои от тях се оказаха общи и за двама ни. С Енгин се забелязахме, разменихме си номерата /телефоните/, започнахме да си звъним, съобщения, след това той ме покани да отида с него на кино. Филмът беше „Петте минарета в Ню Йорк” на Махсун Кърмъзъгюл. След това започнахме да се виждаме и да общуваме.

Пример за това, как не се помнят фактите, а се цитират спроед настроенията ни...

Скрит текст:

Водеща: Как се запознахге?
Гюлфер: Бяхме в ресторант, аз бях с приятели, между тях имахме общи такива. С Енгин се забелязахме, разменихме си номерата /телефоните/, започнахме да си звъним, съобщения, след това той ме покани да отида с него на кино. Филмът беше „Петте минарета в Ню Йорк” на Махсун Кърмъзъгюл. След това започнахме да се виждаме и да общуваме.

Водеща: Сближихте се и се виждахте около година, нали?
Гюлфер: Да. И до началото на сериала КВФ през 2010, бяхме щастливи.

Водеща:  Защо се разделихте?
Гюлфер: Всичко се промени, стана по-различно...

Водеща: Той ли се промени, заради популярността?
Гюлфер: Не в този смисъл, той не се промени. С времето започнахме да се отдалечаваме един от друг, той много работеше.

Водеща: Тогава заради работата?
Гюлфер: Не. Но той е работохолик. Може да работи по 20 часа на ден и да спи два часа.

Водеща: В действителност Енгин Акиюрек такъв ли е както във филма, имам предвид като Керим Ългаз?
Гюлфер: Да. Там той играе себе си. В действителност той е наивен, срамежлив, уважителен и сравнително тих човек, добре /дойстойно/ се държи с жените.

Водеща: Причина за раздяла е началото на сериала? Или просто любовта си отиде? Кой реши да се разделите, Вие или Енгин?
Гюлфер: Хммм.... Не, сериалът не е причина, просто се разминахме, разделихме се спокойно, той каза, че връзката ни не се развива и не трябва да съм тъжна заради това, останахме си приятели. Ако се срещнем някъде, ще се поздравяваме.

Водеща: Говорят, че между Енгин и Берен Саат има някакви чувства....
Гюлфер: Към този момент Берен се срещаше с французина-режисьор и те се разделиха по същото време.

Водеща: Вие говорили ли сте с Енгин за Берен?
Гюлфер: Не беше необходимо. Ако имаше нещо, щеше да стане ясно. Те са просто приятели.

Водеща: Тази раздяла загуба ли е за вас?
Гюлфер: Разбира се. Но аз не искам да бъда с някой, който не иска да бъде с мен.

Водеща: Аз знам, че има жени, които търсят контакт с Енгин, като певицата Демет Акалън която е присъствала на снимки специално да се види и срещне с Енгин. Веднъж, по време на парти, Енгин внезапно си е тръгнал като е разбрал, че Демет е там.
Гюлфер. Не е точно така. Енгин не харесва журналисти и не искаше да се среща с тях, затова си тръгна тогава. Енгин умее да се крие от пресата.

Ето и цялото интервю... да си го припомним, преди да правим поредните необосновани обобщения...

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 15:28 от marytza

# 707
daizy_g, Туба имаше дългосрочен договор с марка шампоан, една от клаузите е да не променя драстично косата си. Ако договора е изтекъл и няма тази обвързаност и ако ролята изисква - можем да очакваме промяна във визията й!

Нианта Hug Hug Багодаря за уточнението.   bouquet Ще видим дали ще е с променена визия съвсем скоро, надявам се още в трейлъра.  Simple Smile Simple Smile

# 708
Един прекрасен Енгин Акюрек

# 709
  • Пловдив

"Никога не съм чела новини за него в таблоидите, нито съм го виждала в телевизионни програми и реклами. Не ходи по откривания, партита, коктейли и премиери. Няма интервюта с него в седмичните и месечните списания, нито пък по вестниците. А акаунти в Twitter, Instagram,  и Facebook? Няма. Попитах го: „Никога ли не си пускал нито един туит?” и той отговори: „Не. Не чувствам липсата им.” И на свой ред ме попита: „Ти активна ли си много в социалните медии?” Чувствам се малко неудобно, когато се сетя за двата телефона и iPad- а в чантата си.
Без съмнение Енгин Акюрек е невероятен актьор. Мнозина похвалиха изпълнението му най-вече в „Ако бях облак”. Никой не знае нищо друго за него, освен играта му поради посочените по-горе причини. Отидох в студиото вечерта преди една фотосесия, която продължи цял ден и като всички останали се питах какво се крие зад тази мистериозна външност. Знаете, че понякога не всичко е така, както изглежда.
Ето го резултата. Енгин Акюрек е много висок красив джентълмен с впечатляващ глас. Забавен е, приятен за общуване, спокоен и дисциплиниран. А скромността му е невероятна. Има голям брой верни и искрени фенове. Те направиха библиотеки в нуждаещи се училища и посадиха мемориална горичка, носеща неговото име. Но славата изобщо не го е покварила. Колко хубаво!
Безкомпромисното поведение на Акюрек доказва, че това, да си активен в социалните медии, да бъдеш непрекъснато на кориците на списанията, да се стремиш папараците да те видят, когато излизаш от бар и да правиш изявления по медиите не те прави най-обичаният и интригуващ мъж в Турция.
Йозлем Котан"

Хайде да четем преди да поднасяме невярна информация. Та това е от вчера.

# 710
Моите коментари са продиктувани от неясни и необосновани с никаква логика мнения в тази тема. Аз харесвам индивидуалността и различността на Енгин като актьор и ще го повтарям, ако трябва многократно, докато не престане да се изкривява  мнението ми.  Peace Peace Комет е постнала днес в спойлер нещо за някакви си хейтъри? Къде ги виждате в тази тема , може ли да споделите??  newsm78 newsm78

Кой въведе разделението на истински и неистински фенове на Енгин Акюрек?  newsm78  Архивите помнят... Peace Peace

Въобще за какви хейтъри и за какво хейтърство  става въпрос??

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 15:35 от daizy_g

# 711
  • Пловдив

newsm74 Прекрасно....

# 712
Да повторим - за затвърждаване ...

# 713

Ох, че сладко! Simple Smile)))  Heart Eyes

# 714
Мариана, това в червеният текст за какво е ??  newsm78 newsm78Това са думи на журналистката. Надвам се , че не искаш да намекнеш, че Енгин не ползва смартфон, защото лично ти си публикувала много снимки, на които е неотлъчно в неговите ръце.

Нямам никаква представа защо се палите толкова от тази тема.  Crazy Crazy Peace  Непрекъснато искате да докажете, че Енгин е толкова различен и уникален, че дори елементарните човешки дейности и придобивки са му чужди.  Crazy Crazy Кому е нужно това?? Енгин има уникален талант.  Heart Eyes Heart EyesПоведението му е съвсем друга тема и не е единственият сред актьорите и известните личности , който следва подобни принципи. Тоест не е нещо супер уникално, както вие се опитвате да го представите.

# 715

Smile Найс, а?

# 716
  • Пловдив

Я Йомер да се намеси....

# 717
Да повторим - за затвърждаване ...

newsm51 Марта!

# 718

Енгин Е различен. Енгин Е уникален. Енгин Е явление в киното.
Не го доказваме ние. Доказва го той с играта си, с таланта си и поведението си пред камерата и извън нейния обхват.
Да ни вменяват, че все сме недоразбрали, невидели, нечули и пр. не само е досадно, но и обидно, когато започне да се повтаря непрекъснато. Ние не се бием в гърдите да сме експерти по човека Енгин. Но имаме сетива и споделяме видяното и разбраното според собствените си сетива.

# 719
Моите коментари са продиктувани от неясни и необосновани с никаква логика мнения в тази тема. Аз харесвам индивидуалността и различността на Енгин като актьор и ще го повтарям, ако трябва многократно, докато не престане да се изкривява  мнението ми.  Peace Peace Комет е постнала днес в спойлер нещо за някакви си хейтъри? Къде ги виждате в тази тема , може ли да споделите??  newsm78 newsm78

Кой въведе разделението на истински и неистински фенове на Енгин Акюрек?  newsm78  Архивите помнят... Peace Peace

Въобще за какви хейтъри и за какво хейтърство  става въпрос??

Сакън - името ми не споменавай! Достатъчно огорчения и обиди получих от теб
преди няколко месеца. Стига.

Общи условия

Активация на акаунт