Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Belgium

Този ли
Скрит текст:

Аз го ползвам в момента. Толкова икономичен продукт не съм срещала. Слагам количество колкото грахово зърно и пак е много Simple Smile И много е странно, че е като крем по лицето, стои плътно като го разнасяш.

Да, същият - аз точно заради конситенцията го взех, а ароматът му е просто разкошен  Heart Eyes
Освен това много ми харесва, че не премива кожата. Интересното е, че имах и околоочния крем от серията и от него не съм така възхитена.

# 661
Лу, продуктът е разкошен. Не премива, не изсушава, кожата е мека, чиста, хидратирана - перфектно измиващо средство за мен.
Просто не бях срещала подобна кремообразна консистенция на друг измиващ продукт, която и на лицето остава така и бях изненадана Simple Smile

# 662
  • Belgium
Аз си го купих след подробно описание и снимки на една блогърка, която се възхищаваше точно от консистенцията. И от тогава не спирам да го препоръчвам, за сега разочаровани няма  Laughing

Дори и цената може да се преглътне предвид икономичността на продукта  Laughing

# 663
Ще съм благодарна за препоръки и насоки относно по-експресно почистване на лице. Знам, че никой продукт 2 в 1, 3 в 1 и прочие не може да замени грижата стъпка по стъпка. Но в това отношение съм много непоследователна, просто нямам нервите и желанието да отделям толкова време на тези грижи, а съзнавам в същото време важността им. Та, ако все пак имате впечатления от някой комбиниран продукт, ще се радвам да прочета мнения. Сега ползвам тоник с тоалетно мляко на Клинианс 2 в 1 с витамин С, както и кремът от същата серия.

# 664
  • София
Нахлувам набързо в темата, но от много време се каня да ви попитам какво мислите за тези /гъба ли е, луфа ли е newsm78/ http://vianperfect.bg/products/uploads/vn-015.jpg

Почистват ли добре лицето и как точно се ползват? Само с вода или и с някакъв продукт?

# 665
Нахлувам набързо в темата, но  от много време се каня да ви попитам какво мислите за тези /гъба ли е, луфа ли е newsm78/ http://vianperfect.bg/products/uploads/vn-015.jpg

Почистват ли добре лицето и как точно се ползват? Само с вода или и с някакъв продукт?
Аз разпенвам измивните продукти с такава гъба!

# 666
Нахлувам набързо в темата, но от много време се каня да ви попитам какво мислите за тези /гъба ли е, луфа ли е newsm78/ http://vianperfect.bg/products/uploads/vn-015.jpg

Това е най-обикновена дунапренена гъбка. Козметичката ми с такава сваля маската от лицето. За мен е нищо особено.  Peace

Купих си муселинови кърпи и почвам от днес да свалям измиващите продукти и маските с такива. Очаквам от iherb ензимните пилинги на alba botanica и много искам да ги комбинирам с кърпата.  Simple Smile

# 667
  • София
А от къде са муселиновите кърпи?

# 668

И аз с такава гъбка свалям маски, удобно е.

# 669
Моят ритуал е :
Вечер:
- почиствам кожата с гел със салицилова киселина
- почиствам с памучен тампон напоен с лосион отново със салицилова киселина, а ако кожата ми е прекалено суха го заменям с един хидратиращ лосион, който с едно нанасяне ми решава всички "сухи" проблеми  Grinning
- нанасям нощен крем
Сутрин:
- измивам лицето с пяна
- нанасям крем с матиращ ефект
Два - три пъти седмично ползвам скраб и един път седмично си правя маска, най-често от пилл-офф маските Simple Smile

# 670
А от къде са муселиновите кърпи?

feelunique.com

# 671
Точно така. Има и в български бебешки сайтове. В редовни магазини не успях да намеря.  Simple Smile

# 672
  • Berlin
Аз щях да питам дали муселиновите кърпички, дето ги гледам в сайта на Mothercare, не вършат същата работа. Laughing Явно да. Simple Smile

# 673
  • София
Благодаря за отговорите за муселина. А ще споделите ли как точно ги ползвате - само нанасяте измиващото средство, отстранявате или? Всички споделяте, че сте доволни много от ефекта им. В какво се изразява?

# 674
В момента ползвам измиващия мус на Кларинс, който е подобен като консистенция на крема от Ибуки серията. Разнасям по лицето, натоплям кърпата и обтривам лицето с нея, така свалям продукта тоест. Маските по същия начин. Кожата се чувства съвършено чиста, мека и сякаш леко ексфолирана от кърпата.  Simple Smile
Нали знаете кисето как се е използвало, за да се изтърква тялото по време на къпане. Това, което правим с муселиновата кърпа, е аналогично.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт