Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 253
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Не се бях сетила за белият грим, но изглежда много по-добре, отколкото аз си го представям на мен.
Според мен никак не ми отиват студени/сини цветове на цветотипа и очите, затова и ползвах такива. Получи се по-добре, очаквах да бъде много по нелице приятно. Но определено не бих излязла със сини сенки навън.
Всички участия са много хубави Simple Smile)

# 286
bubanka, ти имаш ли го този "гребен" ? Mr. Green Blush И на мен ми трябва нещо подобно. Аз имах един (пластмасов), но той мисля, че е за вежди и не ми вършеше никаква работа за миглите.
И аз съм ползвала карфица, но е прекалено опасно, особено ако имаш малко дете  #Shocked

# 287
  • София...........

Използвала съм:
Inglot Pearl 428 (подвижен и долен клепач)
MAC Vanilla - ъгълчето на окото
Inglot Matte 344 )костта и леко на долния клепач)
и един брокат на Инглот за долния клепач, но не му знам номера, защото ми е пресипан.
Преди да нанеса сенките винаги използвам телесната база на NYX, както и HD базата.
Силиконов син молив на Импала за водната линия.
Очна линия Импала, но за да стане по-черна върху нея нанесох и от черния цвят от палитрата UD Naked Basics.

foxita, невероятна красота !

Момичета, как мога да се сдобия с Inglot Pearl 428?

# 288
bubanka, ти имаш ли го този "гребен" ? Mr. Green Blush И на мен ми трябва нещо подобно. Аз имах един (пластмасов), но той мисля, че е за вежди и не ми вършеше никаква работа за миглите.
И аз съм ползвала карфица, но е прекалено опасно, особено ако имаш малко дете  #Shocked

имам го, моят е
метални зъбки има и го ползвам рядко - първо нося очила и миглите ми се скриват зад тях и второ ме е страх да не си извадя очите  Laughing
но добре разресва - трябва бързо, за да не изсъхне спиралата, тогава не върши работа

# 289
  • гр. София
Бубанка, каква му е цената?  newsm78
Аз имам пластмасов, ама не върши работа.  ooooh!

# 290
Е много коварен цвят е това лилаво smile3506
Всичките ми снимки са сини.
И естествено всичките станаха размазани, ще видя няма ли някоя която да е повече на фокус.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:02 от Жаки°

# 291
  • Стара Загора
Е много коварен цвят е това лилаво smile3506
Всичките ми снимки са сини.
И естествено всичките станаха размазани, ще видя няма ли някоя която да е повече на фокус.

Аз го виждам лилаво. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 292
  • Австрия
Буб, това на нещо на Inglot ми въздейства както миглоизвивачката върху някои съфорумки  Mr. Green Определено би вършило обаче чудесна работа на някой, който е достатъчно сръчен и бърз в ръцете да разреши миглите с още незасъхнала спирала  Peace

Светла, освен синия цвят (слабост ми е просто, както споменах  Laughing) на грима, друго ... неподходящо не намирам  Simple Smile

Ох, Ivvangeline  Hug Ако имах толкова много място като теб за гримиране и кафяв цвят очи, щях всеки ден да се заигравам с удоволствие с всякакви на цвят преливки на матови (на зоната под веждата до подвижния клепач) сенки! Различни на цвят очни линии и спирали и тъмни перлени сенки бих ползвала само за очертаване на самото око и придаване на дълбочина  Heart Eyes

Тъкмо съм се сетила, нека споделя няколко много любими гримове от харесван и следен блог:

всекидневен:
Скрит текст:

Dark & colorful
Скрит текст:

Enchanted Earth
Скрит текст:

И въобще.. Roselyn страшно много ми допада: и като тип, и като вкус, като фотографски и гримьорски умения, като естетически възприятия и творчески търсения!  Heart Eyes

# 293
Ивче, не знам...при мен където и да го гледам е синьо. А и тези сенки на Катрис а пълен боклук. Нищо чудно че са 2 лева Rolling Eyes Просто аз с такива непигментирани и ронещи се продукти не мога да направя нещо наистина готино. Инглот също се ронят, но там поне цветовете са уникални.
Като си купя някакво по-висококачествено лилаво ще прави втори опит.

# 294
  • Стара Загора
Ивче, не знам...при мен където и да го гледам е синьо. А и тези сенки на Катрис а пълен боклук. Нищо чудно че са 2 лева Rolling Eyes Просто аз с такива непигментирани и ронещи се продукти не мога да направя нещо наистина готино. Инглот също се ронят, но там поне цветовете са уникални.
Като си купя някакво по-висококачествено лилаво ще прави втори опит.

Синее на моменти, но аз виждам лилаво повече. И по двата начина е Heart Eyes

Dims, много хубави гримове.
Този си го представям върху Фокси, има като нейните очи (или подобни) мацката. Heart Eyes

Скрит текст:

# 295
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/154521 … 5_260252576_n.jpg Извинявам се за ужасното качество.. днес ще пробвам това http://modernajena.net/wp-content/uploads/2013/11/nqkolko-intere … rim-2-848x478.jpg, тъкмо да изпробвам новите мигли  Heart Eyes

# 296
  • в 1001-та нощ
Жаки и аз го виждам лилаво, но предполагам е различно от на живо  Blush

ПРеди време - една приятелка ми даде едни тестерчрта единички на катрис, есенс и подобни - много красиви в кутийката, 0 пигментация .... сега, ти беше толкова радостна, че предпочетох да се въздържа - да не звуча, като черна станция, но .... очевидно са за тийн групата, където много цвят не е нужен.

Аз затова и в размените не съм ги пускала, все изхождам от това, какво аз търся и пускам неща, които по друга причина няма да ползвам  Blush

За гребенчето на инглот - не се ли цапа от спиралата, аз само за това не го взех и ако има напластяване (случайно) - отстранявали излишния туш, така, че миглите да са разделени и подредени?  Rolling Eyes

...

Момичета, как мога да се сдобия с Inglot Pearl 428?

Няма ли го в магазина?  Rolling Eyes

# 297
И на живо не е лилаво, точно такова е като на снимките newsm62 Може би една идейка повече, но няма кой знае каква разлика. В горният ми пост качих още няколко...но това наистина е най-доброто което излезе на снимка.

# 298
За гребенчето на инглот - не се ли цапа от спиралата, аз само за това не го взех и ако има напластяване (случайно) - отстранявали излишния туш, така, че миглите да са разделени и подредени?  Rolling Eyes
Предполагам, че се цапа, поне моето пластмасово се зацапваше, но не е проблем да се почисти.  Simple Smile

# 299
Бубанка, каква му е цената?  newsm78
Аз имам пластмасов, ама не върши работа.  ooooh!

около 7 лв.

Аленка, цапа се /чисти се лесно/, маха излишния туш /който се събира от повече напластяване/, сресва и подрежда - добра джаджа, без да е връх на сладоледа  Peace

Жаки, на моя монитор е лилаво и ми харесва

Есенс и Катрис - мисля, че е въпрос на сянка - имам такива, които почти нямат пигмент без база, но и такива, които правят много хубав и наситен цвят без база; но като цяло вече са сенки, които избягвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт