Blizoo

• 4 718
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Ами то лесно, защото говоря това, което не ти харесва Wink. Това със срива в системата е номер, който са ми правили Глобул, като исках да прекратя договор. Първо съм отишла прекалено късно на 28, новия месец вече бил в сила. После прекалено рано на 24, като отидох пак към 28-ми имаше срив. Flutter Накрая все пак го прекратих, макар че дължах за 3 месеца такси, оказа се промоция такси фри и не платих. След време научих, че нарочно го правели.  Peace

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 03:47 от adelinda

# 31
В темите за Близу ходят някакви тролове, които или са служители на фирмата, или са платени драскачи. Админите няколко пъти банваха такива още преди няколко години. Виждам, че е време отново за чистка  #2gunfire

# 32
Здравейте Simple Smile
виждам, че от доста време не е писано. Надявам се някой да ми отговори.
Казусът ни, така  да се каже е следният. Ще се местим от един град в друг и от близу ми казаха, че искат нова инсталационна такса и такса и за СА модула отново...иначе нямало как да стане. Даваш 9.9лв за ПЪРВОНАЧАЛНА инсталация. По договор това е еднократна такса, която ние трябва да заплатим двукратно и въпреки това договора не може да се прекъсне, защото е срочен. И таксата за модула не се връщала 19.90лв. Един вид ти си го закупуваш, но не можеш да го ползваш в друг град, защото кодовете им били различни...
Съвет?!

# 33
Здравейте Simple Smile
виждам, че от доста време не е писано. Надявам се някой да ми отговори.
Казусът ни, така  да се каже е следният. Ще се местим от един град в друг и от близу ми казаха, че искат нова инсталационна такса и такса и за СА модула отново...иначе нямало как да стане. Даваш 9.9лв за ПЪРВОНАЧАЛНА инсталация. По договор това е еднократна такса, която ние трябва да заплатим двукратно и въпреки това договора не може да се прекъсне, защото е срочен. И таксата за модула не се връщала 19.90лв. Един вид ти си го закупуваш, но не можеш да го ползваш в друг град, защото кодовете им били различни...
Съвет?!

Какъв ти е въпросът, защото така написано, поне аз не разбирам. Аз лично стоя далеч от Близу, защото с тях винаги има проблеми от всякакво естество. Има друга тема във форума, която е активна, не знам защо пишете тук?

Общи условия

Активация на акаунт