Приморско 2014 г.

• 81 830
  • 678
  •   1
Отговори
# 420
 Флори  ,andr0med ние сме ол ин клузив. Интересно ме каква ще храната, т.к. сме с деца. Иначе пише че хотела е на първа линия, т.е на плажа. Как на 50м ,как 5мин!?

# 421
valka83n  искрено се радвам , че ви е харесало всичко .И ние сме с резервация no name от края на тази седмица  Praynigхотела да е хубав.И искам да попитам защото до сега не съм била Ол можеш ли  да носиш храна или питие в стаята ако решиш.

# 422
valka83n  искрено се радвам , че ви е харесало всичко .И ние сме с резервация no name от края на тази седмица  Praynigхотела да е хубав.И искам да попитам защото до сега не съм била Ол можеш ли  да носиш храна или питие в стаята ако решиш.

Дано сте и вие в Перла сън парк. Аз не съм носила храна в стаята, но видях доста хора с по две чаши пред асансьорите така, че.... ЗАЩО НЕ. Никъде не пише, че е забранено изнасянето на храна от ресторанта. Вземала съм 4,5 праскови в ръка и съм носила в стаята ,за да имаме за плажа, но от основното ядене  не съм.  А що се отнася за малките закуски ,всеки та дори и ние, вземахме и отивахме на басейна да си хапваме и сладолед и плодове. През целият ден каквато и напитка да си вземеш от баровете АИ, можеш да носиш където поискаш. Вън на меката мебел, вътре във  фоаето или на плажа Simple Smile Simple Smile

# 423
Ооооо не дават да се изнася храна от ресторанта. От баровете можеш да носиш, където и каквото поискаш. Аз спорих няколко пъти с тези в ресторанта, защото съм си позволила да изнеса 1/2 нахапана филия. В Перла 1 е така! Има и табелка.  Peace

Иначе и аз видях цели чинии да изнасят, но не можело. Да не говорим отговорника на смяна как си заделяше в една голяма чиния и я криеше на едно шкафче в ресторанта. "Мизерията" с ресторанта е пълна. Иначе хотела сам за себе си е екстра.

# 424
Здравейте, прочетох много неща от storm76 за Перлите. Много кофти почивка! Искам да драсна няколко реда обаче и за хората които се записват за No Name офертите им. Аз резервирах с  No Name - 2+1 и съм изключително доволна.И от туроператора и от хотела. Два дни преди настаняването ни се обадиха, че ще сме в Перла сън парк 4*.
Леееко некоректен пост, защото:
1. Освен да си прочела, дано и да си видяла.
2. No name офертата няма нищо общо с възраженията ми срещу Хотел Перла 3 - Приморско. Не съм ползвала тази оферта, съответно не мога да изразя мнение по нея. Но в крайна сметка при тази оферта се играе на "руска рулетка", защото може да попаднеш точно в Перла 3. И какво общо има тук туроператорът? Той само продава съответния туристически пакет, гаранция за качество на предлаганите туристически услуги дава хотелът.
3. Некоректно е да се свързват моите мнения за хотел "Перла 3" с "Перла сън парк". Макар и да са с един собственик, това са два различни хотела, локализирани на различно място в един град, респективно с различно управление. Така че корелация между двата не може да бъде направена, още повече, че са с различна категоризация.
4. Това е последния ми пост по темата "Перла 3". Има си законови механизми, включително и проверка на категоризация на съответния туристическия обект. От драскане във форума "файда" няма. Известен факт е, че и лошата реклама е все пак реклама. Реших, че е редно да споделя моите преживявания за да прецени всеки, който е решил да бъде гост на "Перла 3" дали си заслужава или не.  Всеки има глава на раменете си.

# 425
От драскане във форума "файда" няма

Не мисля, че драскам във форума. Всеки има право да изрази мнение, дори да не се харесва на всички. Именно защото собственика на всички Перли е един и същ реших да споделя тук впечатленията си.

Некоректно е да се свързват моите мнения за хотел "Перла 3" с "Перла сън парк".
Извинете...................

# 426
Моля за инфо за евтин ресторант, около центъра, може и не много,с вкусна риба. Ако може и без чалга, би било рай, но ще го преживея. Моля помагайте.

# 427
От драскане във форума "файда" няма

Не мисля, че драскам във форума. Всеки има право да изрази мнение, дори да не се харесва на всички. Именно защото собственика на всички Перли е един и същ реших да споделя тук впечатленията си.

Некоректно е да се свързват моите мнения за хотел "Перла 3" с "Перла сън парк".
Извинете...................

Не визирах теб. "Файда" няма да изразяваш недоволство във форума, а иначе да оставиш нещата без да предприемеш ефективни действия. Тоест, имах предвид себе си. Собственика на Перлите май няма(ше) предства, че в Перла 3 ( както и 1 и 2 отчасти) са го ударили на уволнявка, а не на работа.

# 428
За Гранд хотел Приморско аз не съм почивала там , но и двете години , които посетих Приморско бях в хотел близо до него . Освен да има няколко, но ме съмнява
ето този хотел пиша за него
http://www.grandhotelprimorsko.com/
той е до плажа ама не на плажа .
има си разстояние и пред него има по-малки хотели
после има една уличка малка дето пресичаш и си на плажа. Изобщо не е далече , но и не е излизаш и си на пясъка , както е в Албена примерно Боряна, Нона, Елица и т.н. Няма и бар на плажа да ви обслужва Поне аз не видях или пък да ви се полага някакво място близо до барчето там има такива ...не знам точно . Имаше около мен хора на плажа на чадърите и си бяха от Гранда , защото си приказваха и ... по лентите на ръцете също. Храната разбрах , че са доволни преди 2 години де. Сега ходех на друго място на плаж , описах го преди.Питайте, да сте наясно , но този хотел не е на плажа . Близо да , но не на самия плаж.  В Приморско не видях хотел на плажа да ви кажа. Ни на южния , ни на северния плаж. Така че... ако някой е почивал там да пише и каже, да не те подведа.

# 429
Флори е права. На мен Гранда не ми харесва обаче. Малко ми е ретро. Пълно е с чужденци. Нямат чадъри и бар на плажа-никой няма. Много е близо и сигурно вътре е ОК, ама не ми е с усещането за Гранд, ако искаш ще ти го снимам днес и ще пусна снимки по вайбър например,че съм с телефон.
Флори кажи къде става за хранене? Старшия става на 60г и иска да ни почерпи. Нещо не много претенциозно.

# 430
За първа линия - на северния плаж има Дюни, няма как да има хотели (слава Богу), Напишете на картата Гранд хотел и ще го видите. Близо е, но е около 50м. Има и преди него хотел.

# 431
Аз тази година бях със закуска и обяд с ваучер в хотела дето и преди 2 години бях ходила, но тогава бях само със закуска. Много съм доволна специално от кухнята на хотела. Големи порции , сервират ти  вкусно и аранжирано. Цените свободни не знам има си и външни щото си е ресторант. Но..гледах много унгарци и руснаци идваха, имаха си клиентела. Това ресторанта на хотел Опал Намира се на ул Перла срещу хотел Тишина.
Но за такъв повод можете и във Вълчан войвода да отидете. Не им знам цените , но не са скъпи май. В Там аз само на пиене и салатка бях и не съм гледала менюто , но си има програмка, битово е и доколкото знам не е много завишено. Иначе при хубаво време някъде на морето с изглед... само да не е онзи ресторант на пристанището големия -имам лош спомен от него уж риба прясна ...то свят ми се зави кат видях менюто и избор мъц((. Според мен пробвайте във Вълчан войвода . Там си има скара навън дори се вижда еми..по-празнично е. В мойто хотелче бяха пък известни май с пиците . Правеха и страхотни салати направо художествено произведение кат аранжиране и големи ..скарата  им беше много добре ама...цените не знам, аз с ваучери бях пак казвам. Има и на ул Бриз до плажа и входа , ама как се казваше... не помня много имена карам така образно малко знам къде и какво ама име ...(( Сега се сещам , че имаше и един гръцки ресторант само гръцка музика, беше винаги пълно , навън гледах хората и то...човек поглежда еми май хубаво готвят .Янис ли беше или си измислям вече... по една от малките улички около черквата перпендикулярна на ул Бриз (ама как обяснявам(((( То има много ресторанти и заведения Прекалено бих казала. Цените май са еднакви или с малка разлика. Въпросът е да уцелите кухнята и грамажа дет се вика)) а и мястото да ви е приятно все пак е празник. Разходи се до Вълчан войвода Това заведение е срещу гранда на ул Иглика .По-нагоре по улицата. Ще видиш и прецениш и после за ушите вкарваш мъжа вътре и това е))))

# 432
Флори благодаря ти. От снимките, който рових и гледах точно с такова впечатление останах и аз. Макар че на пръв погледи и четене оставаш с представата че е на плажа. Освен това на офертата пишеше - " на първа линия". Явно се прецаках, но ваучера ми е от Вип оферта и ми искат основателна причина, за да ми върнат парите.

# 433
Е, не е толкова зле. Току що минах от там и специално го огледах. Самият хотел е с основно тяло и малки блокове. Най-външния блок е на втора линия, другите са по-навътре, съответно трета,четвърта линия. Но бързо се стига до плажа. Снимах го от няколко ъгли. Ако искаш пиши телефон на лични, да ти пратя снимки, може и като MMS.

# 434
Не съжалявай!!! Ще ти хареса. Хотелчетата пред него са малки и ниски . Не е на плажа вярно , но е близо. Хората бяха много доволни то си личи ,дето почиваха там. Има и българи доста в разгара на сезона . Искай задължително обаче да си на по-висок етаж. Гледката е към морето и ще ти хареса ако е северизточно или там източноюжно ама на по-високо си е по-добре. Хотелът е много голям вярно е и има три отделни корпуса или колко са ама си е голямо нещо. Има си и сладкарници вътре и всичко щом си на ои. За храната не знам , но...разбрах че имало хубави супи)))) Това си спомням от разговорите преди години на хората щом си с дечица. Хотелът изглежда супер за мен на фона на другите , но е доста голям и басейна и храненето не знам като натовареност как е. На децата ти ще се хареса. Пак казвам сравнение с Перлите на мен Гранда там поне външно ми повече хареса. Плажа ти е близо и Перла ти е близо . Единствен минус е това че нямат бар на плажа и чадъри и шезлонги са май платени и за вас , но си има там и свободна зона точно откъдето влизате. Не пише никъде в оферти на този хотел , че чадъри и шезлонги на плажа са безплатни , така че и бар не може да има там за ои- Има тънък момент, но човек... пропуска някак си. Перлите също май си плащаха на плажа, не съм сигурна. Има един висок хотел до южния плаж , много ми харесва , ама как се казваше.... луксозен е и близо до плаж и център и изобщо...май с П буквата беше но не Перла... Е след този хотел , Гранда ми най -хареса и бих избрала ако имах възможност , ако това те успокоява де))
Ще си прекарате страхотно сигурна съм)) Пиши после да знаем и аз съм гледала ваучери за него но... сега просто не мога да си позволя .

Общи условия

Активация на акаунт