Добър УНГ специалист/Ринопластика

• 5 954
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,
От много години знам, че трябва да си направя операция на носа, но все го отлагам. В момента е малко спешно, тъй като миналата седмица получих леко подуване от дясната страна на носа, ходих до поликлиниката и ми изписаха антибиотици. Подуването почти премина, но не напълно. По принцип проблема с носа е, че е бил счупен и като малка съм претърпяла операция. Пречи ми това, че много често отделям секрет, който трябва да се вади, тъй като пречи на дишането.
Ще съм ви благодарна ако споделите отзиви за добри специалисти по унг и за операция ринопластика евентуално

# 1
П.С. Клоня към Исул, тъй като там ми е била правена операцията като малка при проф. Тодоров и знам, че са добри специалисти по отоларингология.
Ще очаквам мненията ви. Simple Smile
А и ориентировъчно колко струва такава операция и колко време е възстановителния период.
Благодаря

# 2
д-р Орлин Стоянов, завеждащ второ УНГ отделение в ИСУЛ.
Аз лично съм била при него на операция на носа и съм доволна.
Бях с направление по здравна каса и съм плащала само таксите за престой в болницата - 2 нощувки макар, че само се водех, че съм приета, а не съм лежала изобщо там.

# 3
А кога е било това и колко време е продължила операцията, тоест можеш да се прибереш още същия ден? А за какво точно е била операцията на носа? Сори, че така разпитвам, но не съм имала операция от много отдавна и съм малко притеснена, а и все пак малко или много става дума и за пластична операция на носа.
Благодаря ти. Simple Smile

# 4
Д-р Йорданов, завеждащ УНГ отделението в болница  "Софиямед" е много добър:)

# 5
Здравейте! Ще се радвам да осъществя контакт с пациентки на д-р Джамбазом или д-р Йорданов- ако сте попадали на недоволни из форума, моля да ме информирате за профилите им, за да се свържа лично с тях, благодаря! Много неща са се изписали до този момент. От прочетеното успях да избера поне между кои двама да се колебая. 
Искам да се оперирам до лятото, по възможност април месец. Имам голям нос в анфас, чупила съм го като дете и преградата е малко изкривена. Върхът е също проблемен, защото е камбест. Реших се на операция, защото се сгодих и искам да премахна този проблем до сватбата, защото иначе се обезмисля цялата суетня по избор на рокли и т.н- с този нос пак няма да съм всичко, което'желая. Не съм със свръхочаквания, но искам да има по-нежен вид поне и да подобри излъчването на лицето ми. Много бих се радвала на снимков материал преди/след, цени по НЗОК, усложниния и т.н.
ПС- за Джамбазов разбрах, че е супер с преградите и гърбиците, но с върховете не се справя. Как е в това отношение при д-р Йорданов? Също четох как проф. Джамбазов явно е почнал да претупва пациентите от много ангажичменти и консултациите са кратки, следоперативните посещения също(ако изобщо са при него). Но пък при толкова доволни и снимки на прекрасни нослета, определено ми печели доверието въпреки негативни някои коментари.
Има ли недоволни и от д-р Йорданов?

# 6
Някой знае ли колко струва ринопластика с направление аз нямам  медицински проблем , но имам естетична необходимост много години съм искала да си направя тази операция , но за жалост нямам тези средства , сега разбирам , че може да се случи и с направление и това за мен е като лъч светлина Praynig , много се зарадвах , моля ако някой си е правил операция по този начин да каже къде я е направил ,при кой доктор , колко струва всичко и разбира се дали е доволен. Ще ви бъда много признателна .

# 7
  • Бургас
Ако има заинтересовани да се включат от собствен опит- моля. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт