Приморско 2014 г.

• 81 813
  • 678
  •   1
Отговори
# 225
Днес със семейството се върнахме от Приморско. Бяхме за 10 дни от 19 до 29 , малко ни валя, но като цяло останахме доволни от слънцето. Нямаше много хора, предимно словаци видяхме.
Иначе плажовете бяха много добри, само дето имаше много чадъри платени на единия.
Ние си намерихме на място хотелче.  Спряхме се на един от многото семейни Коста http://costashouse.alle.bg/
Беше малко далеч от централния плаж, на 5-6 минути, но беше чистичко и просторно. Явно са го отворили скоро. Имаше телевизия и интернет, но ние бяхме отишли за слънцето и плажовете.
Пробвахме аквапарка в Приморско, но беше доста зле самия аквапарк изглеждаше неподдържан.
Като цяло сме доста доволни от почивката и винаги ходим Юни или края на август, поне няма много навалица тогава.

# 226
  • София
Момичета,търся някоя мама която ще е с дете на почивка в Приморско от 25 август...ако иска да си правим компания...Аз съм с една 14 годишна тийнейджър и евентуално си търсим компания за там....

# 227
Днес със семейството се върнахме от Приморско. Бяхме за 10 дни от 19 до 29 , малко ни валя, но като цяло останахме доволни от слънцето. Нямаше много хора, предимно словаци видяхме.
Иначе плажовете бяха много добри, само дето имаше много чадъри платени на единия.
Ние си намерихме на място хотелче.  Спряхме се на един от многото семейни Коста http://costashouse.alle.bg/
Беше малко далеч от централния плаж, на 5-6 минути, но беше чистичко и просторно. Явно са го отворили скоро. Имаше телевизия и интернет, но ние бяхме отишли за слънцето и плажовете.
Пробвахме аквапарка в Приморско, но беше доста зле самия аквапарк изглеждаше неподдържан.
Като цяло сме доста доволни от почивката и винаги ходим Юни или края на август, поне няма много навалица тогава.

[/qu

Ние си намерихме на място хотелче.  Спряхме се на един от многото семейни Коста http://costashouse.alle.bg/

Здравей! Кой плаж е бил с много платени чадъри и каква е цената на чадър и шезлонг? Морето чисто ли е, водата топла ли е вече? Благодаря предварително!

# 228
Днес ми върнаха отговор, че за тези оферти - no name - нямали вече свободни стаи за 2 човека с 2 деца.  Sad
[/АЗquote]Аз резервирах за тази оферта  no name-днес,ние сме семейство с дете на 4год.Стискам палци хотелът да е Перла1

# 229
  • В уютен дом!
Някой с мнения и отзиви за този хотел, в частност вижте офертата

http://onfire.bg/offers/SPOKOISTVIE-V-PRIMORSKO--Hotel-Concordia … m_campaign=offers

Нещо не се ориентирам на стрийта

# 230
  • София
Понеже много ни се ходи на ММЦ ,но прочетохме доста негативни отзиви за х-л Бисер ,искам да помоля за впечатления ,скорошни или от по-отдавна ,всяко мнение е важно и БЛАГОДАРНОСТИ !

# 231
Този хотел е Конкордия Плаза . Те са две сгради долепени.
Намира се зад ул. Бриз мисля беше - голямата дето отива към входа на Северния плаж.
Близо е до плажа-северния. Също и близо до общината. Има столчета и масички отвън. Пред него обаче има надуваеми атракции за дечица. Мисля Амфибия беше близо хотела на ъгъла и след него е този малко отзад. Мястото е хубаво но шумно ако сте с изглед към улицата и ви се скрива видимостта вечер мисля. Не съм влизала вътре, но отвън изглежда добре. Цените са добри...стига и стаята да е към общината да гледа според мен де. Имаше група дечица мънички от детската градина-случайно ги срещнах влезнаха вътре-големи сладури. 3-4 годишни)) Те май се връщаха от Южния плаж.Северният е по-близо според мен. Като на снимката е , само дето вечер ... тези атракциони поне мен биха притеснили. Или пък искайте по-висок етаж. Гледай ул. Бриз и Перла дето се пресичат. Малко преди това е този хотел горе-долу .

# 232
  • Пловдив
Здравейте, Стасита!
Относно Престиж Сити 2 в Приморско ще споделя мнение в края на юли, наши семейни приятели от години ходят там и ми го препоръчаха за това лято. Ако не е късно за вас, мога да ти кажа къде е най-добрата цена на All Inclusive, тъй като се рових доста докато попаднах на http://bgbooking.net/deal/767-aparthotel_prestige_city_ii_primor … _summer_2014.html Слънчево лято пожелавам и дано съм била полезна.

Благодаря много за информацията. Ще се радвам да чуя отзивите ви. Благодаря и за офертата - видях я, но искат плащане на 100%, което не ни устройва, затова ползвахме услугите на Съни турс отново. Разликата не беше значителна.
Приятен престой в Престиж Сити 2!   bouquet

# 233
Здравейте,
Някой посещавал ли е този хотел http://hotel-kety.hit.bg/, защото изглежда съвсем прилично и е с изглед към морето и мисля там да запазим.

# 234
Каква е цената на чадър в платената зона на северния и на южния плаж? А на Перла само свободна зона ли е?
Благодаря предварително  Peace

# 235
  • В уютен дом!
Този хотел е Конкордия Плаза . Те са две сгради долепени.
Намира се зад ул. Бриз мисля беше - голямата дето отива към входа на Северния плаж.
Близо е до плажа-северния. Също и близо до общината. Има столчета и масички отвън. Пред него обаче има надуваеми атракции за дечица. Мисля Амфибия беше близо хотела на ъгъла и след него е този малко отзад. Мястото е хубаво но шумно ако сте с изглед към улицата и ви се скрива видимостта вечер мисля. Не съм влизала вътре, но отвън изглежда добре. Цените са добри...стига и стаята да е към общината да гледа според мен де. Имаше група дечица мънички от детската градина-случайно ги срещнах влезнаха вътре-големи сладури. 3-4 годишни)) Те май се връщаха от Южния плаж.Северният е по-близо според мен. Като на снимката е , само дето вечер ... тези атракциони поне мен биха притеснили. Или пък искайте по-висок етаж. Гледай ул. Бриз и Перла дето се пресичат. Малко преди това е този хотел горе-долу .

Ммого благодаря за изчерпателната информация, май аз също се сещам къде беше, но запазих друг също много изгоден, хубаво лято на всички  Hug

# 236
  • Пловдив
здравейте и от мен,няколко години ходим на приморско и тази година пак.Повече ни харесва южния плаж заради децата,по плитък е,от темата разбрах че има плаж Перла-може ли някой да ми обясни къде се намира  Hug

# 237
  • София
здравейте и от мен,няколко години ходим на приморско и тази година пак.Повече ни харесва южния плаж заради децата,по плитък е,от темата разбрах че има плаж Перла-може ли някой да ми обясни къде се намира  Hug

Като влизаш в Приморско подминаваш първия светофар /кръстовището дето отива за ММЦ/ и първата улица наляво, Иглика се казва, веднага след аквапарка се пада, стръмна улица, караш по нея, тя криволичи малко, но те извежда директно на морето, северния плаж и Перла. Виж на гугъл мапса се вижда добре.

# 238
  • Пловдив

Като влизаш в Приморско подминаваш първия светофар /кръстовището дето отива за ММЦ/ и първата улица наляво, Иглика се казва, веднага след аквапарка се пада, стръмна улица, караш по нея, тя криволичи малко, но те извежда директно на морето, северния плаж и Перла. Виж на гугъл мапса се вижда добре.

благодаря много,ще го намерим,има добри отзиви за този плаж,ако не е толкова пренаселен като южния може там да ходим

# 239
Моля за вашата помощ. Трябва да помогна на нашите, на които им пропадна резервацията.
Моля да препоръчате евтина квартира, къща за гости, хотел, който да става за баба, дядо и внуче.
Най-важното е да има достъп до кухня, за да си готвят.
Проблема е, че няма и време за да изчета темата. Трябват им 10 дни от 19.07.
Много ви благодаря за помощта  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт