Приморско 2014 г.

• 81 732
  • 678
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Цитат
За плитък , северния мога да кажа , че колкото и да исках да си покрия раменете не можах. То.... на 100 м примерно ти е до коляното най-много. Равно морско дъно, водата беше чиста и нямаше вълнение , но това юни месец края.

Предполагам искаш да кажеш южния.

# 331
не
искам да кажа за северния
на южния не съм ходила , защото ми беше далече
само вечер се разхождахме натам Слизахме и до плажа , но не сме го ползвали
Северния е плитък не се притеснявайте. Чета вече няколко мнения , че веднаха ставал дълбок.
Ми вече две години ходя на Северния , защото хотелът ми е бил близо до него. Първата година не бях наясно и ходех там входа от ул Иглика май се казваше . Плитко много и равно . Нагоре са нудистите и Перла плажа. Чак до Перла не съм се разхождала , но до нудистите ходих(не да ги гледам де))
Тази година влизахме по асфалтираната улица до гробищния парка и веднага по едни стълби . Много ми хареса там Удобно като разстояние и път и плажа също . Има заведение на стълбите като ресторант на прилични цени голямо , на плажа барче. Та се разхождах и до свободната зона . Така видях и камъни че има участък малко на едно място . Преди пишехте и се чудех . Като се разхождах ...не по пясъка , а във водата (заради краката имам проблем) Няма начин да не съм изследвала дъното значи. Еми поне аз не видях ни нагоре, ни надолу дупки и дълбоко да е. Към свободната зона също има малко камъни и там входа по ул Бриз мисля но..това не е много и става въпрос да влезнеш после пак си е чисто и гладко. Сега не знам как е Пиша за юни тази година.  Ако сте били някога когато е имало вълнение и дъното се е променило и изровило .... не мога да кажа. За мен северния плаж е плитък и равен ама мноооооооого плитък значи  Нещо като на Албена плажа. За съжаление на Перла аз не хванах хубав момент и вода. По-миналата година ходехме с влакчето поне 4 дни само там Мръсна вода ама много и почти не ставаше за къпане. Пясъкът също. Плитко беше ама не като на северния -защото за дечица питате. Чадърите на северния или този участък дето бях са до самата вода първите. Просто ...мамите седяха и едва ли не децата пред тях си цопваха и правеха нещо на пясъка и водата и то на годинка и нещо. На мен ми хареса и ...да не подведа някой това видях и така. Но... дъното се мени при подводни течения , както и водата . Така че...зависи от периода когато сте там и какво улучите .

# 332
  • София ,
Може ли да ми кажете някакъв хотел или къща за гости "тънкана" до 15-18 лева на човек

# 333
Тази година почивахме в хотел "Шурелови", за трети и последен път. Последно бяхме там 2012 год. Разликата с тази година беше огромна. Знам, че това е е сравнително евтин хотел и не мога да очаквам кой знае какво, но мръсотията ми дойде в повече. Стаите са много занемарени, не са освежавани поне няколко години.По стените в стаята имаше два размазани паяка и няколко живи, които си стояха там няколко дни, докато не ги изтребих сама Има две нови момичета, които почти не чистят. Втория ден едната ме попита дали има проблем. Аз и казах, че засега само коша е за изхвърляне. След като се прибрахме от плаж, коша си беше пълен. но пък ми беше оставила пликчета, за да си го изхвърляме сами. Чаршафите и кърпите не ги смениха за десет дни нито веднъж/добре,че си носех от вкъщи/. Пейките на барбекюто са целите в паяжини и прах. Над хотела в момента се копае и е страшен прахоляк. Два дни ни спираха водата по няколко часа, а веднъж и тока. Бяхме големи фенове на хотела, особено сина ми, но вече ще търсим други варианти.

# 334
А това местоположение далеч ли е от плажа (оранжевото кръгче)
http://www.bgmaps.com/map/primorsko

# 335
  • София

Spored men ne e mnogo blizo,ako 6te si s bebence

# 336
  • София
Коя улица си води за главна в Приморско, та като гледам даден хотел къде се намира да преценя близо ли до центъра?

# 337
Това е центъра - площада с фонтана и е много близко до южният плаж. По уличката надолу, покрай баровете, право на плажа.
3ти март е централната улица, с всички сергии, магазини и прочие шумна циганията. Това е нещото, което не понасям в Приморско, но то във всички морски курорти е така.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 16:51 от shrekie

# 338
  • София

Това е центъра - площада с фонтана и е много близко до южният плаж. По уличката надолу, покрай баровете, право на плажа.
3ти март е централната улица, с всички сергии, магазини и прочие шумна циганията. Това е нещото, което не понасям в Приморско, но то във всички морски курорти е така.
[/quote]

е да де, ама ако си с количката, басейна, играчките и т.н, а се прибираш на обяд и после пак надолу и пак нагоре с всичките изброени вещи в топло време за мен не е много подходящо.

# 339
Това с оранжевото кръстче, наистина е центъра и там е шумно за малко детенце
иначе всичко ти е под ръка
по средата на северен и южен плаж се пада според мен
по ул Бриз ако тръгнеш излизаш на северния
долу както ти обясниха  за южния
но пък...шумът ще ти пречи наистина там е ...има едно заведение с техно музика или хаус или не знам ама то най-силно е озвучено, иначе е приятно но...
ти си преценяваш.... ,но огледай и за нещо друго според мен

# 340
Хора, в последния момент се спекох, че запазих мноооого далечна квартира. Някой може ли да даде координати на апартамент за 4 възрастни и дете н 5г близо до южния плаж?

# 341
Хора, в последния момент се спекох, че запазих мноооого далечна квартира. Някой може ли да даде координати на апартамент за 4 възрастни и дете н 5г близо до южния плаж?

Пробвай хотел "Фиорд" http://www.359hoteli.com/hotel/hotel_4372.html

+359 550 322 32; +359 886 090 182

# 342

е да де, ама ако си с количката, басейна, играчките и т.н, а се прибираш на обяд и после пак надолу и пак нагоре с всичките изброени вещи в топло време за мен не е много подходящо.
[/quote]
Въпроса бе местоположението дали е далеч от плаж - не е, близо е! Иначе където и да си с целия антураж, няма да е напълно комфортно.

# 343
Запазих студио  "Романтика" точно до станцията на НЕК. Дано нямаме проблеми с комарите.  Има и апартамент но е за 4 човека и цената е около 100 лв. Звънях  и в тази къща, която която ми препоръчахте, но ми искаха по 45 лв. На вечер и за малката, която е на 1,5 г. По 5 лв. На ден и се отказах. В четвъртък ще напиша впечатление от студиото.

# 344
Моля някой за мнение за почивна база Посейдон, запазили сме за 06.08.14г., но нямам никакви отзиви и ми е притеснено да не се натресем на нещо неприятно, че сме и с дечица.....

Общи условия

Активация на акаунт