Добре, аз ще кажа.
Изобщо откакто се срещна с tania1019, е друг човек.
(а аз ще дойда, вярвай ми).
Макар че шизофренията продължава
Не знам всъщност, само си разсъждавам, трябва да се провери...
Поради тази причина не сме преместили каката още при него, чакам го да се докаже. Нейната лекарка пък е страхотен доктор, освен, че диагностицира правилно и не бърза с антибиотици, но когато има нужда пък не забавя, помни и страхотни детайли за Елица и всичките поводи, по които сме я водили на преглед. А искаме да местим Ели при друг защото онази вече ни е много далече и защото при тази лекарка е точно както описваш - за преглед се виси 2 часа ПОНЕ сред един бюлюк болни, щото тя и сестрата са много мудни и много се обясняват.
Този доктор пък, Томов е малко.... трябва да му вадиш думите с ченгел от устата. Звъняла съм му няколко пъти в извънработно време (за записване на час и други подобни), в събота например - вдига си телефона. Един единствен път не си вдигна телефона, и то точно когато Ясен се беше разболял сериозно с тоя сепсис и наистина ми трябваше спешна помощ
Късмет, какво да се прави 
за Терп,
(Съседката дори е предложила да си плати котето и детето й с нетърпение очаква малкото котенце в къщи. Свестни съседи трудно се намират в наши дни)

...тъкмо бях свалила... иначе въртя всеки ден като изоглавена
_
Само с една-две корекцийки:
Едва ли ти е лесно, но щом успяваш да сгряваш хората около теб и да се раздаваш - Голям Човек си

Поради тази причина не сме преместили каката още при него, чакам го да се докаже. Нейната лекарка пък е страхотен доктор, освен, че диагностицира правилно и не бърза с антибиотици, но когато има нужда пък не забавя, помни и страхотни детайли за Елица и всичките поводи, по които сме я водили на преглед. А искаме да местим Ели при друг защото онази вече ни е много далече и защото при тази лекарка е точно както описваш - за преглед се виси 2 часа ПОНЕ сред един бюлюк болни, щото тя и сестрата са много мудни и много се обясняват.
Този доктор пък, Томов е малко.... трябва да му вадиш думите с ченгел от устата. Звъняла съм му няколко пъти в извънработно време (за записване на час и други подобни), в събота например - вдига си телефона. Един единствен път не си вдигна телефона, и то точно когато Ясен се беше разболял сериозно с тоя сепсис и наистина ми трябваше спешна помощ
Късмет, какво да се прави 
Дано не ви се налага до юни, че и след това, да разбирате колко добър диагностик е. Аз за се
га съм с много смесени чувства по отношение на смяна и о-скоро не искам, че таз докторка е изпитана - на гърба ми.
Това си е моята педиатърка и с майка ми като цяло сме доволни от нея. Само дето за захранването не можахме да се разберем, ама аз съм аи овне - та си действам както съм решила (то тя искаше да го почна със сокове от 4ти месец).

Препоръчани теми